Harman Kardon Luna

Ta med dig dynamiskt Harman Kardon-ljud överallt med en elegant bärbar Bluetooth-högtalare

Komma igång med din $produkt

Komma igång med din $produkt

Snabbstartsguide

Kom igång på nolltid med vår snabbstartsguide som är lätt att följa

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

Element
48 x 90 mm bas, 20 mm diskant
Märkeffekt
2 x 15 W RMS + 1 x 100 W RMS
Frekvensåtergivning
60 Hz-20 kHz (-6 dB)
Signal/brus-förhållande
>80 dB
USB-port
USB-C (USB-uppspelning finns i amerikansk version. För andra versioner är USB endast för service.)
Kabeltyp
USB-C laddkabel
Kabellängd
1,2 m
Maximal användningstemperatur
45 °C
Vikt (kg)
1.13
Bluetooth®-version
5.3
Bluetooth®-profil
A2DP 1.3, AVRCP 1.6
Bluetooth®-sändarens frekvensområde
2 400–2 483,5 MHz
Bluetooth®-sändareffekt
≤ 15 dBm (EIRP)
Bluetooth®-sändarmodulering
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Laddningstid (h)
2.5
Bluetooth
Ja
Vattentät
Ja
Uppladdningsbart batteri
Ja

Glöm aldrig att ta med musiken

Fixa stämningen inomhus eller utomhus med dynamiskt ljud från Harman Kardon Luna. Engagera med överlägset ljud och kraftfull bas från en kompakt Bluetooth-högtalare. Du kommer att frestas att plocka upp den bara för att känna det mjuka grilltyget och anodiserade aluminiumdetaljer. Den eleganta silhuetten passar så perfekt i handen att du kan bära med dig den, från att du brygger ditt te på morgonen i köket till ditt hemmakontor för en spellista med fokus hela dagen. Vad sägs om att varva ner i soffan med din favoritpodcast? Med en vattentät och dammtät IP67-klassificering och 12 timmars inbyggd batteritid håller Harman Kardon Luna jämna steg när matlagningen i trädgården går över till en drink runt brasan. Om du vill ha ännu mer fantastiskt ljud kan du parkoppla två Harman Kardon Luna-högtalare trådlöst och få ett ännu bättre stereoljud.

Hör varje detalj i din musik med balanserat, högkvalitativt ljud från de avancerade elementen i Harman Kardon Lunas 2-vägs högtalarsystem. Det ikoniska Harman Kardon-ljudet gör att dina favoritlåtar låter helt nya.
Harman Kardon Lunas eleganta, minimalistiska silhuett förbättrar alla miljöer. Den eleganta ergonomiska designen, den tyginkapslade konstruktionen och den anodiserade aluminiumtpanelen ser bra ut och känns bra var som helst.
Missa aldrig en sekund av din favoritlåt eller podcast. Harman Kardon Luna har 12 timmars inbyggd batteritid och är den perfekta följeslagaren hela dagen för att ge kraft åt ditt personliga soundtrack.
Det krävs mycket mer än ett oavsiktligt dopp i poolen eller plötslig åska för att förstöra ditt soundtrack. Harman Kardon Lunas IP67 damm- och vattentäthet innebär att den är anmärkningsvärt hållbar, samtidigt som den låter vackert och elegant.
Musiken är gjord för att delas. Det är därför Harman Kardon Luna stöder sömlös trådlös parkoppling med två mobila enheter samtidigt, så att du kan växla spellistor med vänner och familj och skapa nya minnen tillsammans med fantastisk ljudkvalitet.
Harman Kardon Luna har en tygfront som är vävd av 100 % återvunnet polyestergarn, 85 % återvunnen plast i ramen och en toppanel i 50 % återvunnet aluminium. Den är också förpackad i FSC-certifierat papper tryckt med sojabläck.
Kombinera två Harman Kardon Luna trådlöst för en äkta stereoupplevelse som ger vackrare ljuddetaljer och en mycket bredare ljudbild.

Vanliga frågor och Så här går det till

3 resultat
  • Om du har problem med ljudförvrängning eller bortfall, försök med följande:

• Flytta ljudkällan närmare högtalarna

• Flytta högtalarna närmare varandra

• Se till att den strömmande högtalaren (värden) endast ansluter till en ljudkälla, bryt Bluetooth-anslutningen mellan den strömmande högtalaren (värden) och den andra ljudkällan

• Se till att ljudkällan ansluter till en strömmande högtalare (värden), bryt Bluetooth-anslutningen mellan ljudkällan och andra högtalare

• Starta om båda högtalare och ljudkällan

• Se till att högtalarna inte står för nära andra källor med en trådlös signal, detta kan störa förbindelsen

• Parkoppla om ljudkällan med din högtalare

• Om du strömmar ljudinnehåll från internet, kan det finnas problem internetuppkopplingen och inte med själva högtalaren

• Wireless Stereo Boost låter dig ansluta två högtalare av samma modell för en kraftfullare lyssningsupplevelse.

Håll Bluetooth-knappen på båda högtalarna intryckt i mer än 5 sekunder för att använda den här funktionen.

Du kan byta mellan vänster och höger kanal genom att trycka två gånger på Bluetooth-knappen på värdhögtalaren.

• Tryck ner och håll Bluetooth och volym-knapparna intryckta i > fem sekunder.