Esquire

Mobil, trådlös högtalare och konferenssystem

Produktspecifikationer

3.5mm
Bluetooth
Amplifier Power
2 x 10 Watts
Frequency Response
80-22kHz
Signal-to-Noise Ratio
80dB
147
147
46.5
Input Connection
Aux-in, Bluetooth

Portable elegance meets versatile functionality.

Ditt ljud som tillbehör – var du än ska resa. Harman Kardon Esquire är en hantverksmässigt tillverkad mobil högtalare som inte är lik någon annan – just eftersom den är annorlunda. Kort sagt: den är bättre. Förbered dig på att resa på ett helt nytt sätt. Harman Kardon Esquire är det nya trådlösa ljudsystemet för resan. Esquire är en Bluetooth®-högtalare med inbyggt telekonferenssystem som omdefinierar hur du tar med dig din musik. Denna tåliga, mobila högtalare är hantverksmässigt tillverkad av gedigna material med skinnpanel och metall på utsidan. På insidan finns äkta Harman Kardon-teknik, med dubbla element och inbyggd basport för tydligt ljud, samt specialavstämda mikrofoner och bruselimineringsteknik för tydliga och klara konferenssamtal på din Bluetooth®-kompatibla smartphone. Ett 8-timmars batteri gör att den är tillgänglig var och när den än behövs. En elegant påse skyddar den på resan och dess 3-ports USB-adapter gör att du kan ladda flera enheter samtidigt. Ett konferenssystem som fyller mer än ett enda syfte – Harman Kardon Esquire är en perfekt partner för den som vill ha bra kvalitetsljud i mobil form.

Vare sig du konfererar med en person eller en grupp ger detta mobila system med dubbla mikrofoner kvalitetsljud och pålitlig anslutning var du än är, och tack vare smart inriktning kan du ställa högtalaren åt vilket håll som helst utan att missa ett enda ord.
Detta 2-vägs högtalarsystem med inbyggd basport ser till att Esquire överträffar sig själv. Rena, tydliga höga toner och ett klart mellanregister gör att rösterna låter som om de kommer från samma rum och den extradjupa basen ger Esquire en balanserad ljudbild.
Inga trådar, inga kablar – helt trådlös. Utnyttja enkel inställning av Bluetooth® via NFC och klar Bluetooth®-strömning med stor bandbredd. När du anslutit musiken från din surfplatta eller smartphone tillhör scenen dig.
Ingen ström? Inga problem. Esquires inbyggda batteri ger upp till 8 timmars musik och konferenssamtalstid. Ladda upp batteriet så är du klar att åka och med 3-ports strömförsörjning kan du samtidigt ladda andra enheter med bara en kontakt.
Hur du än ser på det är Harman Kardon Esquire ett snyggt tillbehör som gör skillnad i ditt hektiska liv. Den är designad för att hänga med och gör ett stiligt intryck – i aluminium, skinn och med patenterad front – och låter lika bra som den ser ut.