Komma åt avancerade inställningar

Det finns flera sätt att komma åt de avancerade inställningarna. På inställningssidan kan du justera inställningarna för subwoofer, EQ och ingångskänslighet.

Se till att din smartphone eller surfplatta är ansluten till samma wifi-nätverk som din Citation AMP.

1. Gå till mappen ”Nätverk” på en dator. Där hittar du en ikon för Citation Amp. Dubbelklicka på den för att komma till den interna webbsidan för avancerade inställningar för din Citation Amp.

2. Eller, i Google Home-appen, gå till inställningarma för Citation Amp. Längst ned på sidan hittar du enhetens IP-adress. Kopiera och klistra in den här adressen i din webbläsare, så kommer du till den interna webbsidan för avancerade inställningar för din Citation Amp.
Kategori: Product information