InstantGo 10000 Wireless

30 W PD powerbank för ultrasnabb trådlös laddning

Batterityp
Lithium-ion Polymer 38.5 Wh (7.7V, 5,000 mAh)
Uteffekt (max., W)
30
Arbetstemperatur
0~45°C
USB-A uteffekt (max.)
5V⎓3A
Laddningstid för batteriet (tim)
4 hours (5V⎓3A)
USB-C ström in/ut
5V⎓3A;9V⎓3A;12V⎓2.5A;15V⎓2A;20V⎓1.5A
RF-frekvensområde
124.359 kHz – 155.929 kHz
RF-fältstyrka
-18.97 dBμV⎓m @10m
Trådlös strömutgång (Qi)
5W⎓7.5W⎓10W
Mått (B x H x D)
145.6 x 75 x 19 mm/ 5.7 x 3 x 0.75 "
Vikt
250 g/ 0.55 lbs
Batteriets laddningstid
4 timmar (5V⎓3A)
USB-C-kompatibel
Ja
Miljövänlig förpackning
Ja
Power Delivery 3.0
Ja
Genomgångsladdning
Ja
Smart strömfördelning
Ja
Laddkabel medföljer
Ja
Trådlös Qi-laddning
Ja
* En trådlös, två med kablar. Extra kablar säljs separat.
-
** Laddningstider baserade på SGS-testning med USB-C-port och kompatibel laddningskabel. Den faktiska användarupplevelsen kan variera beroende på många faktorer, såsom modell, batteristorlek, temperatur, luftfuktighet, samt enhetens tillstånd och ålder.
-
*** Extra kablar säljs separat. När tre enheter laddas samtidigt kan dessa enheter vara delvis laddade istället för fullladdade på grund av batteriets kapacitet.
-
**** USB-C-porten stöder max. 30 W PD-laddning. USB-A-porten stöder max. 15 W laddning. Vid samtidig laddning av tre enheter är den totala max. uteffekten 30 W.
-
***** För att leverera max. 30 W-laddning via en USB-C-port, välj en kompatibel USB-C till USB-C-kabel med stöd för 30 W laddningseffekt.
-
****** Det kanske inte gäller bärbara datorer som kräver uteffekt över 30 W.
-
******* Baserat på SGS-testning för en iPhone 12 med en fulladdad powerbank inomhus i rumstemperatur för att ladda en helt urladdad iPhone 12 tills den är 100 % laddad, och upprepa processen tills powerbanken har slut på batteri. Den faktiska användarupplevelsen kan variera beroende på många faktorer, såsom smartphone-modell, batteristorlek, temperatur, luftfuktighet, samt enhetens tillstånd och ålder.
-
******** Väggladdare säljs separat.
-

Ladda ditt liv. När som helst, var som helst.

Ladda utan att förlora anslutningen, var som helst, när som helst. Med den kompakta, snabba InfinityLab InstantGo 10000 Wireless powerbank kan du ladda upp till tre enheter* samtidigt, till och med en liten bärbar dator. För en snabb påfyllning kan den till och med ge dig 50 % laddning på en gång. Och med den trådlösa Qi-laddningsplattan kan du enkelt ladda upp utan kabel. Finns det bara ett vägguttag? Smart pass-through-laddning gör att du kan ladda din telefon och din powerbank på samma gång. Tack vare det automatiska skyddet behöver du aldrig oroa dig för dina enheter. Dessutom är den tillverkad av återvunnen plast och förpackad i hållbara och miljövänliga material.

Power Delivery 3.0 garanterar snabb laddning av dina enheter. Vi talar om uppladdning till 50 % på 30 minuter för en iPhone 12**, 40 minuter för en Samsung Galaxy S21** eller 70 minuter för en MacBook Air (2020)4. Ja, så snabbt.
Ingen kabel? Inga problem. Placera bara din Qi-kompatibla enhet på powerbanken för upp till 10 W trådlös Qi-laddning.
InstantGo 10000 Wireless har en trådlös laddningsplatta med en extra USB-A- och USB-C-port så att du kan ladda upp till tre enheter samtidigt*** med 30W PD****–snabbladdning. Ladda smartare.
Perfekt för laddningar. Power Bankens USB-C-laddningsport levererar upp till 30 W*****-uteffekt till bärbara datorer****** med en USB-C-laddningsingång.
Håll dina enheter fulladdade när du är på språng med ett batteri på 10 000 mAh som laddar din telefon helt två gånger*******.
Finns det bara ett vägguttag? Det är allt du behöver för att ladda din telefon och din powerbank på samma gång tack vare smart pass-through-laddning********.
InstantGo 10000 Wireless kompakta design gör den till en bärbar laddare som du kan ta med överallt.
Det här är en mer miljövänlig powerbank. Med 90 % återvunnen plast och FSC-certifierad förpackning tryckt med ekologiskt sojabläck.

Vanliga frågor och Så här går det till

22 resultat
  • Här är alla möjligheter för hur du kan ladda enheter från din powerbank.
    • InstantGo 5 000 med inbyggd Lightning-kabel: 1 (1 x integrerad kabel)
    • InstantGo 5 000 med inbyggd USB-C-kabel: 2 (1 x integrerad kabel och 1 x USB-C-utgång)
    • InstantGo 5 000 trådlös: 3 (1 x trådlös, 1 x USB-C-utgång och 1 x USB-A-utgång)
    • InstantGo 10 000 med inbyggd Lightning-kabel: 2 (1 x integrerad kabel och 1 x USB-A-utgång)
    • InstantGo 10 000 med inbyggd USB-C-kabel: 3 (1 x integrerad kabel, 1 x USB-C-utgång och 1 x USB-A-utgång)
    • InstantGo 10 000 trådlöst: 3 (1 x trådlöst, 1 x USB-C-utgång och 1 x USB-A-utgång)
  • Normalt kan batterier under 100 Wh (wattimmar) transporteras på planet under flygningar.
    InfinityLab 5 000-powerbanken har 18,65 Wh (watttimme) och 10 000-powerbanken 38,5 Wh (watttimme), vilket bör tillåtas som handbagage.

Vi råder dig att kontakta flygföretaget om du är osäker innan du använder dem som handbagage.
  • InfinityLab-powerbanken kommer att ha lägre laddningseffektivitet i kalla miljöer (under 5 grader Celcius). Därför kommer du att uppleva att den laddas långsamt.

Men när den används åter i normal temperatur (under 35 grader Celsius) kommer InfinityLab-powerbankens laddningseffektivitet att bli normal igen.
  • InfinityLab 5 000 powerbank är 18,65 Wh och 10 000 powerbank är 38,5 Wh.
    För alla tillgängliga versioner (Lightning, USB-C och Wireless).
  • InfinityLab-powerbanken stöder Power Delivery 3.0 för att ge dig en snabb laddningsupplevelse.
  • InifilityLab powerbank är Qi-certifierad för maximalt 10 W trådlös Qi-laddning.
    Din enhet bör stödja Qi-laddning och den faktiska trådlösa laddningshastigheten kan variera beroende på enhet.

iPhone 11 Pro stöder till exempel Max 7,5 W Qi-laddning och Samsung Galaxy S21 stöder Max 15 W QI-laddning.

Kontrollera din enhets information för att veta hur mycket ström den kan få.
  • För att kunna använda den trådlösa laddningsfunktionen för din InfinityLab-powerbank, följer nedan instruktioner om hur du aktiverar den.
    1. Tryck på strömknappen (placerad på framsidan, bredvid batteriindikatorn).
    2. Placera din enhet ovanpå powerbanken.
    3. LED-indikatorn på sidan av powerbanken tänds, vilket indikerar att produkten "laddas."
  • Se till att din InfinityLab-powerbank är laddad och tryck sedan på strömbrytaren för att aktivera laddningen.
    Om ingenting händer, försök att ladda din powerbank med en annan laddare och kontrollera laddningsindikatorn bredvid strömknappen för att se om lysdioderna blinkar.

Om det fortfarande inte fungerar, kontakta vår kundtjänst för att få hjälp.
  • När din telefon/enhet är fulladdad kommer InfinityLab-powerbanken att stänga av uteffekten (laddningen).
  • Alla InfinityLab-powerbanker är < 100 Wh, så det finns inga restriktioner för att ta med dem på flyg som handbagage (även kallat kabinbagage eller tag med-bagage).
    Men powerbanker får inte tas med i ditt incheckade (även kallat incheckat bagage).