K371-BT

Slutna, hopfällbara over-ear-studiohörlurar med Bluetooth

Produktspecifikationer

Ljudfrekvensområde (Hz)
5 - 40000
Sladdlängd (m)
1.2 & 3
50
Maximal batterilivslängd (timmar)
40
Märkimpedans (Ω)
32
Känslighet (dB SPL/V @ 1 kHz)
114
Audio frequency bandwidth
5 - 40000 Hz
Vikt (g)
300
Vikt (oz)
10.6
Podcaster, videobloggar och spelströmning
Studiomedhörning
Musikproduktion
Mobila enheter
Batterist
Slutna kåpor, ovala
Bluetooth 5.0-anslutning
Ja
Slutna kåpor, ovala
Ja
Borttagbar sladd
Ja
Rörelsekontroller på öronkåporna
Ja
Over-ear
Ja
Pure OFC-talspole
Ja
Foldable
Ja

Exakta prestanda, äkta frihet

Oavsett om du är artist, ingenjör, podcaster, videokreatör eller innehållsproducent, så är du alltid redo att skapa. De professionella studiohörlurarna AKG K371-BT har en perfekt balans mellan ljud av studiokvalitet, Bluetooth-funktionalitet, komfort och elegant men robust design som lever upp till din mobila livsstil. K371-BT har utvecklats med precision och överensstämmer med det som utmärker målet med AKG:s ljudåtergivning – naturligt balanserat ljud in i minsta detalj, så att du kan fatta rätt beslut när du mixar och redigerar. De levererar djupare bas och högre diskant än någon annan modell i sin klass, med fantastiskt frekvensomfång mellan 5 Hz och 40 kHz. K371-BT har den bekväma möjligheten att växla mellan trådbunden och trådlös anslutning: Den inbyggda mikrofonen möjliggör dubbelriktad Bluetooth-kommunikation, oavsett om du är i en studio eller ett konferensrum. Använd rörelsestyrningen i öronkåporna för att besvara samtal, ställa in volymen, spela upp och pausa musiken, och mycket annat genom att svepa med fingret. Bekväma, ergonomiska öronkåpor täcker öronen med överlägsen komfort. När du hör det fantastiska ljudet i dina K371-BT vill du aldrig ta av dem.

Ger enastående isolering, förbättrad återgivning av låga frekvenser och en ergonomisk passform
50 mm titanbelagda element, avvägda för AKG:s referensåtergivningskurva ger enastående prestanda med utökat frekvensomfång från 5 Hz till 40 kHz – utan motstycke i denna prisklass
Lyssna via Bluetooth med 40 timmars batteritid eller anslut med någon av de medföljande kablarna
Leder med 8 positioner, hopfällbara för maximal bärbarhet
Oöverträffad komfort och passform för långtidslyssning med mindre basläckage
Professionella prestanda med perfekt passform och stil
Möjliggör dubbelriktad Bluetooth-kommunikation
Ställ in volymen och spela upp, pausa, spola tillbaka och spola fram dina låtar med enkla fingerrörelser och tryckningar