Innan du börjar installera din nya enhet

Kom igång med checklistan

• Harman/Kardon Citation-enheten(-erna).
  • Senaste versionen av Google Home-appenAppen Google Home installerad på din mobila enhet.
  • Senaste versionen av Google-appen (endast Android) installerad på din mobila enhet.
  • Ett Google-konto (du kan skapa ett online via Google).
  • En mobil enhet med antingen iOS eller Android.
    • ​Måste ha iOS 10 eller senare
    • Måste ha Android 5.0 eller senare
    • Det finns inget stöd för installation på dator.
  • Din mobila enhet måste ha stöd för 5 GHz trådlösa nätverksanslutningar för att kunna installera Harman/Kardon Citation-enheten. Obs! Det saknas stöd för trådlösa nätverk med WPA2-Enterprise-kryptering.
  • En internetanslutning från din lokala internetleverantör.
  • Ditt trådlösa nätverk måste vara säkrat med WPA2-kryptering (det finns INTE stöd för Enterprise-läge).
  • Tillgänglighet och prestanda för vissa andra funktioner och tjänster är tjänste-, enhets- och nätverksberoende och vissa tjänster eller funktioner kanske inte är tillgängliga på alla platser. Det kan även krävas ett abonnemang och ytterligare villkor och avgifter kan tillkomma.
När du väl har allt som krävs följer du instruktionerna i videon nedan för att installera din enhet.