Harman Kardon Allure Portable

Bärbar röstaktiverad högtalare

Såld från 2018 tills nu

Produktspecifikationer

Uteffekt
20 W
Frekvensåtergivning
60 Hz – 20 kHz
Givare
44,45 mm x 2
Strömförsörjning
5V / 2.3A
Batterityp
Litiumjon Polymer (3.7V / 6000mAh)
Musikspelstid
upp till 10 timmar (varierar beroende på volymen och innehåll)
Batteriladdningstid
4,5 timmar
Wi-Fi:IEEE 802.11 a/b/g/n/ac
Wi-Fi-driftsfrekvens
2,4 GHz band och 5 GHz band
2,4 GHz Bandöverföringseffekt
<20dBm
5 GHz Bandöverföringseffekt
<20dBm
Mått (B x H x D)
114 x114 x160mm
Vikt
1.1 kg
Bluetooth-version
v4.2
Bluetooth-profil
A2DP V1.3, AVRCP V1.5
Bluetooth-sändareffekt
<9dBm
Bluetooth-sändarens frekvensområde
2.402 - 2.480GHz
Bluetooth sändarmodulering
GFSK, π / 4 DQPSK, 8DPSK

Fantastiskt ljud med Amazon Alexa

Harman Kardon Allure Portable är en vackert utformad smart högtalare som levererar ett detaljerat och fylligt ljud och som drivs av Amazon Alexa Voice Service för smidig, handsfree röststyrning. Bara be om det så kommer Alexa att spela upp musik, svara på frågor, göra en beställning via Amazon Prime, styra ditt smarta hem och mycket mer. Tack vare far field-röstigenkänning svarar Allure Portable på dina röstkommandon var du än är i rummet. Med inbyggt uppladdningsbart batteri och musikströmning via Bluetooth har du alltid med dig musiken för dig, musik som förför dig.

Bara fråga så kommer Alexa att strömma fantastiskt ljud, ge information, göra en beställning, styra ditt smarta hem och mycket mer. Den blir ständigt intelligentare samtidigt som nya funktioner med tusentals Alexa-färdigheter läggs till.
Tack vare två inbyggda mikrofoner med brusreduceringsteknik reagerar Alexa på din röst.
Det inbyggda uppladdningsbara litiumjon-batteriet har upp till 10 timmars speltid och låter dig flytta runt högtalaren i och kring huset.
Strömma fantastiskt ljud som fyller hela rummet trådlöst från dina mobila enheter via Bluetooth.
Gör att du enkelt och snabbt kan ladda högtalarbatteriet utan trassliga sladdar.

Vanliga frågor och Så här går det till

1 resultat
  • Harman Kardon Allure fungerar bara i vissa länder såsom Tyskland, Storbritannien och snart även Frankrike. För att använda Allure på ditt nätverk krävs två olika appar. 1. Konfigurera HK Alexa – för att ansluta den till ditt wifi-nätverk (endast tillgängligt i länderna ovan) 2. Amazon Alexa-appen – styra Alexa och lägga till streamingtjänster till din Allure-högtalare. I vissa länder talas franska, tyska eller engelska, men du kan fortfarande inte använda Allure, eftersom Amazon Alexa-appen inte kan laddas ner. Detta beslut har tagits av Amazon. Alexa-appen är endast tillgänglig i vissa länder, och detta beror inte enbart på språk. Om du planerar att köpa en Allure-högtalare och skickar den till ett land utanför de valda regionerna, kommer du därför inte att kunna använda den över wifi, och Alexa-röstkommandon kommer inte att fungera. Endast Amazon vet om och när de kommer att utöka appens tillgänglighet till fler länder.