Harman Kardon Citation ONE DUO MKIII

Element
1 x 20 mm diskant, 1 x 89 mm bas
Uteffekt
40 W RMS
Trådlöst nätverk
802.11 a/b/g/n/ac (2,4 GHz/5 GHz)
<20 dBm
2.4G Wi-Fi-modulering
DBPSK, DQPSK, CCK, QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM
5G Wi-Fi-sändareffekt <23 dBm
QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM, 256QAM
5G Wi-Fi-sändarfrekvensintervall
5,15 - 5,35 GHz, 5,470 - 5,725 GHz, 5,725 - 5,825 GHz
Ljudformat som stöds
HE-AAC, LC-AAC, MP3, Vorbis, WAV (LPCM), FLAC, Opus
OBS! CITATION ONE är avsedd att användas för musikströmning. En användare kan strömma Bluetooth-ljud till högtalaren. En användare kan ansluta sin högtalare till det lokala Wi-Fi-nätverket och strömma musik med Google Chromecast. Dessutom fungerar högtalaren med Google Home. Denna produkt är designad för direkt uppspelning av musik och därför måste Bluetooth- och Wi-Fi-anslutningen vara aktiverad för att den ska fungera korrekt. CITATION ONE följer EU:s energilagstiftning. CITATION ONE uppfyller Europeiska kommissionens förordning (EG) nr. 1275/2008 och (EU) nr. 801/2013 som en nätverksenhet med hög nätverkstillgänglighet (HiNA-utrustning och utrustning med HiNA-funktion). •Energiförbrukning • Strömsparläge
- • Nätverk strömsparläge
Signal-to-noise ratio
>80dBA
Supported audio formats
HE-AAC, LC-AAC, MP3, Vorbis, WAV (LPCM), FLAC, Opus
Output power
40W RMS
Transducer
1 x 20mm tweeter, 1 x 89mm woofer
Mått (B x H x D)
140 x 188 x 140 mm
Vikt
2 kg
Bluetooth®-version
4.2
Bluetooth sändarfrekvensintervall
2402 – 2480 MHz
Bluetooth-sändareffekt
<10 dBm
Bluetooth-sändarmodulering
GFSK,π/4 DQPSK, 8DPSK
Note
CITATION ONE is intended to be used for streamingmusic. A consumer can streamBluetooth audio to the speaker. A consumer can connect their speaker to the localWi-Fi Network and streammusic with Google Chromecast. In addition, the speaker will work with Google Home. This product is designed to be instantly on and ready to playmusic at amoment's notice, therefore, the Bluetooth andWi-Fi connectionmust remain active at all times to ensure proper operation CITATION ONE is in compliance with the European Union energy legislation. CITATION ONE complies with European Commission Regulation (EC) No 1275/2008 and (EU) No 801/2013 as a networked equipment with high network availability (HiNA equipment and equipment with HiNA functionality). Power consumption Standby
youtube:Y0b5gRMkHp0
youtube:0B6WwdxVK-U

Vackert ljud som talar till dig

Harman Kardon Citation ONE är nästa generations smarta högtalare med fylligt ljud och kompakt allt-i-ett-design. Citation ONE är enkel att använda och blandar innovativt ljud med känsla för detaljer vilket ger ett sofistikerat utseende och ett förvånansvärt ljud. Musikälskare kommer att älska ljudet som fyller hela rummet och når fler än 300 musiktjänster och strömning i hög kvalitet med Chromecast built-in. Google Assistent ger bekväm röststyrning av Citation ONE för handsfree-hjälp i hela hemmet. Få svar på frågor, spela musik, organisera din dag, styr ditt smarta hem, njut av underhållning och mycket mer – bara genom att använda rösten!

Citation ONE kombinerar innovativt ljud med sofistikerad och vacker design. Premiumtyget av ull kommer från Kvadrat och är smutsavvisande och flamsäkert.
I mer än 65 år har Harman Kardon hängivet levererat lyxiga ljudupplevelser som ger lyssnaren en möjlighet att verkligen känna musiken och bli fängslad av stunden. Citation är det ultimata uttrycket och världens första sanna premiumprodukt i sitt slag.
I mer än 65 år har Harman Kardon hängivet levererat lyxiga ljudupplevelser som ger lyssnaren en möjlighet att verkligen känna musiken och bli fängslad av stunden. Citation är det ultimata uttrycket och världens första sanna premiumprodukt i sitt slag.
Google Assistent ger enkel röststyrning till ditt trådlösa Citation-ljudsystem. Få svar på frågor, spela musik, ha koll på din dag, njut av underhållning och styr ditt smarta hem med rösten.
Använd rösten för att spela dina favoritlåtar och njut av musikströmning av hög kvalitet från molnet.
Lyssna på ditt favoritinnehåll, internetradio och podcaster, allt i hög kvalitet genom Chromecast built-in.
Parkoppla två Citation ONE-högtalare i samma rum och få stereoljud.
För ytterligare säkerhet och integritet kan högtalarnas mikrofoner stängas av. Lysdioder i olika färger visar om mikrofonerna är av eller på.
Med automatiska programvaruuppdateringar för nya funktioner och tjänster kommer dina musik- och röstalternativ alltid att vara aktuella och så bra som möjligt.
Med gratis-appen Google Home för iOS och Android kan du enkelt konfigurera och hantera alla Citation-högtalare. Alla högtalare stöder Wi-Fi-anslutningar med både 2,4 GHz och 5 GHz.
Strömma musiken trådlöst från din mobiltelefon eller surfplatta