UA Sport Wireless Train Project Rock – Engineered by JBL

On-ear sport Headphones

Såld från 2019 tills nu

40
Dynamiskt frekvensomfång (Hz)
16–20,000Hz
32
4.1
Bluetooth-profiler
A2DP v1.3, AVRCP v1.5, HFP v1.6, HSP v1.2
Bluetooth-frekvens
2.402GHz – 2.48GHz
Bluetooth-sändareffekt
< 4 dBm
2
16
IPX-klassificering
IPX4
On-ear
Ja
Remote control on ear cups
Ja
Transportfodral
Ja
JBL Charged Sound
Ja
Touch-kontroller
Ja
Trådlös
Ja
Laddfodral
Ja
Snabbladdning
Ja

Byggda för hårda tag.

UA Sport Wireless Train Project Rock är skapade för hårda tag. SuperVent-öronkuddar kyler och håller dig torr medan greppmaterialen från Under Armour ger en mjuk känsla och maximal stabilitet. UA Train Project Rock-hörlurarna lyfter alla reps med premium-element som ger fett trådlöst JBL Charged-ljud. Helt ny Bionic Hearing med TalkThru-teknik gör att det räcker med en enkel touch på UA-logotypen för att aktivera TalkThru, så att du enkelt kan prata med dina träningspartners eller tränare utan att behöva ta av hörlurarna. Stora reglage är lätta att komma åt under ett intensivt träningspass och ett 16-timmarsbatteri med snabbladdning ger en timmes uppspelning på bara fem minuters laddning. De är utvecklade och testade av idrottare, svettbeständiga och de antibakteriella öronkuddarna går att ta av och tvätta. Med UA Sport Wireless Train Project Rock kan du få ut max av din träning.

UA Sport Wireless Train Project Rock har två av Under Armours unika tygtekniker och är som skapade för gymmet. De yttre öronkuddarna är fodrade med UA SuperVent som ger verklig andningsförmåga hos ett lätt, tåligt, snabbtorkande tyg som går att ta av och tvätta för hand. Det inre huvudbandet och öronkuddarna helt är fodrade med greppmaterial från Under Armour, vilket ger en mjuk känsla och maximal stabilitet.
Trådlöst ljud som varar länge och laddas snabbt. En timmes träningstid efter bara fem minuters laddning.
Bionic Hearing med TalkThru-teknik sänker musiken och slår på taloptimerade, brusreducerande mikrofoner så att du enkelt kan prata mellan reps utan att ta av hörlurarna.
Lättansluten Bluetooth®-teknik ger kabelfri prestanda helt utan distraktioner.
Fett ljud anpassat för sport med fyllig bas som lyfter ditt träningspass.
Stora reglage med ytbehandling av hög kvalitet ger hållbarhet och enkel åtkomst.
Hörlurarna har robust design och IPX4-klassificering, och har testas av idrottare för att motstå svett, träning och att kastas in och ut ur din gymbag.
Robusta metallgångjärn viker in öronkåporna i pannbandet, och ett format hårt fodral med SuperVent hjälper till att skydda och torka mellan träningspassen.

Vanliga frågor och Så här går det till

2 resultat
  • Dessa hörlurar har inget ljudreglage. Du måste kontrollera volymen manuellt från din enhet.
  • 1. Sätt tillbaka öronsnäckorna i laddningsfodralet och stäng locket. 2. Håll knapparna på både vänster och höger öronsnäcka intryckta i mer än två sekunder. Alternativt kan du bara trycka på och hålla ned en av knapparna för att stänga av vänster eller höger öronsnäcka efter behov. 3. Använd funktionen Automatisk avstängning via JBL Headphone-appen (gäller endast hörlurar som stöds av vår JBL Headphone-app).