JBL EON ONE MK2

Allt-i-ett, batteridriven pelar-PA med inbyggd mixer och DSP

Föregående produkt: JBL EON ONE

Komma igång med din $produkt

Komma igång med din $produkt

Snabbstartsguide

Kom igång på nolltid med vår snabbstartsguide som är lätt att följa

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

Effektvärde (W, kontinuerlig)
400
Effektvärde (W, topp)
1500
Frekvensåtergivning Hz (±3 dB)
45 - 20,000
Maximal SPL (topp dB)
123 AC / 119 Battery
Täckningsmönster (Nominellt)
140° x 30°
Anchura (en)
17.8
Vikt (Ibs)
42.5
Bredd (mm)
452
Höjd (tum)
28.7
Höjd (tum)
730
vikt (kg)
19.3
Djup (tum)
24.7
Djup (mm)
627
Mobil-app tillgänglig för iOS och Android
Ja
JBL professional tunings and presents available
Ja
Rundgångseliminering
Ja
Musikdämpning
Ja
Bluetooth
Ja

Lyssna trådlöst

Batteridrivna pelar-PA JBL EON ONE MK2 har ett förstklassigt akustiskt paket, digital femkanalsmixer, dbx och Lexicon DSP, Bluetooth-funktioner samt universell app-styrning i ett lätt och bärbart format. EON ONE MK2 levererar den återgivning som JBL är kända för och kombinerar en geometriskt optimerad, C-formad uppställning med åtta diskanter och en 10-tums bashögtalare för förstklassig klarhet och täckning ned till 37 Hz, med bred spridning och en maximal uteffekt på 123 dB. EON ONE MK2 har utformats med mångsidighet och användarvänlighet i åtanke: Hitta ditt signaturljud på bara ett ögonblick med hjälp av en komplett programsvit av professionella Lexicon- och dbx-effekter och förinställningar, med styrning för både nybörjaren och den mer erfarna användaren. Variabel effektprestanda optimerar automatiskt effektprestandan för ström- eller batteridrift. Bluetooth-ljudströmning och sex timmars batteridrift rundar av fördelarna med detta allsidiga allt-i-ett-system. EON ONE MK2 är perfekt för en rad olika användare, från gatumusikanter och singer/songwriters som vill ha professionellt ljud utan ström från vägguttag, till lärare och serviceleverantörer som föredrar snabb installation och enkel användning, till kyrkor och uthyrningsföretag som behöver bärbara lösningar för både inomhus- och utomhusanvändning. I korthet: Det är det självklara systemet för dig, när som helst och var som helst.

Ger överlägsen klarhet och ljudspridning i 140 ° H x 30 ° V som fyller hela rummet
Genererar naturlig, jämn låg bas, ner till 37 Hz
Ger kontroll över alla funktioner i upp till tio system
Optimerar automatiskt effektprestandan för att ge 4 dB högre uteffekt när den är ansluten till en strömkälla: max 123 dB SPL vid strömdrift, 119 dB på batteri
Sex timmars speltid. Batteriet är integrerat i en pelardistans för att förbättra stabiliteten och optimera kabinettets akustiska volym, vilket ger överlägsen lågfrekvensåtergivning
Utformad av mixtekniker för optimerat arbetsflöde
Snabb och praktisk åtkomst till inbyggd EQ
Inklusive efterklang, refräng och fördröjning
Erbjuder AFS (Automatic Feedback Suppression, automatisk rundgångseliminering), 8-bands parametrisk EQ och praktiska förinställningar
Sänker automatiskt musiken
Tillåter användare att välja styrning på nybörjarnivå, medel eller avancerad nivå
Tillåt laddning av enheten via inbyggt batteri eller strömkälla
Ljudströmning till en enhet, med styrning av upp till tio enheter