AVR 161

425-watts 5.1-kanals, nätverksansluten AV-receiver med Bluetooth-anslutning

Komma igång med din $produkt

Komma igång med din $produkt

Snabbstartsguide

Kom igång på nolltid med vår snabbstartsguide som är lätt att följa

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

Power requirement
220V – 240V AC/50Hz – 60Hz
Power consumption
<0.5W (standby); 450W maximum
Weight
4.6kg (10 lb)
Dimensions (H x W x D)
121mm x 440mm x 300mm

Denna 425-watts, högpresterande, 5.1-kanals AV-receiver erbjuder dig fler sätt att ansluta till din favoritmusik, dina filmer och TV-program. Det finns oräkneliga sätt att få åtkomst till dina favoritmedier, från externa hårddiskar till digitalboxar och vidare till smartmobiler. Men om din AV-receiver inte ger dig möjlighet att ansluta till dessa medier, är det näst intill meningslöst. Harman Kardon® AVR 161 erbjuder dig en enkel metod för att ansluta till allt du älskar. Denna 425-watts, 5.1-kanals, nätverksanslutna AV-receiver är fullproppad med alternativ för hur du ska få åtkomst till dina medier. Den har fem 3D-förberedda HDMI®-ingångar, varav en är kompatibel med MHL. Därför får du fler alternativ än du behöver för att få åtkomst till din HD-kabelbox, Blu-ray™-spelare, dina MHL-utrustade bärbara enheter eller Roku Streaming Stick™-dongel. Den har även DLNA® 1.5-nätverksanslutning och HARMAN TrueStream Bluetooth®-teknik så att du kan strömma hifi-ljud från dina mobila enheter. Ifråga om ljud så har AVR 161 vår exklusiva Natural Sound Processing (NSP), som skapar ett stort, omslutande surround-ljud från alla källor – särskilt när det är frågan om tvåkanals strömmande innehåll. Och för att du ska få ut det bästa möjliga ljudet från dina högtalare och din lyssningsmiljö, kalibrerar dess nya EZSet/EQ™ III anläggningen. Dessutom är AVR 161 tack vare HARMAN GreenEdge™-teknik även miljövänlig.

Den högpresterande AVR 161 AV-receivern pumpar ut 85 watt per kanal för att driva en komplett surround-anläggning med fem kanaler. Den kan även anslutas till en aktiv subwoofer för att få djup bas till all din underhållning. Samtidigt som förstärkaren har kvar Harman Kardons beprövade design med hög strömkapacitet (HCC), ultrabred bandbredd som säkerställer ett exakt, dynamiskt ljud med förbättrad klarhet och realism – även när du spelar mycket högt – ser en digitalt baserad strömförsörjning till att förstärkarna får den effekt som krävs utan vikten av en traditionell strömförsörjning med tunga transformatorer. Resultat blir en AV-receiver med fantastiskt ljud i en kompakt och miljövänlig design.
AVR 161 kan strömma ljud från praktiskt taget alla bärbara enheter. Du kan ansluta och ladda Apple-enheter som en iPad, iPhone eller iPod touch direkt genom USB-uttaget på fronten och spela upp musik utan en extern adapter. För andra surfplattor, smartmobiler och bärbara datorer, kan du använda AVR 161:s integrerade HARMAN TrueStream Bluetooth-teknik. AV-receivern är även DLNA 1.5-kompatibel så att du får fler alternativ för att leverera innehåll via ditt hemmanätverk.
HARMAN TrueStream-certifieringen ser till att du får den bästa möjliga lyssningsupplevelsen när du strömmar ljud trådlöst via Bluetooth-teknik. HARMAN TrueStream-teknik levererar det senaste och mest avancerade trådlösa alternativet för att säkerställa att ditt ljud håller högsta kvalitet oavsett vilken applikation eller källenhet du använder.
AVR 161 har en vTuner-internetradio så att du kan ansluta till en hel värld full med ljudunderhållning som finns online. Så snart du packat upp den ur lådan kan du strömma radiostationer från hela världen och dessutom strömma många radiostationer som bara finns på Internet.
Fem HDMI-ingångar med 3D och 30/36-bits färgdjup levererar högupplöst digital bild med upplösningar upp till 1080p med naturtroget ljud genom en enda kabel. Det förekommer ingen försämring av bildens eller ljudets kvalitet orsakad av konvertering mellan format, bara den mäktiga Hollywood-upplevelse som upphovsmännen ville ge dig.
Tack vare USB-porten på fronten kan AVR 161 erbjuda flera alternativ för ljuduppspelning. Anslut en iPhone, iPad, iPod eller ett USB-minne för att spela dina lagrade låtar genom ditt hemunderhållningssystem.