Harman Kardon FLY TWS

True Wireless in-ear headphones

Produktspecifikationer

Örontoppsmaterial
Silicon
5.6
97
Dynamiskt frekvensomfång (Hz)
10 Hz - 20 kHz
17
1
Laddfodralets vikt (g)
59.2
Charging Case Weight (oz)
2.1
Öronsnäckans vikt (g)
14.6
Earpiece Weight (oz)
0.5
Bluetooth-profiler
A2DP 1.3, AVRCP 1.5, HFP 1.6
Bluetooth-frekvens
2.402 GHz – 2.480 GHz
Bluetooth-sändarmodulering
GFSK, π/4DQPSK, 8DPSK
Bluetooth-sändareffekt
0 - 13dbm
5.0
2
6
Ja
Laddfodral
Ja
Touch-kontroller
Ja
Helt trådlöst
Ja
IPX-klassificering
IPX5

Fängslande helt trådlöst ljud

Harman Kardon FLY TWS-hörlurarna kombinerar sublimt ljud och vacker design med ett sofistikerat helt trådlöst gränssnitt. De är den perfekta följeslagaren för musikentusiaster med en aktiv livsstil: de är vattentåliga och snabbladdande och spelar i 20 timmar. Dess unika funktioner håller dig i kontakt med världen och med din musik. Google Assistent och Amazon Alexa finns inbyggt och ger dig handsfree-hjälp så kan ta itu med din dag. Behåll dina hörlurar på när du arbetar med din närmaste omgivning genom Ambient Aware-funktionen. Sänk snabbt hörlurarnas volym med TalkThru för samtal i verkliga livet. Anpassa din ultimata ljudupplevelse med Harman Kardon Headphones-appen. (*) Stöds endast på Android. (**) Android 6.0 eller senare krävs för fullständig åtkomst till Alexa-funktioner när du använder denna enhet.

Njut av friheten som bara helt trådlös anslutning kan ge. Para ihop dina Harmon Kardon FLY TWS med din mobiltelefon och njut av den ultimata handsfree-upplevelsen.
Harman Kardon FLY TWS-hörlurarna är optimerade för resor och dess 5,8 mm högtalarelement ger utsökt, fylligt ljud när du är på resande fot. Njut av vacker musik oavsett vart din dag tar dig.
Med 20 timmars uppspelning (6 timmars speltid i öronsnäckorna + 14 timmar från laddningsfodralet) har Harman Kardon FLY TWS-hörlurarna soundtracket som tar dig igenom dina längsta dagar.
Tack vare Googles Fast Pair-koppling ansluts dina Harman Kardon FLY TWS till din Android-enhet i samma sekund som du tar upp dem ur kartongen. Du kan också parkoppla flera enheter genom att bara trycka på enhetens skärm.
Ett enkelt tryck på öronsnäckan aktiverar röstassistenten du föredrar. Få svar, spela musik och ta itu med dagens utmaningar genom att bara använda rösten. (*) Stöds endast på Android. (**) Android 6.0 eller senare krävs för fullständig åtkomst till Alexa-funktioner när du använder denna enhet.
Med Harman Kardon FLY TWS-hörlurarnas unika funktioner är avbrott ett minne blott. Använd TalkThru för att sänka volymen så att du kan ha samtal i verkliga livet utan att ta av dig hörlurarna. Känner du dig utanför? Ha koll på miljön runt dig utan att störa ditt musikflöde med Ambient Aware.
Den perfekta följeslagaren för din aktiva livsstil. Harman Kardon FLY TWS är svett- och vattentåliga samt IPX5-klassificerade. De klarar de flesta våta väderförhållanden och ser till att du kan fokusera på din musik och vägen framåt.
Hantera ditt ljud med trådlös touchkontroll för alla funktioner. Med en lätt fingertryckning eller svepning på öronkåpan kan du ta eller avvisa telefonsamtal, höja eller sänka volymen, byta låt samt aktivera röstassistenten eller Ambient Aware- och TalkThru-funktionerna.
Det ultimata inom trådlösa samtal. Harman Kardon Fly TWS-hörlurarna dämpar ljud från omgivningen och ger tydliga och distinkta stereo-röstsamtal. Prata smidigt med vänner, familj eller affärsbekanta.
Förbättra din lyssningsupplevelse med Harman Kardon Headphones-appen. Njut av personligt ljud genom att justera de olika equalizerinställningarna efter dina önskemål och välj röstassistent mellan Google Asssistent och Amazon Alexa. Låt dina öron göra resten.
Låt inte ljudet av tystnad ladda ur batteriet av misstag. När du tar en paus från din musik sparar Harman Kardon Fly TWS-hörlurarnas strömsparande funktioner batteri genom att stänga av. Den automatiska timern i My Harman Kardon Headphones-appen stänger av hörlurarna när de inte har använts på 30 minuter. Vill du lyssna mer? Återuppta uppspelningen på ett ögonblick.
Harman Kardon FLY TWS-hörlurarna är skapade av eleganta material som är bekväma för dina öron. Skinndetaljerna på både öronsnäckorna och laddningsfodralet gör Harman Kardon FLY TWS sofistikerade och hållbara.