JBL HK SB20

Avancerad soundbar med bluetooth och kraftfull trådlös subwoofer

Komma igång med din $produkt

Komma igång med din $produkt

Snabbstartsguide

Kom igång på nolltid med vår snabbstartsguide som är lätt att följa

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

Frekvensomfång
45 Hz – 20 kHz
Maximal SPL
100 dB
Vänster och höger högtalarmoduler med tvåvägs dubbelelement
Harman Display Surround-läge för en komplett virtuell surroundljudupplevelse utan några extra högtalare eller sladdar
4 x 55 mm (2,25”) fullregisterelement
2 x 32 mm (1,25”) domediskant
Harman Volume
1 HDMI-utgång med ARC (Audio Return Channel)
Bluetooth®-anslutning
1 stereoingång för analogt ljud
1 digital optisk ingång
Trådlös aktiv subwoofer med 165 mm (6,5”) element
Total uteffekt
Max 300 W
Tvåkanaligt stereoläge
Dolby® Digital-avkodning

Soundbarhögtalaren som binder ihop allt

Harman Kardon SB 20 ger alla dina underhållskomponenter, för både ljud och video, ett biolikt ljud. Anslut den enkelt till din tv, smartphone, surfplatta eller spelkonsol via HDMI (ARC), optisk kabel eller bluetooth. Den trådlösa subwoofern ger en kraftfull bas och en smak av framtidens hemunderhållning. Njut av dina favoritfilmer, musik, sport och spel från en klassisk, kompakt design som kompletterar din inredning och integreras sömlöst med de snyggaste tunnaste tv-apparaterna. Denna kraftfulla soundbar är en elegant lösning som gör ditt system komplett.

Med en elegant och kompakt design, kompletterar soundbaren och den trådlösa subwoofern dagens tunna, platta tv-skärmar, samtidigt som de ger ett djupt rik, och omslutande ljud som en tv:s inbyggda högtalare inte kan mäta sig med.
Upplev virtuellt surroundljud utan några extra kablar eller högtalare med Harman Display Surround.
För hemmabio med sann plug-and-play-teknik ansluter HDMI ARC din kompatibla tv till Harman Kardon SB 20 med en enda kabel. Den är även utrustad med optiska och analoga ljudingångar.
Anslut smartphones eller surfplattor till högtalaren trådlöst. Spela upp musik med ett enastående ljud som fyller hela rummet.
Ingen mer högljudd reklam eller plötsliga ändringar av ljudvolymen – Harman Volume håller automatiskt en jämn och enhetlig ljudvolym så att du kan fokusera på underhållningen, istället för på fjärrkontrollen.

Vanliga frågor och Så här går det till

7 resultat
  • Ja, det finns tre inställningar: hög, låg och avstängd.
  • SB20 har stöd för följande programmerbara IR-koder för din tv:s fjärrkontroll. Kommandon för att höja och sänka ljud, ljud av (Mute) samt ström på/av.
  • Ja, Harman Kardon SB20 har en IR-inlärningsfunktion. Följ dessa steg: Steg 1: Slå på strömmen på din Harman Kardon SB20. Steg 2: Håll knappen för SB20-surround intryckt i fem sekunder. Detta försätter systemet i inlärningsläge för IR. Strömknappen kommer att lysa gult medan den är i inlärningsläge. Steg 3: Nu kan SB20 lära sig att svara på din tv:s fjärrkontroll. Följande kommandon kan läras in: För att lära SB 20 kommandot VOL+, trycker du på volume + ovanpå SB 20, och därefter på VOL+ på din tv:s fjärrkontroll. Strömknappen bör blinka gult och surroundknappen kommer att lysa i en sekund. Detta indikerar att sekvensen lyckades. Upprepa proceduren för volym, ljud av (mute) och ström av/på. Steg 4: För att lämna inlärningsläget, håller du knappen för surround intryckt i fem sekunder. Strömknappens lampa slocknar.
  • Ja, du återställer SB20 genom att hålla knapparna för Volume+ och surround nedtryckta i mer än fem sekunder. SB20 kommer automatiskt att starta om efter att den blivit återställd.
  • Nej, HDMI-anslutningen används endast för återkoppling av ljudet (ARC). Det finns ingen funktion för skärmvisning för att visa inställningarna på tv-skärmen.
  • Ljudmeddelande (sound feedback) är den ton du hör när du skickar ett kommando till soundbarhögtalaren. Denna bekräftelseton kan stängas av om du inte vill höra den.
  • Harman Kardon SB20 har stöd för HDMI 1.4 med ARC till tv:n.