How To

617 resultat
  • Lysdioderna på den övre panelen blinkar eftersom OTA-firmware-uppdateringen pågår. Produkten ska fungera när uppgraderingen är klar. Det kan ha orsakats av ett tidigare avbrott i en uppdatering.

Det bör gå att lösa problemet genom att göra följande:

• Anslut strömkabeln och vänta i minst fem minuter tills Partybox Ultimate har slutfört uppdateringen.
    • Om Partybox Ultimate slutar blinka, men inte kan slås på, utför en fabriksåterställning genom att trycka på de två knapparna nedan i mer än 10 sekunder: Moment (hjärtsymbol) och Play (eller via JBL One-appen). När detta är gjort trycker du på strömknappen.
  • Som med alla in-ear-hörlurar kan vårt sortiment av TWS-hörlurar vara känsligt för ansamling av damm och öronvax. Detta kan orsaka låg volym på ena eller båda öronsnäckorna eller balansproblem (t.ex. att höger öronsnäcka spelar högre än vänster öronsnäcka). För att minska sannolikheten för att dessa problem uppstår är det en bra idé att regelbundet rengöra dina öronsnäckor. Rengör öronsnäckorna genom att ta bort damm och vax efter varje användning. Använd en spetsig tandpetare för att ta bort större mängder och en liten mängd tvättsprit på en bomullspinne för avslutande avfettning. Kom ihåg att rengöra laddpunkterna på hörlurarna och inuti laddfodralet.

Om du upplever problem med volym eller balans ska du alltid kontrollera om det finns vax och smuts i och runt öronsnäckan och elementet och slutföra rengöringen av öronsnäckorna enligt beskrivningen ovan. Om problemet kvarstår kan det finnas öronvax/smuts i de små hålen i gallret framför drivenheten, vilket förhindrar ljudutmatning. För att lösa problemet, prova att doppa den berörda öronsnäckans spets i en lösning med ljummet kranvatten och en liten mängd diskmedel. Öronsnäckans spets ska endast placeras i vätskan upp till ett maximalt djup på 1–2 mm (se bilderna nedan). Om öronsnäckorna sänks ned i vatten eller läggs i vatten vid ett större djup än så kan garantin upphöra att gälla. Håll öronsnäckans spets i vattnet i ca 2–3 minuter och torka/rengör sedan gallret med en liten borste (t.ex. en tandborste). Detta bör ta bort vaxet och lösa volym-/balansproblemen.

rengöring-tops-tips
  • Följ dessa anvisningar för att konfigurera 7.1 surroundljud på din dator (PC):

1. Klicka på förstoringsglaset i det vänstra hörnet på skärmen närmast höger om Windows-symbolen för att göra en sökning på datorn.
    2. Skriv in Ljud –> och välj Hantera ljudenheter:
      Surround-config-7-1

3. Se till att dina Quantum hörlurar är Standardenhet för både Högtalare (Spel) och Hörlurar (Kommunikationsenhet)
    Surround-config-7-1_2

4. Konfigurera 7.1 surround-funktionen genom att högerklicka på Högtalare –> och välja Konfigurera högtalare
    Surround-config-7-1_3

5. Välj 7.1 Surround and klicka på Nästa
      Surround-config-7-1_4
    6. Se till att alla rutor är markerade och klicka på Nästa
      Surround-config-7-1_5
    7. Se till att båda rutorna är markerade och klicka på Nästa
      Surround-config-7-1_6
    8. Klicka på Avsluta. Nu har dina Quantum hörlurar konfigurerats för 7.1 surround-ljud. Inställningarna finns kvar efter omstart av datorn eller när du kopplar in hörlurarna igen.

Surround-config-7-1_7
    Njut av din ljudupplevelse #SoundIsSurvival #DareToListen
  • Demoläge

1. Tryck på knappen Uppspelning och förstärkning samtidigt i 5 sekunder.
    2. Beroende på i vilket läge JBL Partybox är kan du antingen öppna eller inaktivera demoläget.
      1. OBS! I Demo-läget kan du inte använda JBL Partybox, eftersom de flesta funktioner och knappar inte fungerar.
    This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system
  • JBL TOUR ONE
    Stäng av Tour One först och håll in knappen för omgivningsmedvetenhet på vänster hörselkåpa i 2 sekunder. Du kan starta ANC utan Bluetooth-anslutning, vilket sparar ditt batteri. När du drar upp knappen på höger öronkåpa för att slå på den, återgår Bluetooth-anslutningen och musiken till det normala.

Manually activating Silent NOW #1.png

JBL TOUR PRO+ TWS
    Tryck på och håll nere både höger och vänster öronsnäckor på Tour Pro+ TWS i 5 sekunder samtidigt. Du kan starta ANC utan Bluetooth-anslutning, vilket sparar ditt batteri. När du trycker på och håller nere både höger och vänster öronsnäcka i 5 sekunder återgår Bluetooth-anslutningen och musiken till det normala.

Manually activating Silent NOW.png
  • Du måste först välja en förinställd radiostation genom att ställa in en radiostation och hålla ned knappen 1, 2 eller 3 för att spara den. Därefter är förinställningen ett alternativ när ett nytt alarm ställs in.

När alarmet ställs in visas alternativen i följande ordning:

1. Ställ in alarmtimme.
    2. Ställ in alarmminut.
    3. Ställ in upprepning – vardag/en gång.
    4. Ställ in ringsignal – 4 inbyggda alarmsignaler eller radioinställning 1/2/3 (se informationen ovan).
    5. Ställ in lampa – på/av.

Om lampan är inställd på ”På” när alarmet ställs in kommer ljusstyrkan gradvis att öka under 10 sekunder när det aktiveras.

• Här är alla möjligheter för hur du kan ladda enheter från din powerbank.
    • InstantGo 5 000 med inbyggd Lightning-kabel: 1 (1 x integrerad kabel)
    • InstantGo 5 000 med inbyggd USB-C-kabel: 2 (1 x integrerad kabel och 1 x USB-C-utgång)
    • InstantGo 5 000 trådlös: 3 (1 x trådlös, 1 x USB-C-utgång och 1 x USB-A-utgång)
    • InstantGo 10 000 med inbyggd Lightning-kabel: 2 (1 x integrerad kabel och 1 x USB-A-utgång)
    • InstantGo 10 000 med inbyggd USB-C-kabel: 3 (1 x integrerad kabel, 1 x USB-C-utgång och 1 x USB-A-utgång)
    • InstantGo 10 000 trådlöst: 3 (1 x trådlöst, 1 x USB-C-utgång och 1 x USB-A-utgång)
  • Det går att ansluta en skivspelare till AUX-ingången på Radiance 2400. En grammofonförförstärkare behövs oftast för att ansluta dem, men det beror på skivornas utmatningsspecifikationer.
  • Om fjärrkontrollen slutat fungera, kontrollera om batterierna är urladdade. Byt i så fall ut dem mot nya.

Fjärrkontrollen kan ha misslyckats med att ansluta till den digitala hubben. Tryck på ”Alternativ” > ”Fjärrkontroll” på pekskärmen och följ sedan instruktionerna på skärmen för att parkoppla med den digitala hubben igen.
  • Anslutningen till trådlösa nätverket har tappats eller så ansluter den inte längre

Om du tappar anslutningen till det trådlösa nätverket eller om du nyligen bytt namn eller lösenord på det, eller till och med bytt internetleverantör, kan du behöva konfigurera din Citation-enhet igen.
    Följ stegen nedan för att försöka lösa problemet och ansluta till enheten igen.

1. Öppna din Google Home-app Appen Google Home.
    2. Knacka på Enheter Enheter i övre högra hörnet för att se dina tillgängliga enheter.
    3. Skrolla för att hitta Citation-enhetskortet.
    4. Knacka på SET UP och slutför stegen.
    5. All tidigare inställningar och kontoinformation är fortfarande kopplade till högtalaren. Du behöver bara lägga till den till det trådlösa nätverket igen.
    Namnet på din Citation-enhet kan vara ett tidigare rumsnamn så som "Vardagsrum", knacka sedan på SET UP.

Anslutningen till trådlösa nätverket misslyckades

Prova följande steg om lösningen ovan inte fungerar och du fortfarande har problem med att ansluta till ditt nya trådlösa nätverk:
    1. Starta om din trådlösa router. I många fall kan det hjälpa att starta om.
    2. Återställ din Citation-enhet.
      1. Tryck och håll inne reset-knappen i 15 sekunder. LED-lampan på framsidan kommer att tändas för att indikera att enheten återställts.
      2. Din Citation-enhet kommer nu att starta igen, det kan ta upp till 45 sekunder tills den är redo.
    3. Prova att konfigurera den igen med Google Home-appenAppen Google Home
  • På grund av inkompatibilitet kommer JBL Xtreme inte längre att visas i JBL Portable-appen för Apple-enheter med iOS 14 eller senare.
    Högtalaren fungerar fortfarande som vanligt med dessa enheter via Bluetooth- eller Aux-anslutning, men den visas inte längre i appen.
    Det finns ingen planerad lansering av en ny fast programvara eftersom JBL Xtreme har utgått.
  • Du kan använda en 3,5 minijack-kabel för att ansluta Citation Amp (TRIGGER-UTGÅNG 12 V) till din subwoofer eller annan utrustning för att aktivera den när Citation Amp väcks från standby-läget.
    När Citation Amp är PÅ kommer det att finnas en 12 V likströmssignal men när Citation Amp är AV avges ingen uteffekt (0 V likström).
  • Det är möjligt att ansluta en trådlös Citation Sub eller Sub S till Citation Amp.
  • Tv-ingången är en enda ljudingången med olika anslutningsalternativ. Om en HDMI-kabel är ansluten kommer den alltid att prioriteras. Optisk och koaxial digital kommer att prioriteras av den första signalen (var medveten om att vissa optiska utgångar alltid registreras som signaler)
    Det går inte att växla mellan de digitala ingångarna för tv-källan via fjärrkontrollen.
  • Citation Amp kan fungera med 4 ohm-högtalare och är klassad för 200 watt per kanal. Anslut inte högtalare som är märkta med en lägre siffra än 4 ohm!
  • InfinityLAB-laddaren är inte avsedd för våt miljö.
    Den är inte vattentät, om den blir blöt finns det risk för kortslutning, vilket kan skada annan elektronik som du kopplar in i den.
    Se till att laddaren alltid är torr.
  • Normalt kan batterier under 100 Wh (wattimmar) transporteras på planet under flygningar.
    InfinityLab 5 000-powerbanken har 18,65 Wh (watttimme) och 10 000-powerbanken 38,5 Wh (watttimme), vilket bör tillåtas som handbagage.

Vi råder dig att kontakta flygföretaget om du är osäker innan du använder dem som handbagage.
  • InfinityLab-powerbanken kommer att ha lägre laddningseffektivitet i kalla miljöer (under 5 grader Celcius). Därför kommer du att uppleva att den laddas långsamt.

Men när den används åter i normal temperatur (under 35 grader Celsius) kommer InfinityLab-powerbankens laddningseffektivitet att bli normal igen.
  • USB-porten är endast till för laddning av JBL Quantum 350 Wireless.
    Anslut dongeln för att använda 2,4 GHz trådlös anslutning.
  • Den integrerade kabeln fungerar endast som utgång för att ladda dina enheter.  Använd ingångsporten för att ladda din elbank.
  • Med den här produkten kan du enkelt ställa in både Amazon Alexa och Google Assistant. Följ bara den enkla installationsprocessen i JBL One-appen med dina Amazon- och Google-konton. Detta ger dig bekvämligheten i att ha båda röstassistenterna tillgängliga samtidigt. LED-lampan på högtalarens framsida lyser blått när Alexa svarar och vitt när Google Assistant svarar.

• InfinityLab 5 000 powerbank är 18,65 Wh och 10 000 powerbank är 38,5 Wh.
    För alla tillgängliga versioner (Lightning, USB-C och Wireless).
  • Ja, du behöver stänga USB-skyddet helt för att den ska vara vattentät.
  • True Adaptive NC finns på Tour One och möjliggör realtidsövervakning av yttre omgivningar och personliga attribut som rörelse, hår, glasögon och automatiska justeringar av NC-prestanda och EQ.

Om du inte föredrar den automatiska ändringen av avbeställningsprestanda' kan du få en finjusterad avbokningsnivå genom att välja ”Vardagsläge” i appen.

Adaptiv brusreducering - tillgänglig på Tour Pro+ TWS - lyssnar på omgivningsljud med hjälp av externa och interna mikrofoner och skapar sedan den inverterade fasen tillbaka till lyssnaren för att skapa bruselimineringseffekten.
    Hörlurarna gör det också möjligt för lyssnaren att anpassa eller justera brusreducering genom funktioner som Ambient Aware och TalkThru.
  • JBL Connect-appen kommer att döpas om till JBL Portable i App Store och Google Play Store i januari 2021. Det kommer fortfarande att vara möjligt att hitta appen i varje butik genom att söka efter antingen JBL Connect eller JBL Portable.
  • Det går inte att ansluta fler högtalare (mitten eller bak) till systemet.

Harman Kardon Radiance 2400 är ett 2.1-ljudsystem. Tack vare dess unika ljudegenskaper och ljudspridning kan den fylla ett stort rum med högkvalitativt ljud.
  • WiSa är ett trådlöst system som är speciellt utformat för ljud och högtalare.  Ett ljudsystem med integrerad WiSA-teknologi har ett eget internt trådlöst system.  Det stör inte andra trådlösa system som t.ex. Wi-Fi eller Bluetooth, och de stör i sin tur inte detta system. Systemet har kapacitet för ljud med 96kHz/24bit-kvalitet med en ljudlatens på 5ms, vilket våra öron inte kan uppfatta.

Mer information om WiSA-teknologi hittar du på WiSA:s officiella webbplats.

https://www.wisaassociation.org/

En av de idéer som WiSA lyfter fram är att denna teknologi är universell.  Alla högtalare eller enheter med WiSA-teknologi kan kopplas samman med andra högtalare eller enheter som använder WiSA. Utöver detta går det även att skapa ett slutet system.  Det är just detta man har gjort i CITATION-systemet.  Systemet är slutet.  CITATION SURROUND kan med andra ord bara användas vid anslutning till en annan CITATION-produkt, t.ex CITATION BAR.  Det kan inte anslutas till en WiSA-produkt från en annan serie eller ett annat märke.
  • Denna teknik, som utvecklats för HARMAN Professional Solutions, säkerställer att alla lyssnare i rummet får samma spännande ljudupplevelse via exakt inställda bågformande komponenter. HARMANs revolutionerande teknik förenar 24 exakt kalibrerade 1,25-tumselement i var och en av de eleganta Radiance-högtalarna för att ge samma överlägsna ljudtäckning från hörn till hörn.
  • De gula LED-lamporna indikerar att mikrofonen är avstängd och att Google Assistant inte reagerar på några nyckelord förrän mikrofonen har stängts av.
  • Ansluta en USB-minne

1. Du kan lyssna på musik från ett USB-minne kopplat direkt till Partybox-enheten.
    2. Sätt i This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system-minnet iThis image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system-porten på baksidan av din Partybox.
    3. USB-minnet måste formateras med antingen FAT16 eller FAT32 och har stöd för filformaten MP3, WAVE och WMA.
    4. Innehållet på USB-minnet kommer automatiskt att spelas upp.
    This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system

AUX-anslutning

1. Du kan ansluta enheter direkt till den analoga anslutningen This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system
    2. Använd en analog kabel (medföljer inte i förpackningen) och anslut din enhet.
    3. Tryck på play på den externa enheten för att lyssna på musik.
    This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system

RCA-anslutning

1. Partybox har både både RCA-ingång och -utgång.
    2. Anslut din RCA-kabel (medföljer inte) till en av portarna).
    3. Du kan nu använda den med din DVD-/BlueRay-spelare eller AVR-system.
    This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system

Gitarr och mikrofon

1. Anslut din This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the systemtill den dedikerade This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system porten eller anslut din elektriska This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system  till This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system
    2. Du kan mixa ljudet eller skapa din egen karaokefest med din Partybox.
    3. Sjung eller spela genom dina enheter.
      1. Tryck på knapparna volume+ eller volume- för att justera ljudkällans volym.
      2. Rotera This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system eller This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system för att justera ljudet för mikrofonen eller gitarren
    This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system

Laddning av externa enheter

1. När din mobila enhet behöver lite extra laddning finns Partybox där för dig!
    2. Den har en USB-laddningsport för både musik (USB-minne) och för att ladda din This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system enhet.
    3. Anslut bara din enhet till This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the systemporten och börja ladda.
      1. OBS! Partybox 200 måste vara ansluten till nätström hela tiden för att laddas upp eller fungera som högtalare.
      2. Party 300 har batteri och kan ladda enheter utan nätström (såvida inte produktens batteri är slut, i såna fall måste du ladda upp den med nätström).
    This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system

Det finns många sätt att använda JBL Partybox 200 och 300. Endast fantasin sätter gränser och du styr festen