Harman Kardon Onyx Studio 4

Bärbar Bluetooth-högtalare

Produktspecifikationer

Stöd för
A2DP 1.3, AVRCP 1.6, HFP 1.6
Element
2 x 75 mm baselement, 2 x 20 mm diskanter
Märkeffekt
4 x 15W (strömläge), 4 x 7,5W (batteriläge)
Frekvensåtergivning
50 Hz – 20 kHz (-6 dB)
Signal-brus-förhållande
80 dB (A-viktat)
Vikt
2061 g
Mått (H x B x D)
260 mm x 278 mm x 159,5 mm
4.2
Bluetooth-sändareffekt
0-9 dBm
Bluetooth-sändarens frekvensområde
2402 MHz – 2480 MHz
Strömförsörjning
19 V 2 A
Batterityp
3,7 V 3000 mAh litiumjon
Batteriladdningstid
5 timmar
Musikspelningstid
upp till 8 timmar (varierar beroende på volymnivå och innehåll)

Elegant design med mängder av funktioner och enastående ljudkvalitet

Onyx Studio 4 förkroppsligar rumsfyllande sound i en perfekt balans av fantastiskt ljud, ikonisk design och material av högsta kvalitet. Onyx Studio 4 är utvecklad för det bästa ljudet i sin klass från en fullfjädrad bärbar Bluetooth-högtalare. Den har två enhetsanslutningar, 8 timmars speltid och Harman Kardon Connect+ som ger dig en möjlighet att ansluta fler än 100 högtalare med en enkel knapptryckning. Dessutom har Onyx Studio 4 en inbyggd mikrofon med Voicelogic, eko- och brusreducering för kristallklara konferenssamtal genom högtalaren.

Strömma musik trådlöst via Bluetooth för att njuta av ett ljud som fyller rummet. Anslut upp till två smarta enheter samtidigt och turas om att spela musik.
Uppladdningsbart litiumjonbatteri för upp till åtta timmars speltid.
Förstärk din musikupplevelse genom att ansluta mer än 100 HK Connect+-högtalare trådlöst.
Brus- och ekoreducering garanterar kristallklara konferenssamtal
Få åtkomst till Siri eller Google Now från högtalaren med en enkel knapptryckning. Detta kan enkelt konfigureras från HK Connect-appen.
Den överlägsna väven och ytan med ikonisk design passar alla stilar.

1 resultat
  • Håll knapparna Telefon och VOL + nedtryckta samtidigt.
    Efter 5 sekunder slås enheten av och är nu återställd.