InstantCharger 65W 2 USB

Kraftfull USB-C- och USB-A GaN PD-laddare

Produktspecifikationer

Uteffekt (max., W)
65
Arbetstemperatur
0~45°C
Genomsnittlig aktiv effektivitet (min)
82.18%
Effektivitet vid 10 % belastning (min.):
75.18%
Strömförbrukning utan last (max., W)
0.16
Strömingång
100-240V~, 50-60Hz, 1.5A
USB-A uteffekt (max.)
5.0V 3.0A 15.0W
USB-C uteffekt (max.)
5.0V 3.0A 15.0W, 9.0V 3.0A 27.0W, 12.0V 3.0A 36.0W, 15.0V 3.0A 45.0W, 20.0V 3.25A 65.0W
USB-A+USB-C uteffekt (max.)
65W
Laddarens mått (exklusive kontakt) (B x H x D)
56 x 56 x 28 mm / 2.2 x 2.2 x 1.1 "
Laddarens vikt (exklusive kontakt)
107 g / 0.24 lbs
USB-C-kompatibel
Ja
Miljövänlig förpackning
Ja
Power Delivery 3.0
Ja
Reseadaptrar ingår
Ja
Skyddande bärpåse medföljer
Ja
GaN-teknik (galliumnitrid) ingår
Ja
Smart strömfördelning
Ja
* Laddningskablar säljs separat.
-
** För att leverera max. 65 W-laddning via en USB-C-port, välj en kompatibel USB-C till USB-C-kabel med stöd för 65 W laddningseffekt.
-
*** MacBook Air-modeller introducerade 2018 eller senare.
-
**** Laddningstider baserade på SGS-testning med USB-C-port och kompatibel laddningskabel. Den faktiska användarupplevelsen kan variera beroende på många faktorer, såsom modell, batteristorlek, temperatur, luftfuktighet, samt enhetens tillstånd och ålder.
-
***** Laddningskablar säljs separat. USB-C-porten stöder max. 65 W PD-laddning. USB-A-porten stöder max. 15 W laddning. Vid samtidig laddning av två enheter är den totala max. uteffekten 65 W.
-

Ladda ditt liv.

Ge dig ut på vägarna med InstantCharger 65 W 2 USB. Denna kraftfulla laddare i fickformat laddar på ett säkert sätt två enheter* samtidigt. Den kan snabbt ladda allt med en USB-A- eller USB-C-kabel – telefon, öronsnäckor, powerbank, kamera, till och med din bärbara dator eller spelkonsol. De medföljande utbytbara resekontakterna fungerar oavsett vart du är på väg. Och den är tillverkad av återvunnen plast och förpackad i hållbara och miljövänliga material. Res lätt, vart resan än tar dig.

Power Delivery 3.0 garanterar snabb laddning av dina enheter. Vi talar om uppladdning till 50 % på 30 minuter för en iPhone 12****, 40 minuter för en Samsung Galaxy S21**** eller 45 minuter för en MacBook Air (2020)4. Ja, så snabbt.
Behöver du en snabb laddning mitt i ditt stora projekt? Med den kraftfulla, snabba InstantCharger 65 W 2 USB-enheten kan du ladda alla bärbara datorer som är utrustade med USB-C-portar**, inklusive MacBook Air***.
Skrymmande, tunga laddare behövs inte längre. InstantCharger 65 W 2 USB är den ultimata, lätta nätadaptern och utnyttjar GaN-tekniken (galliumnitrid). Perfekt för personer som inte vill tyngas ner.
InstantCharger 65 W 2 USB är utrustad med en USB-A-port och en USB-C-port*****. Så även om det bara finns ett eluttag tillgängligt behöver du inte oroa dig för vilken enhet som laddas först.
Vill du ha effektivitet? Vill du ha optimala laddningshastigheter? InstantCharger 65 W 2 USB levererar. Den är smart nog att veta hur den ska fördela strömmen, beroende på vilka enheter som är anslutna.
Växla enkelt och smidigt mellan olika eluttag i USA, EU och Storbritannien när du är ute och reser. Ladda dina enheter utan att oroa dig, oavsett var i världen du befinner dig.
Detta är en mer miljövänlig USB-laddare. Med 90 % återvunnen plast och FSC-certifierad förpackning tryckt med ekologiskt sojabläck.

Vanliga frågor och Så här går det till

18 resultat
  • InfinityLAB-laddaren är inte avsedd för våt miljö.
    Den är inte vattentät, om den blir blöt finns det risk för kortslutning, vilket kan skada annan elektronik som du kopplar in i den.
    Se till att laddaren alltid är torr.
  • För 20 W laddare är den maximala uteffekten totalt 20 W.
    För 30 W laddare är den maximala uteffekten totalt 30W.
    För 65 W laddare är den maximala uteffekten totalt 65 W.
    För 100 W laddare är den maximala uteffekten totalt 100 W.
    För 30 W-, 65 W- och 100 W-laddare är den totala maximala uteffekten 30 W, 65 W respektive 100 W vid samtidig laddning av mer än en enhet. Du kan också kontrollera detaljerad information om uteffekt från specifikationen på produktsidan.
  • För att leverera 65 W PD-laddning till din bärbara dator behöver du en USB-C till USB-C-kabel som stöder minimal 3A-ström.
    För att leverera 100 W PD-laddning till din bärbara dator behöver du en USB-C till USB-C-kabel som stöder E-Mark och stöder 5A-ström.
  • InfinityLAB-laddaren har en "smart strömfördelningsfunktion", den är smart nog att veta hur man fördelar ström, beroende på vilka enheter som är anslutna.

Ta en 65 W laddare som ett exempel:
    Om endast 1 USB-C-enhet ansluts till denna laddare kan USB-C-porten leverera max. 65 W PD snabbladdning.
    Om du ansluter en USB-C-enhet och en USB-A-enhet samtidigt till denna laddare kan USB-A-porten leverera max. 15 W snabbladdning och USB-C-porten kan leverera max. 45 W PD snabbladdning.
  • Ja, du kan lämna den bärbara datorn ansluten till laddaren även efter att den har bytts ut helt. Laddaren laddar din bärbara dator igen om det behövs.
  • Det går bra att lämna InfinityLAB-laddaren ansluten till vägguttaget när du inte använder den. Men även utan att ladda din enhet förbrukar laddaren lite ström när den är ansluten till en aktiv strömkälla.

För att spara ström, föreslå att du kopplar ur den från vägguttaget om du inte kommer att använda laddaren på länge.
  • LED-lampan tänds när InfinityLAB-laddaren slås på och den är redo att ladda dina enheter.
    LED-lampan slocknar när strömkällan är avstängd.
  • Ja. InfinityLab-laddaren har utformats med överspänningsskydd för att skydda dina enheter.
  • Ja, du kan ladda dina enheter med vanliga USB-A- och USB-C-kablar.
  • Nej, du bör endast använda de utbytbara pluggar för InfinityLAB USA, Storbritannien och EU som medföljer i förpackningen.