Enchant Subwoofer

10-tums trådlös subwoofer

Produktspecifikationer

Modellnr
ENCHANT SUB
Maximal ljudeffekt
400 W
RMS-effekt
200 W
Total harmonisk förvrängning(THD)
1 %
​Storlek på baselement
1 x 10 tum (254 mm)
Strömförsörjning
100-240V~50/60Hz
Observera
Subwoofern har ett standby-läge. Om subwoofern ansluts till soundbaren går den in i och ur standby-läge samtidigt som soundbaren.
Max ljudtryck
83dB SPL/ 1W
Frekvensåtergivning
35Hz-160Hz
Mått (B x H x D)
296 x 400 x 296 mm
Vikt
14.9 kg

Trådlös. Kraftfull. Vacker.

Harman Kardon Enchant Subwoofer bidrar med överlägsen bas till soundbarhögtalarna Enchant 1300 och 800. Enchant Subwoofer har en stilfull design med ett 10-tums baselement och trådlös anslutning. Den ger dig ett oändligt antal placeringsalternativ för din hemmabio. Den toppmoderna designen levererar dånande bas som gör underhållningen ännu mer spännande.

Subwoofern kan placeras var som helst i ditt hem.
Hör en djupare bas i musik, filmer och spel
Ger en klarare bas utan förvrängning.
Få ett starkare och bättre basljud för din underhållning.

Vanliga frågor och Så här går det till

1 resultat
  • Så parkopplar du en enchant-subwoofer med din Enchant-soundbar

1. Gå till baksidan av din Enchant-soundbar (800 eller 1300)
    2. Tryck på knappen "Subwoofer pairing" i två sekunder.
    This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system
    1. På framsidan av din Enchant-skärm kommer det att stå "Subwoofer pairing"
    2. Gå till baksidan av din Enchant-subwoofer.
    3. Tryck på knappen "Subwoofer pairing".
    This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system
    1. Den lilla LED-indikatorn kommer att blinka snabbt för att sedan lysa stadigt när anslutningen upprättats.

Du har nu bättre basprestanda och ett djupare, rikare ljud!