BTA 10

Extern Bluetooth-adapter

Power consumption
5V/0.4A
Audio output level
1V RMS
Audio output S/N
85dB
Number of devices in pairing memory
8
Nominal reception distance
33' (10m)
Number of devices in pairing memory
8
Audio output S/N:
85dB
Audio output level:
1V RMS
Power consumption:
5V/0.4A
Bluetooth profile:
Bluetooth 2.1+ EDR with A2DP
Audio output frequency response:
3dB @ 20Hz – 20kHz
Nominal reception distance
33' (10m)
50
50
Weight (g)
35
Weight (lb)
0.07 lb without cable, power adapter, plugs
16
2
2
5/8

Wirelessly stream audio to any entertainment system.

Ibland vill du att din favoritmusik fyller rummet och inte bara dina hörlurar. Om ditt underhållningssystem redan kan hantera Bluetooth® kan du strömma ljud trådlöst från en bärbar enhet &amp;#40;till exempel från din smarttelefon eller en surfplatta&amp;#41;. Men hur går du tillväga om ditt system inte är utrustat med Bluetooth -teknik? Inga problem. Harman Kardon® BTA 10 externa Bluetooth-adapter ansluter direkt till ditt underhållningssystem så att du kan strömma ljud trådlöst till systemet från alla bärbara enheter som är utrustade med Bluetooth.<CRLF>BTA 10:s HARMAN TrueStream™-teknik innebär att dess trådlösa ljudanslutning till ditt underhållningssystem håller högsta möjliga kvalitet – oavsett vilket källenhet som levererar ljudet. För att underlätta för dig är BTA 10 utrustad med en lysdiod som blinkar medan den söker efter din Bluetooth-utrustade enhet och som lyser kontinuerlig när den har parats ihop. Det följer till och med med kablar med BTA 10 så att du kan koppla ihop den till ditt underhållningssystem. Från system i hemmet till bärbara högtalare till högtalardockor, BTA 10 Bluetooth-adapter lägger till trådlös strömning till alla ljudsystem med en 3,5 mm stereoauxingång eller RCA-stereoingång.

Vare sig du vill underhålla vänner eller inte vill använda hörlurar, låter dig BTA 10:s externa Bluetooth-adapter njuta av musiken som finns på din smarttelefon eller surfplatta genom hemmets ljudsystem. Sätt in adaptern i ditt system och para ihop den med din Bluetooth-enhet.
Det finns olika grader av Bluetooth-anslutningar. Det kan knappast komma som en överraskning att Harman Kardons tekniker använder den bästa. HARMAN TrueStream-teknik som används i BTA 10 säkerställer att anslutningen håller högsta möjliga kvalitet – oavsett vilken applikation eller källenhet som används – och den bästa möjliga lyssnarupplevelsen när du strömmar ljud trådlöst.
BTA 10 är 50 mm x 50 mm liten och passar överallt utan att synas. Den gör sitt jobb enkelt och suveränt.
BTA 10-adapter inkluderar en liten lysdiod som blinkar när den söker efter din Bluetooth-utrustade enhet. Lysdioden lyser konstant när den parats ihop med din smarttelefon eller surfplatta.