InstantStation Wireless Stand

Draadloze oplaadstandaard met 33 W PD USB-C en snel opladen via USB-A

Aan de slag met uw InstantStation Wireless Stand

Aan de slag met uw InstantStation Wireless Stand

Quick Start Guide

Ga in een mum van tijd aan de slag met onze eenvoudig te volgen beknopte handleiding

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

DC-ingang
21.0V⎓2.14A
USB-A-uit voeding
5V⎓3A
USB-C-uit voeding
5V⎓3A, 9V⎓3A, 12V⎓2.5A, 15V⎓2A, 20V⎓1.5A
Draadloos uit
5W, 7.5W, 10W, 15W
Uitgangsvermogen (max., W)
33
Bedrijfstemperatuur
0~35°C
BT-frequentiebereik
126.5Khz-129kHz
RF-veldsterkte
-4.59dBuA/m @10m
Afmetingen (B x H x D)
71 x 101 x 129 mm / 2.8 x 4.0 x 5.1"
Gewicht
175 g / 0.39 lbs
Qi draadloos opladen (enkel)
Ja
Compatible met USB-C
Ja
Milieuvriendelijke verpakking
Ja
Power Delivery 3.0
Ja
Compatible met USB-A
Ja
Slimme stroomverdeling
Ja
* Extra kabels apart verkrijgbaar.
-
** Oplaadtijden gebaseerd op SGS-tests met behulp van USB-C-poort en compatibele oplaadkabel. De werkelijke gebruikerservaring kan variëren en is afhankelijk van vele factoren, zoals model, batterijgrootte, temperatuur, vochtigheid evenals conditie en leeftijd van het apparaat.
-
*** Extra kabels apart verkrijgbaar.
-
**** USB-C-poort ondersteunt max. 30W PD opladen. USB-A-poort ondersteunt max. 15W opladen. Wanneer drie apparaten tegelijkertijd worden opgeladen, is het totale max. uitgangsvermogen 33W.
-
***** Om via een enkele USB-C-poort op te laden met een maximum van 30W, gebruik een compatibele USB-C naar USB-C-kabel die 30W laadstroom kan ondersteunen.
-
****** Het is mogelijk niet van toepassing op laptops die een uitgangsvermogen van meer dan 30W nodig hebben.
-

Opladen zonder in te pluggen.

Je hebt stroom nodig. Je wil gemak. De Qi-gecertificeerde InfinityLab InstantStation Wireless Stand is alles wat je nodig hebt. Samen met de USB-A-poort en de USB-C-poort laad je veilig en snel drie apparaten* tegelijkertijd op. Wil je een stream of oproep niet onderbreken terwijl je aan het opladen bent? Plaats je telefoon horizontaal of verticaal op de standaard en ga gewoon verder waar je mee bezig was. De InstantStation Wireless Stand is slim: hij weet, op basis van wat er is aangesloten, precies hoe de energie het beste geoptimaliseerd en verdeeld kan worden. De standaard is daarnaast gemaakt van gerecycled plastic en verpakt in duurzame, milieuvriendelijke materialen. De lichte en krachtige InstantStation Wireless Sstand levert maximaal vermogen in een compact formaat.

Met Power Delivery 3.0 kun je jouw apparaten snel opladen. We hebben het over opladen tot 50% in 30 minuten voor een iPhone 12**, 40 minuten voor een Samsung Galaxy S21** of 70 minuten voor een MacBook Air (2020)**. Ja, zo snel.
Geen kabel? Geen probleem. Plaats je Qi-compatible apparaat gewoon op de standaard voor Qi draadloos opladen met maximaal 15W.
De InstantStation Wireless Stand heeft naast de draadloze oplaadstandaard een extra USB-A-poort en USB-C-poort, zodat je tot drie apparaten tegelijkertijd*** kunt opladen met 33W PD****snel opladen. Dat is pas slim opladen.
Perfect voor snelle oplaadsessies. De USB-C-laadpoort van de InstantStation Wireless Stand levert tot 30W***** uitgangsvermogen aan laptops****** met een USB-C-laadingang.
Met de InstantStation Wireless Stand kun je jouw apparaat zowel horizontaal als verticaal draadloos opladen. Kies voor het streamen van video's, het luisteren naar muziek of het plegen van belletjes terwijl je aan het opladen bent.
Wil je efficiëntie? Wil je optimale laadsnelheden? De ultrasnelle InstantStation Wireless Stand levert het allemaal. Hij is slim genoeg om te weten hoe hij stroom moet verdelen, afhankelijk van welke apparaten zijn aangesloten.
Deze draadloze oplader is beter voor het milieu. Gemaakt van 90% gerecycled plastic en met een FSC-gecertificeerde verpakking bedrukt met organische soja-inkt.

Meer support

15 resultaten
  • Nee, je mag alleen de InfinityLAB US, UK en EU verwisselbare stekkers gebruiken die in de verpakking zitten.
  • Je kunt bijna alles opladen met een USB-A- of USB-C-kabel: telefoons, oordopjes, powerbanks, camera’s, zelfs je laptop of console.
  • De aanbevolen bedrijfstemperatuur voor de InfinityLAB-oplader is tussen de 0 en 45 °C.
    Onze opladers bieden automatische bescherming tegen oververhitting en overstroom/overspanning.
    Als de bedrijfstemperatuur buiten het bereik valt, past deze oplader de uitgangsspanningen automatisch aan om zichzelf en je apparaten te beschermen.
  • De InfinityLAB-oplader is niet gemaakt voor natte omgevingen.
    De oplader is niet waterdicht. Als deze nat wordt, bestaat er een kans op kortsluiting, wat schade kan veroorzaken aan andere elektronica die je erop aansluit.
    Zorg dat je je oplader altijd droog houdt.
  • Het is geen probleem om de InfinityLAB-oplader in het stopcontact te laten zitten als je deze niet gebruikt. Maar zelfs zonder je apparaat op te laden, verbruikt de oplader een beetje stroom wanneer deze is verbonden met een actieve stroombron.

Om energie te besparen, kun je het beste de stekker uit het stopcontact halen als je de oplader langdurig niet gebruikt.
  • Ja, het is normaal dat deze warm wordt tijdens het opladen. De InfinityLAB-oplader biedt bescherming tegen oververhitting, zodat je het apparaat veilig kunt gebruiken.
  • Voor de oplader van 20 W is het maximale uitgangsvermogen 20 W in totaal.
    Voor de oplader van 30 W is het maximale uitgangsvermogen 30 W in totaal.
    Voor de oplader van 65 W is het maximale uitgangsvermogen 65 W in totaal.
    Voor de oplader van 100 W is het maximale uitgangsvermogen 100 W in totaal.
    Voor de opladers van 30 W, 65 W en 100 W is bij het tegelijkertijd opladen van meer dan één apparaat het totale maximale uitgangsvermogen respectievelijk 30 W, 65 W en 100 W. Je kunt ook gedetailleerde informatie over het uitgangsvermogen bekijken in de specificatie op de productpagina.
  • Om je laptop op te laden met 65 W PD , heb je een USB-C naar USB-C-kabel nodig die een minimale stroomsterkte van 3 A ondersteunt.
    Om je laptop op te laden met 100 W PD, heb je een USB-C naar USB-C-kabel met E-markering nodig die een stroomsterkte van 5 A ondersteunt.
  • De InfinityLAB-oplader heeft een "slimme" stroomverdelingsfunctie en is slim genoeg om te weten hoe deze stroom moet toewijzen, afhankelijk van welke apparaten zijn aangesloten.

Neem de oplader van 65 W als voorbeeld:
    Als slechts 1 USB-C-apparaat op deze oplader wordt aangesloten, kan de USB-C-poort max. 65 W PD snel opladen.
    Als u tegelijkertijd één USB-C-apparaat en één USB-A-apparaat aansluit op deze oplader, kan de USB-A-poort maximaal 15 W snel opladen en de USB-C-poort maximaal 45W PD snel opladen.
  • Ja. De InfinityLAB-oplader is ontwikkeld met stroompiekbeveiliging om je apparaten te beschermen.