Installationsinstruktioner för Android

Installera din Harman/Kardon Citation-enhet

1. Öppna din Google Home-app Appen Google Home.
  2. Tryck på Kom igång.
  3. Bekräfta ditt Google-konto: Välj det Google-konto du vill länka till din Harman/Kardon Citation-enhet och knacka på Ok.
  4. Tillstånd aktiverade: Om du redan har aktiverat Bluetooth kan du hoppa över till nästa steg.
    1. Platstjänster: Tryck på Gå till inställningar och sedan hitta Google Home-appen och sedan aktivera platstjänster och sedan och återgå till Google Home-appen om du inte har aktiverat platstjänster.
    2. Platsåtkomst: Platsåtkomst krävs för att hitta enheter i närheten som behöver installeras. Tryck på OK.  och gör sedan följande:
  5. Skannar efter Google Assistant-högtalare: Appen Google Home skannar efter Harman/Kardon Citation-enheter i närheten som är redo att installeras.
  This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system
  1. Hittade enheter:
    1. Om din Harman/Kardon Citation-enhet hittas knackar du på Nästa.
    2. Om du har köpt flera Harman/Kardon Citation-enheter väljer du den du vill installera och sedan härnäst.
  2. Anslut till din nya Harman/Kardon Citation. Appen kommer nu att koppla din telefon till den nya Harman/Kardon Citation-enheten för att konfigurera den.
    1. Om du hör ett ljud på din enhet knackar du på Ja.
  3. Val av region: Du måste välja din region. Tryck på listan över regioner och sedan välj din region och sedan Fortsätt.
  4. Språk för Assistant: Om din telefons språk är inställt till ett som saknar stöd av Google Assistant måste du välja ett språk som det finns stöd för (stöd för fler språk kommer att komma). Tryck på Nästa.
  5. Rumsval: Välj det rum där dina enheter har placerats. Detta kommer att göra det enklare att identifiera din Harman/Kardon Citation-enhet när du vill sända musik till den. Tryck på Nästa.
    • Du kan skapa ditt eget anpassade rumsnamn genom att trycka på Lägg till anpassad rum och sedanange ditt anpassade rumsnamn och sedan Nästa.
  6. Trådlös nätverksanslutning: Välj det trådlösa nätverk du vill ansluta enheten till. Tryck på Nästa.
    • När du väljer ett trådlöst nätverk i listan kommer du att bli ombedd att ange lösenordet. Tryck sedan på Anslut. Google Home-appen Appen Google Home kommer att komma ihåg nätverket när den installerar fler enheter.
  7. Enhetens adress: Google Home-appen Appen Google Home kommer att be om åtkomst till din plats för att fylla i din adress. Tillåter du detta kommer adressen att förifyllas. Annars måste du ange den manuellt. Detta är adressen där din enhet finns. Ange din adress och sedan Nästa. ​
    • Obs! Du kan hoppa över att ange din adress men då kommer inte Google Assistant att kunna besvara lokala frågor om väder, trafik eller företag.
  8. Installation av Google Assistant:  Ställ in din Assistant för en personlig upplevelse. Tryck på Nästa och sedan läs tillstånd och sedanJag godkänner.
    • Tryck på Nej, tack om du inte vill godkänna tillstånden. Obs! Din Google Assistant kommer att begränsas till sådant som webbresultat, skämt och lokal information. Tryck på Jag är säker. .
  9. Mediatjänster:  Få tillgång till musik och filmer genom att lägga till dina favorittjänster.
  10. Summering: En granskning av dina inställningar. Du kan välja att ställa in andra funktioner. Tryck på Fortsätt och sedan Slutför installation.
  11. Installationen har slutförts. Nu är du helt färdig och redo att använda din nya Harman/Kardon Citation-enhet!
This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system

Titta på videon nedan om du fortfarande är osäker på hur du ansluter: