Esquire 2

Bärbar premium-Bluetooth-högtalare med gruppsamtalssystem med fyra mikrofoner

Komma igång med din $produkt

Komma igång med din $produkt

Snabbstartsguide

Kom igång på nolltid med vår snabbstartsguide som är lätt att följa

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

Support
A2DP v1.3; AVRCP v1.5; HFP v1.6; HSP v1.2
Transducer
4 x 32mm
Rated power
2 x 8W
USB charge out
Maximum 5V 1A
Dimensions (W x D x H)
190 x 34 x 130 mm
Weight
599 g
Frequency Response
75Hz ~20kHz
Signal-to-Noise Ratio
>80dB
Width
190mm
Depth
34mm
Height
130mm
Weight
599 g
Bluetooth transmitter frequency range
2.402GHz~2.480GHz
Bluetooth transmitter power
0~4dBm
Bluetooth transmitter modulation
GFSK, 8DPSK, π/4 DQPSK
Bluetooth version
4.1
Battery type
Lithium polymer (3.7V 3200mAH)
Music playtime
up to 8 hours (varies by volume level and audio content)
Battery charge time
3.5 to 5.5 hours (varies by charging current, maximum 5V 2A)

The centerpiece of master craftsmanship and performance

Den bärbara Bluetooth-högtalaren Harman Kardon Esquire 2 är höjdpunkten av gediget hantverk och prestanda. Den kombinerar premiummaterial med funktioner för dem som reser i arbetet. Esquire 2 har ett fylligt och bra ljud tack vare avancerad ljudteknik och fyra professionellt fintrimmade element. Dess uppladdningsbara batteri klarar upp till åtta timmars spelning samt har USB-laddning ut så att affärsresenärer aldrig får slut på batteri. Esquire 2 har även ett överlägset gruppsamtalssystem: under aluminiumytan med skinndetaljer finns ett brus- och ekofritt VoiceLogic-system med fyra mikrofoner som fångar upp ljud från 360 grader och ger kristallklara telefonmöten – även i bullriga miljöer. Esquire 2:s eleganta formfaktor och lättviktsdesign får enkelt plats i portföljen eller handväskan och passar perfekt som mittpunkt i ett konferensrum.

Anslut upp till 2 smartphones eller surfplattor trådlöst till högtalaren och turas om att spela fyllig musik med hög ljudkvalitet.
Inbyggt laddningsbart litiumjonbatteri med upp till 8 timmars speltid som kan ladda upp andra enheter via USB-porten.
Harmans brus- och ekofria VoiceLogic-teknik fångar upp ljudet från 360 grader och ger kristallklara konferenssamtal.
Avancerat hantverk ger en allt-i-ett högtalare med elegans och prestanda.