Onyx Studio 3

Bärbar Bluetooth-högtalare med uppladdningsbart batteri och inbyggd mikrofon

Komma igång med din $produkt

Komma igång med din $produkt

Snabbstartsguide

Kom igång på nolltid med vår snabbstartsguide som är lätt att följa

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

Bluetooth-version
4.1
Stöd för
A2DP 1.3 AVRCP 1.5 HFP 1.6
Märkeffekt
4 x 15 W (AC-läge); 4 x 7,5 W (batteriläge)
Signal/brus-förhållande
80 dB A-vägt
Strömförsörjning
19 V/2 A
Batterityp
3,7 V/2 600 mAh litiumjon
Laddningstid för batteriet
Fem timmar
Musikspeltid
upp till fem timmar (beroende på volym och ljudinnehåll)
Bluetooth®-sändarens effekt
0–9 dBm
Bluetooth®-sändarens frekvensomfång
2402–2480 MHz
Bluetooth®-sändarens modulering
GFSK, ?/4 DQPSK, 8DPSK
Mått (H x B x D)
278,0 x 162,8 x 258,0 mm
Vikt
2071 g
Frekvensrespons
50 Hz–20 kHz (-6 dB)
Element
Baselement 2 x 75 mm, Diskant 2 x 20 mm
Mått (H x B x D)
278,0 x 162,8 x 258,0 mm

En vacker och kraftfull ljudupplevelse

Harman Kardon Onyx Studio 3 är en fullt utrustad bärbar Bluetooth-högtalare, tillverkad av exklusiva material i den berömda Harman Kardon-designen och ger ett kraftigt ljud. Tack vare det uppladdningsbara batteriet kan du njuta av musiken i upp till fem timmar. Dessutom kan du trådlöst koppla ihop två högtalare som är kompatibla med Harman Kardons trådlösa, dubbla ljudsystem (Wireless Dual Sound) för att få en ännu bättre lyssningsupplevelse. Användare kan genomföra kristallklara telefonsamtal med högtalaren tack vare den inbyggda mikrofonen, som är utrustad med brus- och ekoreducering. Den enastående designen ger vilket rum som helst klass och stil.

Strömma musik trådlöst via Bluetooth för att njuta av ett ljud som fyller hela rummet. Anslut upp till tre smarta enheter samtidigt, och turas om att välja musiken.
Inbyggt uppladdningsbart litiumjonbatteri ger upp till fem timmars speltid.
Harmans brus- och ekoreduceringsteknik ger konferenssamtal ett kristallklart ljud.
Du kan trådlöst koppla ihop två högtalare som är kompatibla med Harman Kardons trådlösa, dubbla ljudsystem (Wireless Dual Sound) för att få en ännu bättre lyssningsupplevelse.
En tygfinish ger den här ikoniska designen, och dig själv, lite extra stil när du är på språng.

Vanliga frågor och Så här går det till

5 resultat