Harman Kardon Aura Studio 4

Bluetooth-högtalare med karaktäristisk transparent kupol och temabelysning.

Komma igång med din $produkt

Komma igång med din $produkt

Snabbstartsguide

Kom igång på nolltid med vår snabbstartsguide som är lätt att följa

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

Stöd för
A2DP 1.3, AVRCP 1.6
Element
6 x 40 mm mellanregister/diskant, 1 x 130 mm subwoofer
Märkeffekt
2 x 15 W RMS + 1 x 100 W RMS
Frekvensåtergivning
45 Hz–20 kHz (-6 dB)
Signal/brus-förhållande
80 dB vid 15 W (mellanregister/diskant); 80 dB vid 100 W (subwoofer)
Strömförsörjning
100–240 V ~ 50/60 Hz
Vikt (kg)
3.6
Bluetooth-version
4.2
Bluetooth-sändarens effekt
0–9 dBm
Bluetooth-sändarens frekvensområde
2,402–2,480 GHz
Bluetooth-sändarmodulering
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK

Tilltalande utseende. Perfekt ljudkvalitet.

Inspirera dina sinnen med förtrollande ljus som dansar till rytmen och vackert Harman Kardon-ljud. Den karaktäristiska transparenta kupolen på Aura Studio 4 utstrålar ett fängslande diamantmönster som sprids i alla riktningar. Matcha ett av dess fem distinkta animerade teman med takten i din musik. Den frodiga visuella atmosfären är lika lockande som högtalarens kraftfulla bas och klara, fylliga ljud. Skapa minnesvärda upplevelser genom att parkoppla högtalaren med mer än en mobil enhet, så att alla kan dela sin egen känsla.

Lyssna på musik så som det var tänkt att den ska låta. Din musik återges exakt och realistiskt, tack vare högtalarens distinkta kanaler och specialutvecklade förstärkare som återger varje detalj med fantastisk tydlighet. Känn pulsen från den nedåtriktade subwoofern på 5,2 tum som ger djup, fyllig bas. Den breda ljudbilden från högtalarens sex element är det näst bästa sättet efter en livekonsert att uppleva dina favoritlåtar på.
Den karaktäristiska transparenta kupolen på Aura Studio 4 utstrålar och förstärker belysningen av omgivningen i alla riktningar. Med inspiration från naturens skönhet ger diamanteffekten med skiftande mönster och färger samma känsla av underverk i varje rum. Välj mellan 5 olika animerade teman för att matcha stämningen i din musik – och tilltala dina sinnen.
Spellistorna är till för att delas – därför passar Aura Studio 4 ihop med alla mobila enheter för trådlös strömning utan avbrott.
Lyssna grönare. Aura Studio 4 innehåller återvunnen aluminium, tyg och plast och är förpackad med miljövänligt FSC-certifierat papper och sojabaserat bläck.

Vanliga frågor och Så här går det till

1 resultat
  • Håll knapparna ”Volume +” och ”Bluetooth” intryckta samtidigt i > 2 sekunder (> 5 sekunder för Onyx Studio 8 och Aura Studio 4) tills högtalaren stängs av.
    Produkten är nu återställd till fabriksinställningarna.