AVR 161S

425-watts, 5.1-kanals AV-nätverksreceiver med Bluetooth-anslutning

Komma igång med din $produkt

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

Power Requirement
220V - 240V AC, 50Hz/60Hz
Dimensions (H x W x D – Metric/English)
121mm x 440mm x 300mm (4-3/4” x 17-5/16” x 11-13/16”)
Weight (Metric/English)
4.6kg (10 lb)
Stereo Power
85W per channel, two channels driven @ 6/8 ohms, 20Hz – 20kHz,
Multichannel Power (one channel driven)
85W per channel, two channels driven @ 6/8 ohms, 20Hz – 20kHz,
High Instantaneous Current Capability
29 Amps
Signal-to-noise Ratio (IHF-A)
100 dB
Slew Rate
40V/sec
Input Sensitivity/Impedance
250mV/27k ohms
Television Format
PAL
Input Level/Impedance
1Vp-p/75 ohms
Output Level/Impedance
1Vp-p/75 ohms
Video Frequency Response (Component Video)
10Hz – 8MHz (–3dB)
10Hz – 8MHz (–3dB)
2.0 + 3D ready

Denna 425-watts, 5.1-kanals, AV-receiver med höga prestanda ger dig fler möjligheter att ansluta till favoritmusik, -filmer och -program. Det finns oräkneliga sätt att spara och komma åt favoritmedia, från externa hårddiskar till digitalboxar och smartphones. Men om din AV-receiver inte har möjlighet att ansluta till alla dessa medier känns det ganska hopplöst. Harman Kardon® AVR 161S är ett enkelt sätt att ansluta till allt du gillar. Denna 425-watts, 5.1-kanals nätverks-AV-receiver är proppad med funktioner som gör att du kan komma åt dina medier. Den har fem 3D-klara HDMI® 2.0-ingångar, inklusive en MHL-kompatibel, så det finns tillräckligt med möjligheter att komma åt innehåll på HD-kabelbox, Blu-ray™-spelare och bärbara MHL-enheter. Den har dessutom Spotify Connect och HARMAN TrueStream Bluetooth®-teknik så att du kan strömma ljud i hög kvalitet från dina mobila enheter. När det gäller ljudet har AVR 161S vår exklusiva Natural Sound Processing (NSP) som ger ett fylligt, omslutande ljud från alla källor – speciellt vid strömning av tvåkanalsinnehåll. Och för att garantera bästa ljud baserat på dina högtalare och din lyssningsmiljö finns nya EZSet/EQ™ III-funktionen som kalibrerar anläggningen automatiskt. Och tack vare HARMAN GreenEdge™-teknik är AVR 161S miljövänlig också.

AVR 161S är en AV-receiver med höga prestanda som pumpar ut 85 watt per kanal och driver ett komplett, femkanals surroundljudsystem. Den kan även kopplas till aktiva subwoofers för att förstärka återgivningen av låga frekvenser i all underhållning. Förstärkaren har tidstestad Harman Kardon HCC-förstärkarkonstruktion (high-current-capacity) med hög strömstyrka och superbred bandbredd för att garantera det mest exakta och dynamiska ljudet med bättre klarhet och realism – även på full volym. Den digitalbaserade strömförsörjningen ger förstärkaren all kraft den behöver utan traditionella nätdelars storlek och tunga transformatorer. Resultatet är en produkt med fantastiskt ljud i ett mindre format som dessutom är miljövänlig.
AVR 161S strömmar ljud från i princip alla bärbara enheter. Du kan ansluta kompatibla Apple- enheter – till exempel iPad, iPhone och iPod touch – direkt via USB-porten på framsidan och spela upp innehållet utan någon extern adapter. Har du andra surfplattor, smartphones eller datorer kan du utnyttja den integrerade HARMAN TrueStream Bluetooth-tekniken.
HARMAN TrueStream garanterar bästa möjliga ljud när du strömmar musik trådlöst via Bluetooth. HARMAN TrueStream-tekniken är det absolut senaste och mest avancerade trådlösa alternativet för att garantera ljud i absolut högsta kvalitet – vilken programvara eller signalkälla du än använder.
AVR 161S har vTuner™ internetradio som ansluter dig till en hel värld med online-ljudunderhållning. Så fort du plockat upp den ur kartongen kan du strömma radiostationer från hela världen och många radiostationer som bara finns på internet. AVR 161S har även Spotify Connect så att du kan strömma musik direkt från ditt Spotify-premiumkonto på telefonen, surfplattan eller datorn.
Fem HDMI 2.0-ingångar med 3D och 30/36-bitars Deep Color för högupplöst digital video i upp till 1080p med naturtroget ljud via en enda kabel. Det blir inga förluster av video- eller ljudkvaliteten på grund av formatkonvertering – bara total Hollywood-spänning precis som skaparna tänkte sig att du skulle uppleva den.
AVR 161S har flera alternativ för ljuduppspelning tack vare USB-porten på framsidan. Anslut bara en iPhone, iPad eller ett USB-minne och spela upp din lagrade musik genom anläggningen.

Vanliga frågor och Så här går det till

2 resultat
  • Du kan skicka alla 4K-videosignaler till din AVR:s HDMI-ingångar, så kommer dessa att skickas vidare till din tv via HDMI-ingången, antingen i 4K eller i 1080p. Ibland kan det vara nödvändigt att stänga av tv:n och därefter sätta på den igen för att aktivera ett nytt ”handslag” mellan enheterna för att möjliggöra en 4K-signal, om en vanlig signal i HD (1080p) användes senast. Observera att inte alla 4K-signaler kan visas. Många strömmade videoklipp från Youtube kan spelas upp, såväl som 4K-material som du själv har spelat in. Många tv-boxar kommer också att fungera. Dock kan HDCP 2.2-skyddat material inte visas i 4K, utan kommer att konverteras till HD-signaler (1080p), eftersom dessa AVR-enheter inte har stöd för det digitala kopieringsskyddet som är förknippat med HDCP 2.2.
  • HDCP (High Definition Copy Protection) 2.2 blir obligatoriskt för 4K/UHD-innehåll enbart. Första källan blir 4K BD-spelaren från Samsung, som presenterades vid IFA under våren 2016. Vid HDCP 2.2 måste hela kedjan vara kompatibel med arbete från källa till AVR till tv. Om en av enheterna i kedjan inte är HDCP 2.2-kompatibel, kommer spelaren att skala ned innehållet till 1080p. Ingen svart skärm. Detta är åtminstone teorin. HDCP 2.2 är kopieringsskyddad, så det avkodar inte signalen, utan handlar om att förhindra att innehållet kopieras och distribueras på internet. Problemet med HDCP 2.2 är att det är hårdvarubaserat och inte programvarubaserat, så det finns inget som vi kan göra på våra befintliga modeller, som för alla andra AVR-tillverkare eller tv-apparater. Observera att självproducerat 4K-material inte är något problem, eftersom självproducerat material inte har något digitalt HDCP-kopieringsskydd. Det är endast strömmat material och UHD-Blu-ray som inte fungerar, eftersom HDCP-skyddet stoppar signalen i mottagaren.