Adapt + Amp

Draadloze HD-versterker

Aan de slag met uw Adapt + Amp

Product Specificaties

Modelnaam
ADAPT+AMP
Nominaal vermogen
2 x 60W bij 8Ω
Frequentiebereik
20 Hz ~ 20 kHz
Signaal-ruisverhouding
>80 dB
Ingangsaansluitingen
Bluetooth, Aux-in, Optical, Wi-Fi, Ethernet
Afmetingen (B x D x H)
210 mm x 190 mm x 61 mm
Gewicht
1288 g
Voeding
100-240 V~50/60 Hz
Stroomverbruik in slaapstand
<3,0 watt
4.1
Frequentiebereik Bluetooth-zender
2402 – 2480 MHz
Vermogen Bluetooth-zender
9 dBm
GFSK π/4 DQPSK 8DPSK
Frequentiebereik Wi-Fi-zender 2,4 G
2412 – 2472 MHz (2,4 GHz ISM Band, VS 11 kanalen, Europa en anders 13 kanalen)
2,4 G Wi-Fi-zendervermogen
<20 dBm (EIRP)
2,4 G Wi-Fi-modulatie
OFDM, DSSS, DBPSK, DQPSK, CCK, 16QAM, 64QAM
2,4 G Wi-Fi-netwerkcompatibiliteit
IEEE 802.11b/g/n
5 G Wi-Fi-zendervermogen
<20 dBm
5 G Wi-Fi-modulatie
OFDM, QPSK, 16-QAM, 64-QAM, 256-QAM
5 G Wi-Fi-netwerkcompatibiliteit
IEEE 802.11n/AC
Frequentiebereik Wi-Fi-zender 5 G
5,15 - 5,35 GHz, 5,470 - 5,725 GHz, 5,725 - 5,825 GHz
Opmerking
De ADAPT+ AMP is bedoeld voor het streamen van muziek via Bluetooth- en Wi-Fi-technologie. Dit product is zodanig ontworpen dat het direct inschakelt en gereed is om muziek af te spelen; voor een goede werking moeten Bluetooth en Wi-Fi daarom altijd actief zijn. De ADAPT+ AMP voldoet aan de energiewetgeving van de Europese Unie. Het schakelt na 10 minuten inactiviteit over naar de slaapstand (netwerk stand-by), waarna het opnieuw kan worden geactiveerd via Bluetooth of Wi-Fi.

Verandert uw passieve luidsprekers in een draadloos streamingsysteem voor muziek

De Harman Kardon Omni Adapt+ Amp is een draadloze, HD-audioversterker met 2 x 60 watt stereo-versterking. Het verandert uw bestaande stereo-luidsprekers in een draadloos HD-audiosysteem. Het biedt ook toegang tot muziekdiensten zoals Spotify Connect en Chromecast built-in. Doordat de Adapt+ Amp eenvoudig te installeren en zeer gebruiksvriendelijk is, is het de snelste manier om overal in huis draadloos muziek af te spelen op een of meerdere luidsprekers!

Stream moeiteloos uw favoriete muziek in het hele huis naar alle Harman Kardon Omni+ draadloze HD-producten. Luister naar allerlei soorten muziek in elke kamer van het huis.
Stream uw favoriete liedjes en playlists draadloos in het hele huis met Spotify Connect en gebruik de Spotify app als afstandsbediening. Voor Spotify Connect is een Spotify Premium-abonnement vereist.
Met Chromecast built-in kunt u uw favoriete muziek, radiostations en podcasts vanaf uw mobiele apparaat naar uw luidsprekers casten. Chromecast built-in vereist mogelijk een abonnement.
De Harman Kardon Omni Adapt+Amp ondersteunt 24bit/192kHz HD audiostreaming. Geniet van een superieure audio-ervaring en een betere geluidskwaliteit dan een cd. Verbind uw passieve luidsprekers, actieve subwoofer en zowel analoge als digitale audiobronnen.
Deze compacte, krachtige versterker kan tot vijf stuks worden gestapeld, wat u zeer flexibel maakt bij de installatie.
Klasse D digitale versterkers met hoog vermogen om uw bestaande luidsprekers aan te sturen.
Ga van kamer naar kamer en neem uw favoriete muziek met u mee via één druk op de knop. Druk op de Link-knop om de muziek te starten. U hebt uw telefoon hierbij niet nodig, één druk op de knop is voldoende.
Ondersteunt de laatste 802.11AC draadloze thuisnetwerk-technologie en dual-band (zowel 2,4 GHz als 5 GHz) Wi-Fi-verbinding, wat resulteert in een snellere, krachtigere en stabielere draadloze verbinding.
Installeer uw systeem eenvoudig en bedien hem met de Harman Kardon Controller app. Met extra ondersteuning voor WAC op Apple-apparaten en een stap-voor-stap in-app handleiding kunt u razendsnel uw muziek streamen.

Meer support

5 resultaten