AKG N5 Hybrid

Helt trådlösa öronsnäckor med överlägset Hi-Res-ljud, True Adaptive-brusreducering och Zoom-certifierad samtalskvalitet

Komma igång med din $produkt

Komma igång med din $produkt

Snabbstartsguide

Kom igång på nolltid med vår snabbstartsguide som är lätt att följa

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

Strömförsörjning
5 V, 1,5 A
IP-klassning, öronsnäckor
54
IP-klassning, laddningsfodral
52
Frekvensåtergivning
20 Hz–40 kHz
Impedans
16 ohm
Känslighet
101 dB SPL vid 1 kHz
Max SPL
95 dB
Mikrofonens känslighet
-38 dBV/Pa vid 1 kHz
Maximal driftstemperatur
45 °C
Elementstorlek
10 mm dynamiskt element
Öronsnäckor
6,0 g per st (12,0 g tillsammans)
Laddningsfodral
48,4 g
Bluetooth-version (öronsnäcka)
V5.3
Bluetooth-profilversion
A2DP V1.4, AVRCP V1.6.2, HFP V1.8
Bluetooth-sändarens frekvensområde
2,4–2,4835 GHz
Bluetooth-sändarens effekt
<12 dBm (EIRP)
Bluetooth-sändarmodulering (öronsnäckor)
GFSK, π/4-DQPSK, 8DPSK
2,4 GHz trådlös bärvågsfrekvens
2,4–2,4835 GHz
2,4 GHz trådlös sändareffekt
<10 dBm (EIRP)
2,4 GHz trådlös modulering
GFSK
Batterityp i öronsnäcka
VDL1254S7(L)&VDL1254S7® (77 mAh/ 3.85 V)
Batterityp i laddningsfodralet
523428PN4 (660 mAh/3,85 V)
Laddningstid
två timmar med helt urladdat batteri
Musikspeltid med Bluetooth på och ANC av
Upp till 10 timmar
Musikspeltid med bluetooth på och ANC på
Upp till 6 timmar
Samtalstid med Bluetooth på och ANC av
Upp till 5,2 timmar
Samtalstid med Bluetooth på och ANC på
Upp till 5 timmar
Samtalstid med 2,4 GHz på och ANC av
Upp till 4,5 timmar
Samtalstid med 2,4 GHz på och ANC på
Upp till 4 timmar

Ge dig själv sömlösa anslutningar och Hi-Res Audio Ljudperfektion med arv från AKG Studio Fantastiskt ljud utan ansträngning Fantastiska ljudalternativ som passar dina behov Tillverkade för perfekt ljud

AKG N5 Hybrid TWS-öronsnäckorna kombinerar ljud i studiokvalitet med intuitiva touchkontroller för att leverera en uppslukande lyssningsupplevelse som ger näring åt ditt kreativa fokus och passar perfekt i din vardagsväska. De ansluts sömlöst till alla enheter via Bluetooth® eller en 2,4 GHz USB-C-dongel som passar elegant i det smakfulla laddningsfodralet när den inte används. De sex mikrofonerna ger perfekt samtalskvalitet under alla förhållanden, oavsett om du pratar enskilt eller i en konferens-app. Dessutom är AKG N5 Hybrid Zoom-certifierade. Du styr den bästa True Adaptive-tekniken för brusreducering i realtid och släpper in så mycket eller så lite av omvärlden som du vill via AKG Headphones-appen och kontrollerar hur mycket av din egen röst du vill höra under ett samtal. Trådlöst Hi-Res-ljud och omslutande rumsligt ljud får din musik att låta mer verklighetstrogen än någonsin. Den ergonomiska ovala formen och de specialanpassade örontopparna gör att du kan njuta av ökad klarhet och oförvrängt rent ljud hela dagen, varje dag. Och med tio timmars speltid* får du en hel arbetsdag innan du behöver ladda om.

Anslut den smarta USB-C-dongeln som ligger bekvämt i laddningsfodralet (USB-A-kontakt ingår), i vilken enhet som helst för omedelbar och sömlös anslutning. Med flerpunktsanslutningen kan du enkelt växla mellan ett samtal på telefonen och ett Zoom-möte på skrivbordet, medan Google Fast Pair och Microsoft Swift Pair ger en smidig upplevelse när du ansluter till flera enheter. AKG N5 Hybrid-öronsnäckorna ansluts via Bluetooth® till alla Apple-, Android- eller Windows-enheter.
10 mm dynamiska element med membran med Diamond-Like Carbon-beläggning (DLC) ger en bred detaljrikedom och fantastiskt dynamiskt ljud med ultralåg förvrängning och snabb transientrespons. Basen är fyllig och exakt, sångröster är tydliga och korrekta, och de höga tonerna är livligt levande. AKG N5 Hybrid-öronsnäckorna stöder trådlöst Hi-Res-ljud. Tack vare LDAC, som garanterar enastående 24-bitars högpresterande ljud, får varje detalj fantastisk definition, närmare studiokvalitet än någonsin.
Tillsammans med det kraftfulla AKG-referensljudet förvandlar AKG N5 Hybrid-hörlurarna allt stereoinnehåll från alla enheter till virtuellt surroundljud. Den breda ljudbilden och den detaljerade placeringen av instrument och sångröster gör att din favoritmusik känns ännu mer transportabel och ger en mer detaljerad, realistisk och uppslukande upplevelse.
Använd den högkvalitativa True Adaptive-tekniken för brusreducering, som kan anpassas via appen, för att bestämma exakt hur mycket du vill höra av omvärlden. Tack vare Auto Compensation upptäcker fyra mikrofoner automatiskt oväsen från omgivningen och gör justeringar i realtid. Eller så kan du manuellt välja önskad ANC-nivå. Storleken och formen på din hörselgång känns av automatiskt för att kompensera för ljudläckage. När du inte vill avbryta flödet kan du stänga ute omgivningen helt med brusreducering som automatiskt anpassar sig till ljudnivån omkring dig.
Sex mikrofoner fångar din rösts alla nyanser och levererar tydligt klingande röstkvalitet med dubbla moduler för brusreducering och ekodämpningsalgoritmer, utan brus eller förvrängningar. Den hydrodynamiska vindtäta designen minskar förvrängningen från luftfriktion avsevärt och ger dig en kristallklar samtalsupplevelse även utomhus. AKG N5 Hybrid-öronsnäckorna är Zoom-certifierade, vilket garanterar högkvalitativ kommunikation och full funktionell kompatibilitet med den ledande videokonferens-appen. Och LED-indikatorn på dongeln gör att du omedelbart vet om ditt ljud är avstängt eller inte.
Öppna AKG Headphones-appen och använd röstinställningen för att finjustera din röst för möten, presentationer eller till och med föreställningar. Du kan också använda ljudinställningen för att lägga till mer bas eller diskant till andras röster. En ljudnivåoptimerare justerar andras volym, så du behöver aldrig säga till om någon pratar för lågt eller för högt. Slutligen finjusterar Voice Aware hur mycket av din egen röst som du hör när du talar så att du inte stör andra genom att prata för högt på ett fullsatt kafé eller på tunnelbanan.
Ljudet pausas automatiskt när du börjar prata, så att du kan prata lite kort med någon utan att ta av dig hörlurarna. *Ej tillgänglig med 2,4 GHz-anslutning
Dina AKG N5 Hybrid-öronsnäckor är vattenresistenta enligt IP54 så att du kan vara fokuserad även om det börjar regna. Den ergonomiska Oval TubesTM-designen och de specialanpassade örontopparna ger dig den bekvämaste passformen och bästa möjliga ljud, så att du kan lyssna musiken – eller delta i möten – hela dagen.
Använd appen AKG Headphones för att snabbt välja underhållnings- eller samtalslägen och anpassa motsvarande inställningar. Du kan också konfigurera ett anpassat hörselprogram med Personi-Fi 2.0.
Ställ in för dagen utan att behöva ladda batteriet en gång. AKG N5 Hybrid har upp till 40 timmars speltid (10 timmar i öronsnäckorna + 30 timmar i fodralet) med Bluetooth® (ANC avstängt) och upp till 4,5 timmar från öronsnäckorna och 13,5 timmar från fodralet med dongeln (ANC avstängt). När du har bråttom kan du snabbt få fyra timmars speltid med bara 15 minuters laddning.