DMS300 Microphone Set

Achtkanaals 2,4 GHz digitaal draadloos microfoonsysteem

Aan de slag met uw DMS300 Microphone Set

Product Specificaties

Draaggolf-frequentie
Digitaal 2,4 GHz
Encryptie
256-bits AES
Gelijktijdige bediening
Ja, tot 8 naast elkaar bestaande systemen
Werkbereik
30 m (100’)
Latentie
<= 2,9 ms
Frequentie/kanaalselectie
Adaptieve kanaalselectie
Diversiteit draadloos
Antenne, tijd, frequentie
Frequentierespons
70 Hz - 20 Hz + 1/-3 dB
Dynamisch bereik
116 dB @ 1 KHz
Signaal naar ruis
> 90 dBA
In rack monteerbaar
Ja, met optionele rack-montagekit
Batterij
2 x AA Alkaline
Batterijduur
12 uren
Microfoonhoofd
Vast P5 microfoonkapsel met pneumatische schokdemper
Afmetingen ontvanger
7,9 x 7,2 x 1,7 inch (200 x 183 x 44 mm)
Gewicht ontvanger
0,89 lbs. (0,404 kg)
Afmetingen zender
2,0 x 9,8 inch (51 x 250 mm)
Gewicht zender (met batterijen)
0,65 lbs. (0,297 kg)

Geen kabels meer

AKG DMS300 professionele digitale draadloze systemen voor artiesten en presentatoren combineren de kenmerkende geluidskwaliteit van AKG en acht kanalen met solide, licentievrije 2,4 GHz bediening, met geavanceerde beveiligingsfuncties, een langere levensduur van de batterij en ultiem gebruiksgemak. De DMS300 is verkrijgbaar in twee opties: met een hoogwaardige AKG-handmicrofoon of een bodypack. De bodypack is gereed voor gebruik met een instrument en kan ook worden gecombineerd met een breed scala aan AKG-headsets of clip-on microfoons (afzonderlijk verkrijgbaar) voor zangers of presentatoren. Gebruikmakend van meer dan 70 jaar AKG-microfoontechnologie en 24-bits/48 kHz ongecomprimeerde audiocodering, zorgt de DMS300 voor helder geluid van studiokwaliteit zonder de storingen die optreden in analoge draadloze systemen. Gecombineerd met uiterst lage latentie maken deze kenmerken de DMS300 tot een genot voor zangers en instrumentalisten. En met de signaalbeveiliging die wordt geboden door AES 256-bits encryptie, kunnen presentatoren zich op hun gemak voelen in een vertrouwelijke omgeving. Ongeëvenaarde betrouwbaarheid, veiligheid en prestaties maken van de AKG DMS300 de ideale digitale draadloze oplossing voor uitvoerende muzikanten, presentatoren voor bedrijven en overheden, gebedshuizen, fitnessinstructeurs, opleiders en iedereen die zowel studiokwaliteitsgeluid als bewegingsvrijheid op het podium wil.

Het draadloze universum evolueert voortdurend en vormt een uitdaging voor het bedienen van analoge draadloze microfoonsystemen binnen steeds nauwer wordende frequentietoewijzingen. AKG DMS300 digitale draadloze systemen werken op de 2,4 GHz-band, een wereldwijde licentievrije ruimte.
DMS300-systemen zijn vanaf de basis ontworpen voor een intuïtieve bediening via een lcd-scherm met hoge resolutie aan de voorzijde dat eenvoudige installatie, controle en bediening mogelijk maakt. Kanalen koppelen kost geen moeite dankzij de drukknop, met kanaalnummerweergave voor gemakkelijke identificatie. Adaptieve kanaalselectie haalt het giswerk uit het lokaliseren van beschikbare draadloze kanalen. En maximaal acht DMS300-systemen kunnen gelijktijdig worden gesynchroniseerd en gebruikt.
Geniet van zuiver geluid van studiokwaliteit: de handzender heeft een authentieke AKG-microfooncapsule en akoestische techniek, en biedt een 24-bits, 48 kHz-resolutie en een lineaire frequentierespons. Daarnaast zorgt digitale transmissie ervoor dat je geen enkele storing ondervindt zoals die optreedt in traditionele analoge draadloze systemen.
Gevoelige informatie delen? Vertrouw op de ingebouwde geavanceerde AES 256-bits codering van de DMS300 om je signaal te beschermen en je draadloze audiocommunicatie privé te houden. Perfect voor vertrouwelijke bedrijfs- of overheidsomgevingen.