SB 26

Avancerad soundbar med Bluetooth® och aktiv trådlös subwoofer

Komma igång med din $produkt

Komma igång med din $produkt

Snabbstartsguide

Kom igång på nolltid med vår snabbstartsguide som är lätt att följa

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

System frequency response
38Hz – 22kHz
Wireless subwoofer amplifier power
100 watts
Speaker Maximum Recommended Amplifier Power
30 watts x 2
Subwoofer Maximum Recommended Amplifier Power
100 watts
Speaker Height (mm)
110
Speaker Width (mm)
920
Speaker Depth (mm)
89
Speaker Weight (kg)
3.5
Subwoofer Height (mm)
365
Subwoofer Width (mm)
320
Subwoofer Depth (mm)
320
Subwoofer Weight (kg)
9.4
Subwoofer Low-Frequncy Transducer
250mm (10") down-firing cone
Subwoofer Controls
crossover frequency, phase
Subwoofer_Enclosure Type
Bass reflex
Speaker Low-Frequency Transducer
2 x 89mm (3")
Speaker High-Frequency Transducer
25mm (1”) tweeter domes
Speaker Power Consumption
less than 0.5W (standby); 230W (maximum)

Raising the bar in beautiful sound.

Höjer ribban för underbart ljud. Nya Harman Kardon SB26 är en specialanpassad soundbar som tar ditt hem in i den digitala tidsåldern. Med fyra baselement, två diskanter och kraftfull 100-watts subwoofer, allt i elegant svart design, är SB26 en perfekt partner till din platt-HDTV. Dessutom har nya SB26 alla funktioner för det moderna, digitala hemmet, som HDMI och Bluetooth®, som gör det enkelt att ansluta till surfplattor och smartphones (både Android och iOS) och fjärrinlärning för TV så att du inte är långt från framtidens hemunderhållning. Med SB26 soundbar höjer Harman Kardon än en gång ribban för underbart ljud.

Med fyra baselement, två diskanter och enastående 100 W trådlös subwoofer kan HARMAN KARDON SB26 ge mer än tillräckligt med effekt för alla dagens hemmabiosystem.
SB26 har Harman Display virtuellt surroundljud – som omger dig med realistiskt ljud som du annars bara upplever på stora biografer och ger dig en förstklassig bioupplevelse i hemmet.
Låt HARMAN KARDON SB26 bli centralpunkten i ditt hemunderhållningssystem, det finns dubbla HDMI-ingångar och en HDMI-utgång med ARC-stöd som gör det enkelt att ställa in och du slipper en massa kablar.
HARMAN KARDON SB26 ansluter enkelt till många surfplattor, smartphones och laptops – både i Android- och iOS-format med inbyggd TrueStream Bluetooth®.