Onyx Studio 7

Bärbar stereohögtalare med Bluetooth

Produktspecifikationer

Uteffekt (W)
50
Mått (B x H x D)
268,0 x 302,5 x 159,5 mm
Vikt
3,295 kg
Bluetooth-frekvens
2400 MHz - 2480 MHz
Bluetooth-sändareffekt
≤ 9 dBm (EIRP)
4.2
5
Speltid (h)
8
Ja
Wireless
Ja

Aktivera alla dina sinnen med en enastående stereoupplevelse i en ren industriell design.

Omge dig med livets rytmer och enastående akustisk precision. Harman Kardon Onyx Studio 7 har dubbla diskantelement och ger ett härligt stereoljud i en elegant design med ett handtag i anodiserad aluminium för enkel bärbarhet. Åtta timmars batteritid – följ musikens rytm vart den än tar dig Lyssna på din favoritspellista eller anslut två Onyx Studio 7-högtalare och skapa den perfekta ljudmiljön för alla tillfällen.

Onyx 7, det senaste tillskottet i Harman Kardons välrenommerade sortiment av bärbara högtalare, har fått dubbla diskantelement som skapar ett omslutande flerdirektionellt ljudlandskap.
Onyx 7 är tillverkad av högklassiga material och har en snygg design som lätt smälter in i alla livsstilar och hem. Det eleganta handtaget i anodiserad aluminium är inte bara en smakfull detalj utan idealiskt för smidig bärbarhet.
Fördubbla din musikupplevelse genom att para ihop spellistor från två trådlösa Bluetooth-enheter med en bärbar Onyx 7-högtalare för ett utökat ljud.
Med åtta timmars batteritid har du all frihet utan kablar. Upplev musikalisk frihet när du är på språng.
Koppla ihop två Harman Kardon Onyx Studio 7 trådlöst och få ännu bättre musikupplevelser.

Vanliga frågor och Så här går det till

2 resultat
  • Dessa hörlurar har ingen IPX-klassning och är inte vattenskyddade. För hög fuktighet eller för mycket stänk kan medföra skador som inte kan åtgärdas på hörlurarna.
  • Håll knapparna ”Volume +” och ”Bluetooth” intryckta samtidigt i > 2 sekunder (> 5 sekunder för Onyx Studio 8 och Aura Studio 4) tills högtalaren stängs av.
    Produkten är nu återställd till fabriksinställningarna.