HK 3700

Harman Kardon HK 3700 stereoreceiver

Power Consumption
less than 0.5W (standby)
Power per channel
85 watts per channel, two channels driven @ 6/8 ohms, 20Hz – 20kHz, less than 0.07% THD
Input Sensitivity/Impedance
250mV/27k ohms
Signal-to-Noise Ratio (IHF-A)
100dB
Frequency Response (@ 1W)
10Hz – 130kHz (+0dB/–3dB)
Height (in)
4-3/4
Height (mm)
121
Width (in)
17-5/16
Width (mm)
440
Depth (in)
11-13/16
Depth (mm)
300
Power Requirement
120V AC/ 60Hz (USA); 220V-240V AC 50Hz/60Hz (EU)

High-performance 170 watt stereo receiver with analog & digital capacity and networked connectivity.

Högpresterande stereoreceiver med 170 watt, analog och digital kapacitet och nätverksanslutning. Harman Kardons omtalade ljudkvalitet och distorsionsfria kraft har nu tagit ännu ett steg framåt för att hantera det bästa från de digitala och analoga världarna. Upptäck 170 watts effekt i en stereoreceiver som kan anslutas till alla dina enheter. Den högpresterande stereoreceivern Harman Kardon HK 3700 har allt som behövs för att du ska kunna driva ett klassiskt ljudsystem i hemmet. Med sina analoga och digitala anslutningar levererar HK 3700 massiv kraft och erbjuder samtidigt en inbyggd 192 kHz/24-bitars DAC. Anslut till ditt hemmanätverk via Ethernet, spela upp allt ditt lokala material via DLNA 1.5 eller anslut en lagringsenhet eller valfri Apple iOS-enhet via USB. Med hjälp av de inbyggda AM/FM-radio- och grammofoningångarna, binder HK 3700 samman klassiskt och modernt ljud. Det är en kraftfull mittpunkt för ditt ljudsystem hemma – en lyckad kombination av klassiska ljudkrav och dagens behov av anslutningar. Njut av din nya underhållningscentral – något som alla som ser och hör den kommer att avundas dig.

Den kan endast se ut och låta som en Harman Kardonom den bär namnet Harman Kardon. Den avancerade kraften från dessstarkströmskapabla förstärkare ser till att du får allt du behöver för att fådet högkvalitativa ljud du kräver från alla dina uppspelningskällor ochelektroniska enheter.
Få ut det bästa av båda världar med fullständiga anslutningsmöjligheter för analog och digital uppspelning.Fånga ljudet från dina vinylskivor genom en analog grammofoningång samtidigt som du får tillgång till programmeringsmöjligheterna som din vTuner-internetradio erbjuder. Du får alla anslutningsmöjligheter och den interaktivitet som du behöver med nätverks-DLNA 1.5. Njut av internetradio och anslut med iOS Direct genom din USB-ingång.
En fjärrkontrolls-app som du kan styra via iOS- och Android-plattformar med– komplett med ett intuitivt menysystem – är tillgänglig på ett ögonblick genom Harman Kardon Remote-appen. Kan det bli enklare änmed denna suveräna fjärrkontroll?