Omni 10 Plus

Langaton HD-kaiuttimet

Getting started with your Omni 10 Plus

Quick Start Guide

Get up and running in no time with our easy-to-follow Quick Start Guide

Product Registration

Register your product

Do you own this product? Register it here! And claim your warranty or service easily

Register now

Documents & Downloads

Specifications

Kaiutinelementit
1 x 90 mm:n bassoelementti, 1 x 19 mm:n diskanttielementti
Mitoitusteho
1 x 25 W bassokaiuttimelle; 1 x 25 W diskanttikaiuttimelle
Taajuusvaste
52~20 kHz -3 dB
Häiriöetäisyys
>80 dB
Paino
1 333 g
5G Wi-Fi-lähettimen taajuusalue
5,15~5,35 GHz, 5,470~5,725 GHz, 5,725~5,825 GHz
5G Wi-Fi-lähettimen teho
<20 dBm (EIRP)
5G Wi-Fi-modulaatio
OFDM, BPSK, QPSK, 16QAM, 64QAM, 256QAM
5G Wi-Fi-verkon yhteensopivuus
IEEE 802.11 n/ac
2,4G Wi-Fi-lähettimen taajuusalue
2 412 – 2 472 MHz (2,4 GHz ISM Band, USA 11 kanavaa, Eurooppa ja muut 13 kanavaa)
2,4G Wi-Fi-lähettimen teho
<20 dBm (EIRP)
2,4G Wi-Fi-modulaatio
OFDM, DSSS, DBPSK, DQPSK, CCK, 16QAM, 64QAM
2,4G Wi-Fi-verkon yhteensopivuus
IEEE 802.11b/g/n
Mitat (L × S × K)
181 mm x 159 mm x 166 mm
Sisääntuloliitännät
Bluetooth®, Aux-in, Wi-Fi, Ethernet
Bluetooth®-lähettimen taajuusalue
2 402 − 2 480 MHz
Bluetooth®-lähettimen teho
<4 dBm
Bluetooth®-lähettimen modulaatio
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Virtalähde
19 VDC, 3,0 A
Virrankulutus lepotilassa
<3,0 wattia
Akkukapasiteetti (mAh)
Latausaika (t)
Automaattinen katkaisu
Bluetooth
Chromecast Built-in
Google Assistant
Monihuonekuuntelu
Vedenpitävä
Wi-Fi

Suoratoista helposti langatonta musiikkia kaikkialla kodissasi

Harman Kardon Omni 10+ mahdollistaa langattoman HD-musiikkijärjestelmän helpon asennuksen. Siihen on lisätty myös musiikkipalvelut, kuten Spotify Connect ja Chromecast built-in for Audio. Omni 10+, joka on helppo asentaa ja käyttää, on nopein tapa soittaa musiikkiasi langattomasti kaikkialla kodissasi yhden tai useamman kaiuttimen avulla!

Suoratoista suosikkimusiikkiasi saumattomasti kaikkialla kodissasi ja mihin tahansa langattomaan Harman Kardon Omni+ -HD-tuotteeseen. Kuuntele eri musiikkia kotisi kaikissa huoneissa.
Suoratoista suosikkikappaleitasi ja soittolistojasi langattomasti kodissasi Spotify Connectin avulla käyttäen Spotify-sovellusta kaukosäätimenä. Spotify Connect -toiminto edellyttää Spotify Premium -tilausta.
Integroidulla Chromecast built-in -sovelluksella voit lähettää suosikkimusiikkiasi, radioasemia ja podcasteja mobiililaitteestasi kaiuttimiisi. Integroidulla Chromecast built-in-sisäänrakennettuna voi vaatia tilaussopimuksia.
Harman Kardon Omni 10+ tukee 24 bitin / 192 kHz:n HD-audiosuoratoistoa. Nauti huipputason äänentoistosta CD:tä paremmalla äänenlaadulla.
Asenna järjestelmäsi ja hallinnoi sitä helposti Harman Kardon Controller -sovelluksen avulla. Apple-laitteiden WAC-lisätuella ja vaiheittaisilla ohjeilla voit aloittaa musiikkisi suoratoiston nopeasti.
Tukee viimeisintä langatonta 802.11ac-kotiverkkoteknologiaa ja kaksitaajuista (sekä 2,4 GHz:n että 5 GHz:n) Wi-Fi-liitäntää, mikä mahdollistaa nopeamman, kestävämmän ja vakaamman langattoman yhteyden
Liitä laitteesi bluetoothin, optisen tai 3,5 mm:n sisääntulon kautta Omni 10+ -laitteeseesi, ja se lähettää musiikkisi kodissasi automaattisesti ja langattomasti mihin tahansa muihin Harman Kardon Omni+ -kaiuttimiin.
Kävele huoneesta toiseen ja suosikkimusiikkisi seuraa napin painalluksella. Paina linkkipainiketta aloittaaksesi musiikin – sinun ei tarvitse löytää puhelintasi, sillä napin painallus riittää.

FAQs & How-Tos

38 results