Go + Play

Bärbar Bluetooth-högtalare

4.1
Stöd för
A2DP 1.3, AVRCP 1.6, HFP 1.6
Element
2 x baselement (90 mm), 2 x diskanter (20 mm)
Effekt
4 x 25 W (AC-läge)
Frekvensåtergivning
50 Hz – 20 kHz (-6 dB)
Signal/brus-förhållande
80 dB (A-viktat)
Batterityp
Uppladdningsbart batteri på 22.2Wh
Strömförsörjning
19 V 3 A
USB-laddning ut
5 V/2,1 A (5 V/0,5 A vid musikuppspelning)
Speltid
upp till 8 timmar (varierar beroende på volymnivå och innehåll)
Batteriladdningstid
3 timmar
Bluetooth®-sändarens frekvensområde
2402 MHz till 2480 MHz
Bluetooth®-sändareffekt
0 till 9 dBm
Bluetooth-sändarmodulering
GFSK π/4 DQPSK, 8-DPSK
Frequency Response
50Hz-20kHz (-6dB)
Signal-to-Noise Ratio
80dB A-weighted
Mått (B x D x H)
417,50 mm x 181,50 mm x 211,50 mm
Vikt
3433 g
Bluetooth Version
4.1
Support
A2DP 1.3, AVRCP 1.6, HFP 1.6
Bluetooth® Transmitter Frequency Range
2402MHz to 2480MHz
Bluetooth® Transmitter Power
0 to 9dBm
Bluetooth® Transmitter Modulation
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Transducers
2x woofers (90mm), 2x tweeters (20mm)

Överlägset ljud och stil utvecklat för att beröra dig – och för att följa med dig

Harman Kardons ikoniska design möter superfunktioner i den här högpresterande, kompletta och bärbara Bluetooth-högtalaren: Harman Kardon Go + Play . Den spelar musik som fyller rummet med sina fyra element. Tack vare dess uppladdningsbara batteri kan du njuta av en speltid på 8 timmar och ladda din smarta telefon eller surfplatta via USB . Koppla ihop två Harman Kardon Wireless-högtalare trådlöst och förbättra din ljudupplevelse. Go + Play är dessutom tillverkad i förstklassiga material, och dess rostfria handtag och tyggrill ger en stilren känsla som passar i hemmet eller när du är på språng.

Strömma musik trådlöst via Bluetooth för att njuta av ett ljud som fyller rummet. Anslut upp till tre smarta enheter samtidigt och turas om att spela musik.
Inbyggt uppladdningsbart litiumjonbatteri med upp till 8 timmars speltid som kan ladda upp din smarta telefon eller surfplatta via USB.
Harmans brus- och ekoelimineringsteknik ger kristallklara konferenssamtal.
Koppla ihop två Harman Kardon Wireless-högtalare trådlöst och förbättra din ljudupplevelse.
Dess eleganta tygfinish och rostfria handtag med stilren känsla passar både i hemmet eller när du är på språng.