Harman Kardon Citation Amp

Kraftfull stereoförstärkare för trådlös strömning

Produktspecifikationer

Märkuteffekt (8 ohm)
125 W RMS per kanal
Märkuteffekt (4 ohm)
200 W RMS per kanal
Min. impedans
4 ohm
Total harmonisk förvrängning (THD)
0.05 %
Frekvensåtergivning
20 Hz–20 kHz +/- 0,5 dB
Signal/brus-förhållande >110 dB A-viktat
Strömförsörjning
100–240 V AC, ~50/60 Hz
Energiförbrukning
125 W
Digitala ingångsformat
PCM, Dolby Digital
2,4 G Wi-Fi sändarfrekvensområde
2 412–2 472 MHz (2,4 GHz ISM Band, USA 11 kanaler, Europa och övriga 13 kanaler)
2,4 G max sändningseffekt
≤20 dBm (EIRP)
2,4 G Wi-Fi modulering
DBPSK, DQPSK, CCK, QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM
5 G Wi-Fi sändareffekt
≤23 dBm (EIRP)
5 G Wi-Fi modulering
QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM, 256QAM
5 G W-iFi sändarfrekvensområde
5,15~5,35 GHz, 5,470~5,725 GHz, 5,725~5,825 GHz
5G WISA-sändarens effekt
< 14 dBm (EIRP)
5 G WISA modulering
OFDM, BPSK, QPSK, 16QAM
5 G WISA sändarfrekvensområde
5,15~5,35 GHz, 5,470~5,725 GHz, 5,725~5,825 GHz
Max ingångsnivå för analog ingång
2 V RMS
Analog ingång
1 AUX (Stereo RCA-anslutning)
Digital ingång
1 digital (HDMI ARC, koaxial eller optisk anslutning)
Ljudutgångar
1 linjeutgång, 1 subwoofer-utgång
Vänster/höger kanal monosummering
Ja
Subwooferns uteffekt
Monosummering eller delningsläge
Subwooferns delningsfrekvenser
50–120 Hz
Mått (B x H x D)
215 x 75 x 230 mm
Rackhöjd
2RU
Vikt 2,4 kg
Förpackningens mått (B x H x D)
326 x 280 x 121 mm
Förpackningens vikt (brutto)
3,1 kg
Tonreglage
Bas, diskant
Max ljudreglage
0 -100% av maxeffekt
Bluetooth-version
4.2
Bluetooth-frekvensområde
2 402–2 480 MHz
Max sändningseffekt för Bluetooth
≤10 dBm (EIRP)
Bluetooth-sändarmodulering
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Kompatibilitet med Wi-Fi-nätverk
802.11a/b/g/n/ac
Andra anslutningar
Ethernet, IR-fjärrstyrningsingång, 12 V styrsignalsutgång
Google Home och Chromecast built-in är varumärken som tillhör Google LLC.
Kräver Chromecast eller Chromecast built-in enhet.
Bluetooth®-ordmärket och -logotypen är registrerade varumärken som tillhör Bluetooth SIG Inc. och all användning av sådana märken av HARMAN International Industries Inc. sker på licens. Andra varumärken och varumärkesnamn tillhör respektive ägare. Logotypen Wi-Fi CERTIFIED är ett certifieringsmärke som tillhör Wi-Fi Alliance.
* Kräver en kompatibel enhet. Tillgång till och prestanda för vissa andra funktioner och tjänster är tjänste-, utrustnings- och nätverksberoende och är eventuellt inte tillgängligt i vissa områden. Abonnemang kan krävas och ytterligare villkor, bestämmelser och/eller avgifter kan gälla.
Tillverkas på licens från Dolby Laboratories. Dolby och den dubbla D-symbolen är varumärken som tillhör Dolby Laboratories.
Begreppen HDMI, HDMI-logotypen och High-Definition Multimedia Interface är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör HDMI Licensing LLC i USA.

Kraftfullt strömmande från den ultimata stereoförstärkaren

Förena allt på ett snyggt sätt och lägg till fördelarna med HD-strömning till ditt hemmabiosystem med Citation Amp från Harman Kardon. Använd dina högtalare i bokhyllan, stående på golvet, infällda i vägg eller tak, eller använd andra Citation-produkter och skapa ett flerkanaligt trådlöst surroundsystem. Helt ny Digital Loop-förstärkarteknik ger 200 watt per kanal och du kan njuta av musik och filmer som det var tänkt med det mest avancerade inom trådlös strömning. Strömma din favoritmusik med Chromecast built-in™ och AirPlay eller anslut till TV:n via HDMI ARC-porten. Citation Amp är även kompatibel med styrsystemen Control 4 och Creston.

Harman Kardon Citation Citation är den första verkliga premiumprodukten i sitt slag med Harman Kardons enastående ljudkvalitet, världens främsta leverantör av hifi-ljudprodukter i mer än 65 år.
Uppgradera dina trådanslutna högtalare med Harman Kardon klass D och 200 watt per kanal (4 Ohm).
Digital Loop-tekniken korrigerar naturliga fel och förvrängningsstörningar som uppstår vid digital förstärkning och återställer ljudkvaliteten till hur den var avsedd att återges. Hör musiken som den var tänkt.
Anslut Citation Amp till din TV via HDMI ARC-porten och styr ljudet med din befintliga TV-fjärrkontroll.
Optimera Citation Amp ljudkvalitet så att den smälter in i din miljö och passar dina högtalare. Justera EQ, maxvolym, monosummering och variabel delning till subwoofer helt efter din egen smak.
Harman Kardon Citation Amp integreras enkelt i de flesta populära uppkopplade hemstyrningssystem inklusive Control 4 och Crestron.
Harman Kardon Citation Amp kan installeras var som helst. Placera den i ett rack, på en hylla, montera den på väggen eller på en dold plats och använd den medföljande IR-förlängaren.
Kombinera Harman Kardon Citation Surround-högtalare, Citation Sub S och Citation Amp med ditt trådanslutna hemmaljudsystem och upplev ett omslutande flerkanaligt surroundljud.
Slappna av, få ny energi, utforska. Harman Kardon Citation Amp ger dig tillgång till fler än 300 musikströmningstjänster genom Chromecast built-in™ och AirPlay. Njut av dina favoritlåtar, internetradio och poddsändningar med fantastisk hög upplösning.
Upptäck nya artister och lyssna på dina favoritspellistor från Apple Music med AirPlay. Använd iPhone-appen för att välja musik och skapa rätt stämning i varje rum.
Harman Kardon Citation Amp förenar innovativt ljud i hemmet med sofistikerad design i ett elegant kompakt utförande.

Vanliga frågor och Så här går det till

13 resultat
  • Du kan använda en 3,5 minijack-kabel för att ansluta Citation Amp (TRIGGER-UTGÅNG 12 V) till din subwoofer eller annan utrustning för att aktivera den när Citation Amp väcks från standby-läget.
    När Citation Amp är PÅ kommer det att finnas en 12 V likströmssignal men när Citation Amp är AV avges ingen uteffekt (0 V likström).
  • Det är möjligt att ansluta en trådlös Citation Sub eller Sub S till Citation Amp.
  • Tv-ingången är en enda ljudingången med olika anslutningsalternativ. Om en HDMI-kabel är ansluten kommer den alltid att prioriteras. Optisk och koaxial digital kommer att prioriteras av den första signalen (var medveten om att vissa optiska utgångar alltid registreras som signaler)
    Det går inte att växla mellan de digitala ingångarna för tv-källan via fjärrkontrollen.
  • Citation Amp kan fungera med 4 ohm-högtalare och är klassad för 200 watt per kanal. Anslut inte högtalare som är märkta med en lägre siffra än 4 ohm!
  • Citation Amp fungerar med Chromecast built-in (endast ljud) och även med Hey Google-produkter. Du kan till exempel använda röstkommandon för att säga till dina andra Google-högtalare att spela upp musik på Citation Amp.
  • Stäng och starta om Google Home-appen eller starta om telefonen. Starta om Google Home-appen. Högtalaren bör nu visas.
  • Det finns flera sätt att komma åt de avancerade inställningarna. På inställningssidan kan du justera inställningarna för subwoofer, EQ och ingångskänslighet.

Se till att din smartphone eller surfplatta är ansluten till samma wifi-nätverk som din Citation AMP.

1. Gå till mappen ”Nätverk” på en dator. Där hittar du en ikon för Citation Amp. Dubbelklicka på den för att komma till den interna webbsidan för avancerade inställningar för din Citation Amp.

2. Eller, i Google Home-appen, gå till inställningarma för Citation Amp. Längst ned på sidan hittar du enhetens IP-adress. Kopiera och klistra in den här adressen i din webbläsare, så kommer du till den interna webbsidan för avancerade inställningar för din Citation Amp.
  • Om nätverket inte visas kan du manuellt skriva in nätverksnamnet (SSID) och lösenordet för att ansluta högtalaren till det.
  • Om du ser detta meddelande måste du ladda ner Device Utility-appen från Google Play Store. Följ instruktionerna i appen för att aktivera din högtalare och gå sedan tillbaka till Google Home-appen för att slutföra konfigurationen.
  • Som standard är linjeutgången inställd på Fast. Du kan ändra den till variabel i de avancerade inställningarna.