Under Armour Headphones Wireless

UA Headphones Wireless - Engineered by JBL

Såld från 2016 tills nu

Bluetooth
Speaker drivers
JBL 5.8mm dynamic
Battery type
Rechargeable Lithium Ion Cylindrical Cell (3.7V 2 x 60 mAh)
Frequency Response
10Hz–22kHz
Connector
Micro USB cable for charging
Driver
Premium 5.8mm Dynamic Driver

UA Headphones Wireless - Engineered by JBL

UA Headphones Wireless - Engineered by JBL har utformats av atleter för atleter, i syfte att sätta en ny standard för vad sporthörlurar se ut. De är garanterat de bekvämaste hörlurarna du någonsin kommer att använda, då de är svettsäkra och byggda för att tåla all sorts träning. De gör aldrig ont, faller aldrig ur och är aldrig i vägen. UA Headphones Wireless - Engineered by JBL är Bluetooth-kompatibla, vilket gör att du inte behöver använda några sladdar eller något annat som stör. En mikrofon med tre knappar styr volym, musik och samtal, och fungerar både med iPhone och Android-enheter. På köpet ingår ett medlemskap i MapMyFitness Premium, där du kan övervaka din hälsa och följa upp din utveckling. Genomför varje träningspass med JBL:s signaturljud, så kommer du att kämpa på till slutet. UA Headphones Wireless - Engineered by JBL – så här låter höga prestanda.

De ergonomiska örontopparna har utformats specifikt för atleter och kan vridas och låsas på plats – de gör aldrig ont och faller aldrig ur.
Inre och yttre dragavlastningar och svettsäker IPX5-klassning ger den ultimata hållbarheten.
5,8 mm dynamiska element av högsta klass ger ett stort ljud i kompakt storlek. JBL:s legendariska, rena basåtergivning gör dig motiverad att kämpa på till slutet.
Bluetooth-anslutning till iOS- och Android-enheter gör att du kan träna trådlöst, utan något som stör
Styr spår, volym och samtal på ett enkelt sätt med en 3-knapps fjärr med mikrofon på
Få en veckas träning med 8 timmars batteritid per laddning.
Med ett medlemskap i MapMyFitness Premium kan du noga övervaka din hälsa och följa upp din utveckling.