UA Sport Wireless Train – Engineered by JBL

Trådlösa on-ear-hörlurar gjorda för gymmet

Såld från 2018 tills nu

Produktspecifikationer

Öronkuddsmaterial
UA breathe material
40
101
Dynamiskt frekvensomfång (Hz)
16Hz - 20kHz
32
1
Hörlurskabel, längd (cm)
125.0
Hörlurskabel, längd (ft)
4.1
Vikt (g)
240.0
Vikt (oz)
8.5
Bluetooth-profiler
A2DP v1.3, AVRCP v1.5, HFP v1.6, HSP v1.2
Bluetooth-frekvens
2.402GHz-2.48GHz
Bluetooth-sändarmodulering
GFSK,π/4DQPSK, 8DPSK
Bluetooth-sändareffekt
<4 dbm
4.1
2
Max speltid med ANC av (timmar)
16
16
Taltid (timmar)
16
Ja
Transportfodral
Ja
Löstagbar kabel
Ja
Hopfällbar för enkel förvaring
Ja
JBL Charged Sound
Ja
On-ear
Ja
Uppladdningsbart batteri
Ja
Fjärrkontroll på öronkåpor?
Ja
Stöder Siri, Google Now
Ja
Snabbladdning
Ja
Trådlös
Ja

Hållbart byggda för att klara allt.

UA Sport Wireless Train är gjorda för gymmet. SuperVent-öronkuddarna håller dem svala och torra, medan Under Armor-greppmaterialet ger maximal kontroll. Genomför dina träningspass med trådlöst JBL Charged Sound och nya Bionic Hearing med TalkThru-teknik som gör att du lätt kan prata med din träningspartner utan att ta av hörlurarna. Med en svettsäker IPX4-klassning är de robusta nog att klara av allt.

Med två av Under Armours unika materialtekniker är UA Sport Wireless Train utan tvekan byggda för gymmet. UA SuperVent justerar de yttre öronkuddarna och levererar genuin andningsbarhet i ett lätt, hållbart och snabbtorkande material som är avtagbart och kan tvättas för hand. Under Armours greppmaterial täcker det inre huvudbandet och öronkuddarna fullständigt, vilket ger en mjuk känsla och maximal stabilitet.
Trådlöst ljud som varar länge och snabbt laddas upp igen. En timmas träningstid på bara 5 minuters laddning.
Bionic Hearing med TalkThru-teknik sänker volymen och aktiverar röstoptimerade och brusreducerande mikrofoner så att du snabbt och obesvärat kan prata mellan passen utan att ta av dig hörlurarna.
Lättansluten Bluetooth®-teknik som enkelt kopplas in ger störningsfri funktion utan sladdar.
Stort sound inställt på sport med mäktig bas som pumpar upp din träning.
Stora tydliga kontroller med specialbehandlade ytor ger hållbarhet och enkel åtkomst.
Robust och hållbart utförande som testats av idrottare för att tåla svett, kraven vid intensiv träning och att slängas in och ut ur träningsväskan.
Med robusta metallgångjärn viks hörlurarna in i huvudbygeln och ett pressgjutet hårt fodral med SuperVent hjälper till att skydda och torka dem mellan träningspassen.

Vanliga frågor och Så här går det till

7 resultat
  • Ja. UA Train har en borttagbar ljudkabel inklusive fjärrkontroll med en knapp. (Anm.: Bluetooth eller TalkThru fungerar inte medan kabelanslutning används.
  • Sök upp strömknappen på den högra öronkåpans baksida. Skjut försiktigt den fjädrande strömknappen uppåt i 2–3 sekunder och släpp. Efter påslagning visas ett fast vitt sken. Om det är första gången du slår på enheten ska den automatiskt aktivera hopparningsläge och visa ett snabbt blinkande blått sken. Se till att den enhet du tänker ansluta till står i sökläge. Hörlurarna ska nu visas på listan över upptäckta enheter inom 3–5 sekunder och anslutas. Efter anslutning visas ett fast blått sken över strömknappen.
  • Ja. Besvara samtal genom att trycka på mittknappen, som sitter mellan volymknapparna, i 1 sekund.
  • Nej. Hörlurarna kan inte användas medan de laddas.
  • Ja, öronkuddarna på UA Train kan tas bort och tvättas. Ta bort öronkuddarna genom att försiktigt skala bort dem från hörlurskåpornas mitt. Använd endast flytande tvål i 5 minuter för att tvätta öronkuddarna. Rör omkring i tvålvatten, och sedan genom rent vatten, tills det inte finns kvar något tvållödder. Vänta tills öronkuddarna har torkat helt. Sträck försiktigt ut dem och för in kuddarnas ringar i kåpornas spår och jobba dig runt. Vrid tills L- eller R-indikatorn är i korrekt position.
  • TalkThru är en teknik med vilken du tydligt hör andra för korta samtal utan att du behöver ta av UA-Train-hörlurarna. Välj TalkThru-läget genom att trycka på UA-symbolen på höger öronkåpa i 1 sekund. Musikvolymen sänks när TalkThru-läget används. Tryck på UA-symbolen igen för att återgå till normal volym. (Observera att TalkThru inte fungerar medan du använder en kabelanslutning.)
  • UA Train har täthetsklass IPX4 vilket betyder de är skyddade mot vattenstänk i alla riktningar i minst 5 minuter. De kan inte sänkas ner i vatten.