Y 16A

In-ear-stereohörlurar med mikrofon och fjärrkontroll

Produktspecifikationer

Type
Ultra-light, open-ear, ear-bud headphones with studio-quality sound and in-line volume control
System
Dynamic
Design
Semi-open headphones
Color
Black and white
Frequency range
17Hz to 23kHz
Sensitivity
93dB SPL/V
Input impedance
32 ohms
Maximum input power
10mW
Net weight (without cable)
5g
Main connection
Jack plug 3.5mm, hard gold-plated
Speaker Sensitivity
93 dB SPL/V
Speaker Frequency Response
17Hz-23kHz
Speaker Nominal Impedance
32 ohms
Speaker Weight (kg)
5 gm
Connections
3.5mm jack

Stereo in-ear headset with microphone and remote

AKG Y16A är långt ifrån typiska i kategorin öronsnäckor. De följer samma höga standarder för AKG:s ingenjörskonst på alla sätt. De är kanske små och lätta, men de är ändå konstruerade för att uppfylla alla AKG-normer för ljudkvalitet, komfort, flexibilitet och funktionalitet. Kom och lyssna. Inse att du kan få det bäst av alla världar i små pendlarvänliga, mångsidiga, halvöppna öronsnäckor som hjälper dig att vara ansluten till alla dina favoritenheter, allt från iPhone® till iPod® och många fler. De små men ändå lyhörda AKG Y16A är den perfekta ljudlösningen för dagens hektiska livsstil, komplett med förbättrade funktioner för omedelbar kontroll. När det gäller AKG så är det ljudkvaliteten som styr medan ytterligare funktioner ger dig kontroll över din upplevelse.

Y16-hörlurarna är utrustade med en universalfjärrkontroll/mikrofon med 1 knapp och AKG:s prisbelönta välkända ljud.
Dessa små öronsnäckor kan matchas med din personliga stil och smak. Bara för att de fungerar bra betyder det inte att de inte kan se bra ut också.
AKG:s halvöppna snygga design kombineras med 15 mm-element som ger ett otrolig stort ljud, komplett med förstärkt basåtergivning, utan traditionella öronsnäckors vikt eller storlek.
Oavsett hur du reser och vilken bärbar enhet du tar med dig så förvandlar AKG Y16 vanligt lyssnande till fullständig njutning i din hektiska livsstil. Stoppa musiken och besvara samtalet på din smarttelefon med hjälp av en mikrofon/fjärrkontroll på kabeln. Vad mer behöver du för att hålla jämna steg med kraven från din hektiska livsstil? Ingenting alls. Kompletta med en egen mjuk väska för säker transport under längre resor.