Y55

DJ-hörlurar med hög prestanda och mikrofon och fjärrkontroll på kabeln

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

System
Dynamic
Design
Closed-back headphones
Frequency range
16Hz to 24kHz
Sensitivity
115dB SPL/V
Input impedance
32 ohms
Maximum input power
100mW
Net weight (without cable)
450g
Main connection
Jack plug 3.5mm, hard gold-plated
Speaker Frequency Response
16 Hz-24 Khz
Speaker Sensitivity
115 dB SPL/V
Speaker Nominal Impedance
32 ohms
Speaker Weight (kg)
450 gm
Connections
Hard gold-plated 3.5mm jack

Rock the house with AKG

AKG Y55-hörlurarna har AKG-ljudkvalitet som tål ett aktivt liv och funktionaliteten som krävs för att du ska kunna koncentrera dig till 100 procent på att skapa musik. Ingen i branschen förstår hur viktigt det är med ljudkvalitet lika bra som AKG. Här är AKG Y55, som har suverän ljudkvalitet i sluten design för att hålla omgivande ljud ute samtidigt som basresponsen höjs och frekvensomfånget utökas så att musiken hörs tydligare. I kombination med ytterligare brusdämpning och en tight, bekväm passform har AKG Y55 ännu mer förbättringar som universalfjärr/mik i kabeln, löstagbar kabel för extra rörelsefrihet och kontaktadapter för bästa mångsidighet. Vridbara öronkåpor, solid konstruktion och kvalitetsmaterial ger ökad hållbarhet och en viss robusthet som klarar de tuffa kraven i ett aktivt liv. Hopvikbar 3D-Axis-design ger platt förvaring och säker transport för Y55 när festen är över, och de fyra olika färgerna – alla med akrylyta – visar tydligt din strävan att kombinera elegans med total funktionalitet. Nya Y55 är utvecklade efter DJ-specifikationer och är det bästa ljudredskapet för musikälskare bakom skivspelaren. Y55 kommer snart att visa sig vara ovärderliga, de är perfekt synkroniserade med dina behov samtidigt som de ger ett överlägset ljud så att du kan fortsätta vara bäst på det du gör.

AKG:s kvalitetsljud uppfyller DJ:s krav på bärbarhet, funktionalitet och mångsidighet, med bekväm låg vikt och förbättrade användarkontroller.
Vad krävs för att ta fram riktigt bra DJ-hörlurar? Att man lyssnar. AKG-tekniker lyssnade på vad DJ:s krävde av hörlurar – bärbarhet, hållbarhet, komfort och naturligtvis kvalitet – och började sedan konstruera en produkt som hade alla dessa egenskaper.
Ingen är bättre på ljudkvalitet och övergripande exakt ljudåtergivning än AKG som förstår att jobbet kräver koncentrerat lyssnande över en bred frekvens med förbättrad basåtergivning: och det är det viktigaste bakom Y55:s utformning.
Inget är så frustrerande som en trasslig hörlurskabel. Därför har AKG Y55 bara en kabel som går till ena öronkåpan. Lösningen med en kabel på en sida minskar kabeltrassel så du kan koncentrera dig på musiken.