Harman Kardon Citation Adapt

Den kompakta, trådlösa, digitala AV-adaptern

Trådlöst nätverk
802.11a/b/g/n/ac (2.4GHz/5GHz)
<20 dBm
2.4G Wi-Fi modulering
DBPSK, DQPSK, CCK, QPSK,BPSK,16QAM,64QAM
5G WISA-sändareffekt
<14 dBm
5G WISA-modulering
OFDM, BPSK, QPSK, 16QAM
5G WISA-sändarfrekvensintervall
5,15-5,35 GHz, 5,470-5,725 GHz, 5,725-5,825 GHz
Strömförbrukning i viloläge
<2,0 watts
OBS! CITATION ADAPT är avsedd att användas för musikströmning. En användare kan strömma Bluetooth-ljud till högtalaren. En användare kan ansluta sin högtalare till det lokala Wi-Fi-nätverket och strömma musik med Google Chromecast. Dessutom fungerar högtalaren med Google Home. Denna produkt är designad för direkt uppspelning av musik och därför måste Bluetooth- och Wi-Fi-anslutningen vara aktiverad för att den ska fungera korrekt. CITATION ADAPT följer EU:s energilagstiftning. CITATION ADAPT Systemet går in i viloläge (standby-läge) efter tjugo minuters inaktivitet. Efter det kan du aktivera systemet igen via Bluetooth eller Wi-Fi.
Mått (B x H x D)
305 x 55 x 155 mm
Vikt
1 kg
Bluetooth-version
4.2
Bluetooth sändarfrekvensintervall
2402 – 2480 MHz
Bluetooth-sändareffekt
<10 dBm
Bluetooth-sändarmodulering
GFSK,π/4 DQPSK, 8DPSK

Vackert ljud som talar till dig

Harman Kardon Citation Adapt är nästa generations smarta AV-receiver för filmer och musik. Citation Adapt är enkel att använda tack vare en LCD-pekskärm i färg och blandar innovativt ljud med känsla för detaljer, vilket ger ett sofistikerat utseende och helt trådlöst stereoljud när den paras ihop med Citation Tower eller Citation Sub. Musikälskare kommer att älska att nå fler än 300 olika musiktjänster och HD-musikströmning via Chromecast built-in, och filmälskare njuter av sitt helt trådlösa hemmabiosystem med Citation Adapt som nav.

Om du lägger till flera Citation-högtalare har Citation Adapt multiroom-funktion som skapar ultimata ljudupplevelser i hela huset. Du kan spela samma eller olika låtar i olika rum och styra musiken från en mobiltelefon eller surfplatta.
Få kompletta hemmabioupplevelser med surroundljud men utan alla kablar. Sätt ihop ett 2.1-system för ultimata film-, sport- och spelupplevelser genom att lägga till en Citation Sub och ett par Citation Tower.
Harman Kardon har legat i framkant av ljudutvecklingen i mer än 65 år. Vi fängslar dina sinnen med sublimt ljud och skapar stunder du minns.
Lyssna på ditt favoritinnehåll, internetradio och podcaster, allt i hög kvalitet genom Chromecast built-in.
4 HDMI-ingångar och HDMI ARC för hopkoppling med nästan alla TV-apparater, inklusive de mest avancerade 4K-modellerna.
Tack vare automatiska programvaruuppdateringar för nya funktioner och tjänster kommer dina musik- och röstalternativ alltid att vara aktuella och så bra som möjligt.
Med gratis-appen Google Home för iOS och Android kan du enkelt konfigurera och hantera alla Citation-högtalare. Alla högtalare stöder Wi-Fi-anslutningar med både 2,4 GHz och 5 GHz.
Få extra information om låten som spelas eller styr musiken med fingrarna på den intuitiva pekskärmen i färg.
Strömma musiken trådlöst från din mobiltelefon eller surfplatta

Vanliga frågor och Så här går det till

3 resultat