JBL Cinema Base

Home Cinema 2.2 allt-i-ett-soundbase för TV

Såld från 2014 tills 2018

Produktspecifikationer

Type
Dual 6" (150mm) polypropylene woofers
Sensitivity
93 dB (2.83V/1m)
System Frequency Response
45Hz – 20kHz
Speaker Depth (mm)
600 mm
Speaker Width (mm)
102 mm
Speaker Weight (lb)
17.6 lb
Speaker Height (in)
15.8"
Speaker Height (mm)
401.6 mm
Speaker Weight (kg)
8 kg
Speaker Depth (in)
23.6"
Speaker Width (in)
4"

Home theater sound now fits under your TV

JBL Cinema Base är byggd för att vara ett komplement till din platt-TV och återger ett fantastiskt surroundljud från ett elegant system som innehåller allt. Dess allt-i-ett-konstruktion för bord passar in under de flesta TV-apparater upp till 60 tum. Den ansluts med en enda kabel till TV:n via HDMI™, optiskt eller analogt, och spelar upp musik trådlöst via Bluetooth® från smartphones eller surfplattor. 240 watt effekt driver de inbyggda högtalarna inklusive integrerade, separat inställningsbara dubbla subwoofers. Tack vare Harman Volume-funktionen undviker du plötsliga volymändringar som stör upplevelsen. Systemet kan lära sig vilken TV-fjärrkontroll som helst så att du har enkel kontroll över hela bioupplevelsen. Dessutom kan du ladda upp din telefon eller surfplatta i en USB-port på sidan. Den unika högtalarfronten i metallic är både elegant och enkel att hålla ren.

JBL Cinema Base är tunn och elegant och ett komplement som ser bra ut tillsammans med dagens lövtunna TV-skärmar, samtidigt som den återger ett djupt, fylligt, omslutande ljud som inte kan matchas av inbyggda TV-högtalare. Placera bara TV:n ovanpå, koppla in, luta dig bakåt och njut.
Bred, låg, elegant och bärande – JBL Cinema Base syns knappt alls under TV:n.
Avancerad akustisk utformning och dubbla subwoofers ger bättre ljudkvalitet för musik, filmer och spel.
Äkta plug-and-play-hemmabio som via HDMI ARC-teknik kopplar samman din kompatibla TV och JBL Cinema Base med en enda kabel. Den har även optiska och analoga ljudingångar.
Harman Volume ser till att ljudet hålls mjukt och på samma nivå. Du slipper ständigt ändra volym för högljudda reklaminslag och andra variationer.
Harman Display Surround Virtual Sound och Dolby Digital-avkodning fyller rummet med bioljud och musik i stället för högtalarlådor och kablar.