AKG Lyra

Ultra-HD multimode USB-microfoon

Aan de slag met uw AKG Lyra

Product Specificaties

Overdrachtsprotocol
USB 2.0
Omvormer
4 bedrijfseigen condensorcapsules met permanent gepolariseerde achterplaat
Opnamemodi
Selecteerbaar
Frequentierespons
20 Hz - 20 kHz
Bitdiepte / samplefrequentie
24-bit/192 kHz
Maximale SPL
129 dB SPL (0,5% THD)
Stroomvereisten/-verbruik
5 V USB / 75 mA
Impedantie hoofdtelefoon
16 ohm
Vermogensoutput hoofdtelefoon (RMS)
43 mW
THD hoofdtelefoon
< 0,009%
Frequentierespons hoofdtelefoon
20 Hz - 22 kHz
S/N-verhouding hoofdtelefoon
98,0 dB
Hoogte
247,5 mm (9,72 inch)
Breedte
107,90 mm (4,23 inch)
Lengte
152,50 mm (6 inch)

Het centrum van je creatieve universum

Of je nu wilt podcasten, YouTube-video's maken, live streamen of je volgende hit opnemen, doe het eenvoudigweg allemaal. Klink als een professional met de AKG Lyra Ultra HD, multimode USB-microfoon. Al meer dan 70 jaar lang worden 's werelds beste opnames en optredens vastgelegd met AKG-microfoons. Nu is het jouw beurt. Sluit de Lyra simpelweg aan op je pc, Mac, telefoon of tablet en je bent klaar om te beginnen. Systeemvereisten: Windows 8 of hoger , Mac OS 10.7 of hoger, Android 9 of hoger, iOS 10 of hoger. Voor iOS-ondersteuning is mogelijk een Apple Camera Connection Kit vereist en voor Android-ondersteuning is mogelijk een OTG-adapterkabel vereist. Deze zijn afzonderlijk verkrijgbaar. De maximale audioprestaties van 24 bit/192 kHz zijn afhankelijk van het gastheerapparaat en de softwaremogelijkheden.

Hoge resolutie 24-bit/192 kHz-omvormers
Microfoonreeks met vier capsules biedt vier gebruikersvriendelijke opnamemodi
Intuïtieve, plug-and-play installatie en bediening met ondersteuning voor Mac® en pc, plus iOS®- en Android™-tablets en -telefoons
Nul latentie-monitoring tijdens tracking met volledige controle over outputvolume, microfoonversterking en demping
Te gebruiken met de geïntegreerde desktop-microfoonstandaard of te monteren op een standaard of microfoonarmstandaard
Camera-klare aantrekkelijke vormgeving voor op het scherm
Inclusief Ableton Live 10 Lite-audioproductiesoftware