JBL Flip Essential 2

Bärbar vattentät högtalare

Såld från 2022 tills nu

Föregående produkt: JBL Flip Essential

Produktspecifikationer

Uteffekt (W)
20
Dynamiskt frekvensomfång (Hz)
65 Hz - 20 KHz
Mått (cm)
17.5 x 6.8 x 7
Mått (inch)
6.9 x 2.6 x 2.7
.52
Vikt (lbs)
1.14
Bluetooth-frekvens
2400 MHz - 2483.5 MHz
Bluetooth-sändareffekt
≤ 9 dBm (EIRP)
5.1
3
Speltid (h)
10
Ja
Vattentät
Ja
Wireless
Ja

Kraftigt ljud för varje äventyr

Ta med dig din musik med kraftfulla JBL Flip Essential 2. Denna lätta Bluetooth-högtalare kan tas med vart som helst. Dåligt väder? Inga problem! Med den vattentäta konstruktionen kan du njuta av JBL Original Pro-ljud i alla väder. Njut av din favoritmusik med upp till 10 timmars speltid.

Flip Essential 2 har ovala element som ger ett fylligt JBL Original Pro-ljud och överraskande djup bas för ett så kompakt paket.
Bekymra dig inte över småsaker som att ladda batteriet. Flip Essential 2 har upp till 10 timmars speltid. Håll igång musiken längre och på högre volym med kraftfullt JBL Original Pro-ljud.
Ta med dig högtalarna vart du vill. Poolparty? Perfekt. Plötsligt skyfall? Inga problem. Strandfest? Flip Essential 2 är vattenskyddad enligt IPX7 så du kan ta med den ut utan att behöva oroa dig.
JBL strävar efter hållbarare och miljövänligare förpackningar. Flip Essential 2 är förpackad i en återvinningsbar, pappersbaserad kartong, inklusive den inre brickan. Hängetiketten i plast är över 90 % återvunnen och utsidan är tryckt med sojabläck.

Vanliga frågor och Så här går det till

3 resultat
  • Denna högtalare saknar Aux-ingång, så ingen analog anslutning är möjlig.
  • Denna enhet är IPX7-klassad, vilket innebär att du kan sänka ned enheten i vatten så djupt som 1 meter i upp till 30 minuter.

• Om du får problem med att använda högtalaren med din telefon eller surfplatta, eller om du vill ta bort alla tidigare Bluetooth-parkopplingar från högtalaren, kan det vara nödvändigt att ”fabriksåterställa” högtalaren.

Återställning
    Ta först bort eller glöm högtalaren från listan över parkopplade Bluetooth-enheter i telefonens eller surfplattans inställningar.
    Håll sedan inne volym- + och uppspelningsknapparna på den påslagna högtalaren samtidigt i tre sekunder tills enheten stängs av.
    Högtalaren har nu återställts till fabriksinställningarna.