JBL Omni Bar Plus

Trådlös HD-soundbar

Frekvensåtergivning
40 Hz–20 kHz
Signal/brus-förhållande
>-6 dB
Mått (B x D x H)
Soundbar:1 150 x 53 x 103 mm
Mått (B x D x H)
Subwoofer:480 x 103 x 400 mm
Vikt
Soundbar:3,4 kg
Vikt
Subwoofer:7,0 kg
Förpackningens bruttovikt
15,9 kg
Soundbar
Strömförsörjning
24 V, 4 A
Strömförbrukning i viloläge
<3,0 Watt
Bluetooth®-sändarens frekvensområde
2 402–2 480 MHz
Bluetooth®-sändareffekt
<4 dBm
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
2,4G Wi-Fi-sändarfrekvensområde
2 412–2 472 MHz (2,4 GHz ISM Band, USA 11 kanaler, Europa och övriga 13 kanaler)
2,4G Wi-Fi-sändareffekt
<20 dBm (EIRP)
2,4G Wi-Fi-modulering
OFDM, DSSS, DBPSK, DQPSK, CCK, 16QAM, 64QAM
2,4G Wi-Fi-nätverkskompatibilitet
IEEE 802.11b/g/n
5G Wi-Fi-sändarfrekvensområde
5,15–5,35 GHz, 5,470–5,725 GHz,5,725–5,825 GHz
5G Wi-Fi-sändareffekt
<20 dBm (EIRP)
5G Wi-Fi-modulering
OFDM, BPSK, QPSK, 16QAM, 64QAM, 256QAM
Kompatibilitet med 5 G Wi-Fi-nätverk
IEEE 802,11 n/ac
SUBWOOFER
Strömförsörjning
100–240 V AC, 50/60 Hz
Strömförbrukning i viloläge
<0,5 Watt
2,4 GHz trådlöst frekvensområde
2 402–2 478 MHz
2,4 GHz trådlös sändareffekt
<20 dBm
2,4 GHz trådlös modulering
π/4 DQPSK
Soundbar
4 x 60mm (2.25”) woofers, 2 x 20mm (0.75”) tweeters
Subwoofer
1 x 166mm (6.5”)
One HDMi® output with Audio Return Channel (ARC) and CEC support
Bluetooth® connectivity
Google Cast for audio
Spotify Connect
One stereo analog-audio input
One optical digital input
WIFI connectivity with DLNA 1.5 support
One USB port for software update only
Remote control that conveniently allows you to control all Omni Bar functionality

Njut av film och musik som du gillar med trådlöst fylligt ljud.

Harman Kardon Omni Bar+ behöver bara anslutas med en kabel till din HDTV och gör att du enkelt kan installera ett HD-musiksystem hemma. Du får också tillgång till strömningstjänster som Spotify Connect och Chromecast . Med Dolby Digital och subwoofern som ingår kan du få ett nytt hemmabiosystem och då den kan kopplas till Harman Kardon Omni+-högtalare kan du enkelt installera ett helt trådlöst musiksystem.

Omni Bar+ och subwoofern ger dig en oöverträffad hemmabioupplevelse med bara en enkel HDMI-kabelanslutning.
Strömma din musik utan avbrott till vilken trådlös Harman Kardon Omni+-produkt du vill. Lyssna på olika musik i olika rum hemma.
Harman Kardon Omni Bar+ stöder fullt 5.1-kanals diskret surround-ljud. Så att du kan installera en flerkanalig trådlös hemmabio utan sladdar.
Strömma dina favoritlåtar och spellistor trådlöst hemma med Spotify Connect och med Spotify-appen som fjärrkontroll. Funktionen Spotify Connect kräver Spotify Premium abonnemang.
Med inbyggd Chromecast kan du strömma din favoritmusik, radiokanaler och podcast-stationer från din mobila enhet till dina högtalare. Chromecast kan kräva abonnemang.
Harman Kardon Omni Bar+ stöder 24 bit/192 kHz HD-ljudströmning. Njut av en överlägsen ljudupplevelse med högre ljudkvalitet än från en CD.
Installera ditt system enkelt och styr det med Harman Kardons Controller-app. Med stöd även för WAC på Apple-enheter och anvisningar steg-för-steg i appen kommer du snabbt igång med att strömma din musik
Stöder senaste trådlösa hemnätverkstekniken 802.11AC och dual band-Wi-Fi (både 2,4 GHz och 5 GHz) vilket ger en snabbare och mer stabil nätverksuppkoppling
Anslut vilken enhet som helst via Bluetooth, optisk länk, HDMI eller AUX-ingången så kommer den att strömma din musik till andra Harman Kardon Omni+-högtalare i hemmet.

Vanliga frågor och Så här går det till

17 resultat
  • Nej, eftersom OMNI BAR+ inte har några HDMI-ingångar, är det bara din signalkälla som är ansluten till tv:n (och självklart din tv) som måste vara 4K-kompatibel.
  • Ja, tryck och håll in Surround-knappen på OMNI BAR+ tills den börjar blinka gult. Du är nu i parkopplingsläge. Tryck på Volume+ på din OMNI BAR+, tryck sedan på Volume+ på din fjärrkontroll. Surround-knappen blinkar snabbt i vitt för att indikera att den har lärt sig Volym+. Upprepa processen för Volume-, och Mute, och håll sedan Surround-knappen intryckt för att avsluta inlärning från tv-fjärrkontrollen.
  • På undersidan av din OMNI BAR+ finns en återställningsknapp. Håll denna intryckt i 5 sekunder tills den runda lysdiodknappen lyser i vitt. Produkten har nu återställts och kan konfigureras på nytt.
  • Om du har problem med installationen av en enhet med Android 7.0 eller senare, utför följande steg: Först, tvinga HK Controller-appen att avslutas i bakgrunden. För det andra, gå till Wi‑Fi‑inställningarna för din telefon eller surfplatta, leta reda på Wi-Fi-nätverket för Omni‑högtalare och välj ”Glöm nätverk”. För det tredje, öppna HK Controller‑appen och starta installationsprocessen igen. När du har utfört dessa steg kan du slutföra installationsprocessen för dina högtalare.
  • Stäng och starta om Google Home-appen eller starta om telefonen. Starta om Google Home-appen. Högtalaren bör nu visas.
  • Det finns en återställningsknapp på undersidan av högtalarna Omni 10+ och Omni 20+. Håll in knappen i 5 sekunder för att återställa din Omni-produkt till fabriksinställning. Alla produktinställningar, WiFi- och Bluetooth-anslutningar kommer att tas bort. Gör enligt följande för att återställa OMNI 50+-högtalaren: Håll knapparna ”Källa”, ”Vol+” och ”Vol-” intryckta samtidigt. OMNI 50+ stängs av vilket visar att återställning av produkten har lyckats. Slå sedan på strömmen till OMNI 50+ genom att trycka in ”På”-knappen. Nu kan du enkelt ställa in produkten igen för ditt Wi-Fi-hemmanätverk.
  • Nej, det är inte möjligt. Du kan dock skapa ett trådlöst surroundsystem med 5.1-ljud för att förbättra ditt tv- eller filmljud. Du behöver bara två extra OMNI+-högtalare, till exempel 2 x OMNI 10+, OMNI 20+ eller OMNI 50+.
  • Ja, vår OMNI BAR+ har stöd för standardiserade CEC-funktioner såsom uppvakning och volymkontroll via HDMI. Optiska och analoga ingångssignaler kan väcka OMNI BAR, men om källsignalen är för svag vaknar inte OMNI BAR +.
  • En förklaring kan vara att din OMNI 50+ ingår i ett 5.1-system med din OMNI BAR, vilket gör att de bakre surroundhögtalarna OMNI 50+ till vänster och höger fungerar som ”slavar” och Bluetooth-anslutning inte möjliggör slavhögtalare. Om du vill använda OMNI 50+ som bärbar högtalare igen, gör du bara en återställning av högtalaren genom att trycka på återställningsknappen i 5 sekunder. Observera att efter att du har nollställt din OMNI 50+, är den inte längre en del av det trådlösa 5.1-systemet.
  • Du behöver inte oroa dig. Båda enheterna kan snabbt och enkelt parkopplas. Tryck på knappen ”pairing” på baksidan av OMNI BAR och tryck sedan på knappen ”pairing” på subwoofern. De kommer att börja kommunicera med varandra, och när båda enheterna visar vitt ljus i lysdioderna på baksidan, indikerar detta att de har parkopplats.