Harman Kardon Radiance 2400

Wireless Home Audio System

Produktspecifikationer

Total uteffekt för systemet
450 W RMS
Uteffekt, Tower
125 W RMS
Uteffekt, subwoofer
200 W RMS
Tower-element
24 x 1,25 tum (32 mm)
Subwoofer-element
10 tum (250 mm)
Total harmonisk förvrängning (THD)
<1  %
Strömförsörjning
100–240 V AC, ~50/60 Hz
Arbetstemperatur
0–45 °C
HDMI-ingång
4
HDMI-utgång (med ljudreturkanal)
1
HDMI HDCP-version
2.3
HDR
HDR10
Ljudingångar
1 optisk, 1 Aux, Bluetooth, Wi-Fi-ljud
Frekvensåtergivning
35 Hz–20 kHz
Tower, mått (D x H)
320 mm x 1 769 mm
Tower, vikt
7,6 kg
Subwooferns mått:  (B x H x D)
296 mm x 400 mm x 296 mm
Subwooferns vikt
14,6 kg
Förpackningens mått (B x H x D)
46.06'' x 30.55'' x 20.87" (1170 x 776 x 530 mm)
Förpackningens vikt (brutto)
106.26 lbs/ 48.2 kg
4.2
Bluetooth-frekvensområde
2 402–2 480 MHz
Bluetooth-sändarens effekt
≤10 dBm (EIRP)
Trådlöst nätverk
802.11 a/b/g/n/ac
2,4 G Wi-Fi sändarfrekvensområde
2 412–2 472 MHz (USA and Kanada 11 kanaler, Europa och övriga 13 kanaler)
2,4 G Wi-Fi sändareffekt
≤20 dBm (EIRP)
2,4 G Wi-Fi modulering
DBPSK, DQPSK, CCK, QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM
5 G Wi-Fi sändareffekt
≤23 dBm (EIRP)
5 G Wi-Fi modulering
QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM, 256QAM
5 G Wi-Fi sändarfrekvensområde
5,15~5,35 GHz, 5,470~5,725 GHz, 5,725~5,825 GHz
5 G WISA sändareffekt
≤14 dBm (EIRP)
5 G WISA modulering
OFDM, BPSK, QPSK, 16QAM
5 G WISA sändarfrekvensområde
5,15~5,35 GHz, 5,470~5,725 GHz, 5,725~5,825 GHz

Oöverträffad ljudupplevelse i hemmet

Den bästa sittplatsen i huset – var du än är._x000D_ _x000D_ Musik och hemmabio når nya höjder av ljud och skönhet. Stora dramatiska ögonblick som får isbitarna i ditt glas att skallra. Romantiska viskningar kittlar dina öron. Omslutande ljud som fyller rummet utan sladdar eller stora högtalare._x000D_ _x000D_ Den perfekta blandningen av minimalistisk design och förstklassiga material. Harman Kardon Radiance 2400 har två ultrasmala golvhögtalare och en kraftfull subwoofer som ger en fyllig, detaljerad ljudbild. Constant Beamwidth Technology™ fyller rummet så att alla får samma spännande upplevelse. En kompakt digital hubb ansluts till din TV och andra AV-enheter, medan Wi-Fi ger enkel åtkomst till dina favoriter bland streamingtjänster i HD._x000D_ _x000D_ Du kommer inte att tro dina öron. Eller dina ögon.

Premiummaterial möter elegant, minimalistisk design, vilket gör att systemet passar perfekt med moderna, eleganta TV-apparater. Harman Kardon Radiance 2400 är ett konstverk när den är avstängd och ger dig otroligt ljud när den är påslagen.
Harman Kardons toppmoderna ljud, erfarenhet och forskning har gjort Harman Kardon Radiance 2400 till den ultimata högtalaren som låter dig höra varje not på det sätt som artisten avsåg att den skulle låta.
Den här patenterade ljudtekniken från Harman använder 24 precist kalibrerade element per högtalare för att skapa en stor ”sweetspot”, så att ljudet är fantastiskt oavsett var du befinner dig i rummet.
Harman Kardon Radiance 2400 Adapt har en digital hubb som inkluderar en omfattande uppsättning av ingångar för att snabbt ansluta alla dina favoriter bland ljud- och videoenheter, såsom TV, spelkonsoler, digitalboxar eller Blu-Ray-spelare.
Harman Kardon Radiance 2400 är utrustad med Chromecast built-in™ och AirPlay så att du kan strömma musik i HD från din favoritströmningstjänst. Bluetooth finns också, så möjligheterna är obegränsade.
Med sin lysande LCD-display och helt intuitiva reglage kan du enkelt ställa in ditt Harman Kardon Radiance 2400-system, se information om vad som spelas och styra dina upplevelser.
Harman Kardon Radiance 2400-högtalarna och subwoofern ansluts trådlöst med den digitala hubben. Allt du behöver göra är att ansluta strömkabeln och köra den enkla installationsproceduren via Google Home-appen eller Apple-inställningarna på din iPhone eller iPad.
Spela samma låt i hela hemmet eller olika musik i varje rum. Lägg bara till andra multiroom-högtalare, till exempel Harman Kardon Citation-serien, till ditt system för att skapa ett musiksystem i hela hemmet, och styr musiken från din surfplatta eller smartphone.
En kompakt men ändå kraftfull 10-tums subwoofer med 200 watt djup bas som fyller hela rummet är allt som krävs för att ge dina filmer action och skapa känsla i din musik.
Inställningarna på Radiance 2400 kan enkelt göras med en Bluetooth-fjärrkontroll, vilket betyder att den digitala hubben kan placeras dolt, exempelvis bakom TV:n eller i ett skåp.
Digital Loop-tekniken korrigerar naturliga fel och förvrängningsstörningar som uppstår vid digital förstärkning och återställer ljudkvaliteten till hur den var avsedd att återges. Hör varje ton som artisten tänkte sig att den skulle låta.

Vanliga frågor och Så här går det till

12 resultat
  • Det går att ansluta en skivspelare till AUX-ingången på Radiance 2400. En grammofonförförstärkare behövs oftast för att ansluta dem, men det beror på skivornas utmatningsspecifikationer.
  • Om fjärrkontrollen slutat fungera, kontrollera om batterierna är urladdade. Byt i så fall ut dem mot nya.

Fjärrkontrollen kan ha misslyckats med att ansluta till den digitala hubben. Tryck på ”Alternativ” > ”Fjärrkontroll” på pekskärmen och följ sedan instruktionerna på skärmen för att parkoppla med den digitala hubben igen.
  • Det går inte att ansluta fler högtalare (mitten eller bak) till systemet.

Harman Kardon Radiance 2400 är ett 2.1-ljudsystem. Tack vare dess unika ljudegenskaper och ljudspridning kan den fylla ett stort rum med högkvalitativt ljud.
  • Denna teknik, som utvecklats för HARMAN Professional Solutions, säkerställer att alla lyssnare i rummet får samma spännande ljudupplevelse via exakt inställda bågformande komponenter. HARMANs revolutionerande teknik förenar 24 exakt kalibrerade 1,25-tumselement i var och en av de eleganta Radiance-högtalarna för att ge samma överlägsna ljudtäckning från hörn till hörn.
  • Du kan skapa en flerrumsinstallation med Chromecast built-in™ eller Airplay som länkar till andra högtalare med samma funktion, inklusive enheter i Harman Kardon Citation-serien.
  • Stäng och starta om Google Home-appen eller starta om telefonen. Starta om Google Home-appen. Högtalaren bör nu visas.
  • Om nätverket inte visas kan du manuellt skriva in nätverksnamnet (SSID) och lösenordet för att ansluta högtalaren till det.
  • Om du ser detta meddelande måste du ladda ner Device Utility-appen från Google Play Store. Följ instruktionerna i appen för att aktivera din högtalare och gå sedan tillbaka till Google Home-appen för att slutföra konfigurationen.
  • Kontrollera om tornets eller subwooferns LED-lampa avger ett fast vitt sken. En blinkande lysdiod betyder frånkoppling. I detta fall, håll RESET-knappen på baksidan av tornet eller subwoofern nedtryckt i 5 sekunder för att gå in i parkopplingsläge. På pekskärmen trycker du på ”Högtalarinställning” > ”Parkoppla” > ”Torninställning” eller ”Subwoofer-parkoppling” och följer sedan instruktionerna på skärmen för att parkoppla med den digitala hubben igen.
  • Även om Google Assistent inte är inbyggt är Harman Kardon Radiance 2400 kompatibel med röststyrda högtalare som de i Harman Kardon Citation-serien.