Det gör du när den trådlösa nätverksanslutningen misslyckas under installationen

Det gör du när den trådlösa nätverksanslutningen misslyckas under installationen

Checklistan

1. Din Harman/Kardon-enhet med Google Assistant är påslagen.
  2. Kontrollera lösenordet du angivit och ange det igen (du kan ha råkat skriva fel).
  3. Se till att din mobila enhet har stöd för minimikraven:
    1. Android 4.4 eller senare
    2. iOS 10 eller senare
    3. Senaste versionen av Google Home-appen  Appen Google Home installerad på din enhet.
  4. Flytta din enhet närmare den trådlösa nätverksroutern.
  5. Har du anslutit vår Google Assistant-enhet innan det trådlösa nätverket?
    1. Har du nyligen gjort några ändringar av nätverket?
    2. Kan det vara så att internetleverantören gjort några ändringar eller uppgraderat den trådlösa routern?
Upplever du fortfarande problem med att ansluta enheten till ditt trådlösa nätverk får vi ägna oss åt ytterligare felsökning.

Felsökning

1. Din trådlösa router kan behöva startas om, koppla ur strömmen i en minut och anslut den igen.
    1. Starta om din Harman/Kardon-enhet genom att koppla från strömmen och ansluta den igen.
    2. Återställ din Harman/Kardon-enhet genom att hålla reset-knappen undertill eller på baksidan intryckt i 15 sekunder.
  2. Prova att ställa in det trådlösa nätverket på din enhet igen.
  3. Slå på och av det trådlösa nätverket på din mobila enhet (genom att trycka på Wi-Fi-ikonen).
  4. Starta om din mobila enhet.