Go + Play Wireless

Bärbar högtalare som strömmar ljud trådlöst från digitala musikenheter.

Komma igång med din $produkt

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

Bluetooth
Power Consumption
65W (maximum); 0.5W (standby mode)
Input Impedance
>10k ohms
Frequency Response
40Hz – 20kHz
Signal-to-Noise Ratio
>85dB
Drivers
Two Ridge and two Atlas transducers
Power
Tweeters: 2 x 15 watts @ 1% THD Woofers: 2 x 30 watts @ 1% THD
Input Sensitivity
250mV
Weight (kg)
4.3
Depth (mm)
230
Height (in)
9-1/2
Depth (in)
9
Height (mm)
240
Width (in)
20
Weight (lb)
9.4
Width (mm)
500

Beautiful sound in a pristine package.

Högtalaren Harman Kardon Go + Play™ Wireless är hissnande vacker och har utformats för att få ut det bästa ur din digitala musik och samtidigt se fantastisk ut. Högtalarens HARMAN TrueStream™-garanti ser till att du kommer att uppleva högsta möjliga kvalitet från alla Bluetooth®-enheter, inklusive iPad mini, iPad (4:e generationen), iPhone 5, iPod touch (5:e generationen) och iPod nano (7:e generationen). Med avancerade dubbla diskantelement och dubbla bashögtalare med lång slaglängd, producerar Harman Kardon Go + Play Wireless fantastisk klarhet med djup dånande bas. Dess mycket attraktiva design smälter in i alla miljöer. Men denna skönhet är inte tänkt att hela tiden pryda en och samma plats. Tack vare det eleganta handtaget av rostfritt stål kan du ta med dig vackert ljud vart du än går. I nästan 60 år har Harman Kardons® tekniker skapat några av världens mest beundrade högtalar- och förstärkarsystem för hemmet och bilen – inklusive det enda ljudsystemet som ingår i den permanenta utställningen i Museum of Modern Art (MoMA) i New York. Harman Kardons teknologer och ingenjörer strävar kontinuerligt efter att förvandla personligt ljud till konst och kan nu erbjuda kraftfullt ljud i ett avskalat, trådlöst paket: Harman Kardon Go + Play Wireless

Go + Play Wirelessströmmar ljud med hög kvalitet från iPad mini, iPad (4:egenerationen), iPhone 5, iPod touch (5:e generationen) eller iPod nano (7:egenerationen). Oavsett vilken Apple-enhet du använder så kommer dinfavoritmusik att låta bättre med vackert ljud från Harman Kardon.
Faktum är att de flesta av dina ljudenheter är Bluetooth-kompatibla. Och vi använder dem inte bara för musik. Vi ser även på filmer och spelar spel. Du kan ansluta dina Bluetooth-kompatibla enheter som din surfplatta, telefon och bärbara dator till Harman Kardon Go + Play Wireless och få överlägsen ljudkvalitet från alla dina ljudkällor.
HARMAN TrueStream-teknik garanterar den bästa möjliga lyssningsupplevelsen när du strömmar ljud trådlöst via  Bluetooth. Våra produkter använder sig alltid av den senaste och mest avancerade trådlösa tekniken för att garantera att ljudet håller högsta kvalitet oavsett vilken applikation eller signalkälla du använder.
Den högpresterande Harman Kardon Go + Play Wireless-högtalaren kombinerar förädlad nytta med fulländad industridesign. Högtalarens eleganta och diskreta utseende kompletterar praktiskt taget alla inredningar.
Vi har datoroptimerat Harman Kardon Go + Play Wireless-högtalaren så att den producerar fullständigt omslutande ljud som fyller hela rummet. Tack vare vår intelligenta utjämningsteknik (EQ) förbättras stereobilden avsevärt, och denna högtalare levererar en kraftfullt avstämd digital ljudväg som i förlängningen leder till att slutresultatet erbjuder en oöverträffad precision. Med ren, kompakt digital förstärkning i kombination med digital signalbearbetning (DSP), utnyttjar Harman Kardon Go + Play Wireless en algoritm som optimerar systemdynamik och baseffekt när den är kopplad till ett vägguttag och en annan för att minimera förvrängning när den drivs av batterier. Det är ett tjusigt sätt att säga att systemet låter fantastiskt oavsett hur du använder det.
Ett fylligt, komplett ljudspektrum med en tajt, dånande bas som genomgående fyller ut ljudbilden – musikälskare vill ha det och Harman Kardon Go + Play Wireless levererar det. Två Atlas™-baselement producerar utökad basåtergivning med minimal förvrängning, och två Ridge-diskantelement projicerar en kraftfull högupplöst musikupplevelse över ett brett lyssningsområde. Resultatet är ett utomordentligt frekvensområde som de flesta bärbara högtalare bara kan drömma om. Oavsett hur och var du använder dig av denna påkostade, exklusiva högtalare så kommer dess ljud att alltid utmärka sig.