Harman Kardon Esquire Mini 2

Ultratunn och bärbar förstklassig Bluetooth-högtalare

Produktspecifikationer

Uteffekt (W)
8
Mått (cm)
7.52 x 14 x 2.61
Mått (inch)
2.96 x 5.51 x 1.02
Vikt (kg)
0.25
Vikt (lbs)
0.55
4.2
Batterikapacitet (mAh)
2,200
3
Speltid (h)
10
3,5 mm ljudingång
Ja
Auto-avstängning
Ja
Powerbank
Ja
Högtalartelefon
Ja
Wireless
Ja

Suveränt ljud. Professionell elegans.

Ultratunna och bärbara Harman Kardon Esquire Mini 2 är den perfekta reskamraten och får enkelt plats i din portfölj eller handväska. Kompromisslöst ljud, trots kompakt design. De kraftfulla, supertunna högtalarelementen och den specialavstämda akustiken ger hifi-ljud. Esquire Mini 2 har ett konferenssystem med bruseliminering för kristallklara konferenssamtal på resande fot. Den klarar upp till 10 timmars speltid och har en inbyggd powerbank för snabb laddning av dina enheter, så att du aldrig mer riskerar att batterierna tar slut. Med ett urval av distinkta färger, och medföljande bärväska är Harman Kardon Esquire Mini 2 den idealiska reskamraten på din nästa affärs- eller semesterresa.

Strömma musik trådlöst via Bluetooth och njut av ett exceptionellt ljud.
Kraftfulla ultratunna element återger hifi-ljud.
Kristallklara konferenssamtal tack vare det inbyggda konferenssystemet med två mikrofoner och bruseliminering.
Det laddningsbara batteriet ger upp till 10 timmars speltid och laddar enkelt dina enheter via en USB-port.
Det ingår en bärväska för smidig förvaring på resande fot.