Reflect Response

Trådlösa beröringsstyrda sporthörlurar

Såld från 2015 tills nu

8.6
Dynamiskt frekvensomfång (Hz)
10Hz - 22kHz
10
Ja
Transportfodral
Ja
Reflexkablar
Ja
Touch-kontroller
Ja
Trådlös
Ja
In-ear-hörlurar med nackbygel
Ja

Designade för sport, styrda med beröring

JBL Reflect är trådlösa sporthörlurar som styrs med touchkontroll på varje hörlur. Nu behöver du inte längre avbryta träningen för att byta låt eller besvara samtal med svårhanterliga knappar. JBL Reflect Response ger upp till 10 timmars legendariskt JBL-ljud, är svettåliga, har ergonomiskt utformat nackband och öronsnäckor som sitter säkert även under de mest intensiva träningspassen.

Styr musiken och samtalen genom att röra vid utsidan av vardera hörlur.
Flytta dina fysiska gränser så långt det går medan du lyssnar på inspirerande musik i flera timmar.
För att passa både hobbyatleten och den seriösa idrottaren är JBL Reflect Response trådlösa och mycket lätta med patenterat, ergonomiskt utformat nackband.
Du kan lugnt öka på träningsdosen och intensiteten utan att oroa dig för att svettningen ska påverka musiken.
Tappa aldrig takten med örontoppar som inte bara är bekväma utan även sitter kvar hur intensivt och hårt du än kör.
Lägg till lite stil och mörkersynlighet till träningen med de rejäla och reflekterande kablarna.
Designade för full frihet under träningen.

Vanliga frågor och Så här går det till

1 resultat
  • Om du har problem med att använda hörlurarna med appen, (förutsatt att du redan har parkopplat hörlurarna med enheten) väljer du ljudinställningar i kommunikationsappen. I de flesta fall finns lösningen på problemet där. Du kan behöva välja hörlurar som kommunikationsenhet i den app du använder.