JBL PartyLight Stick

Een Bluetooth-party light-stick die draadloos synchroniseert met JBL PartyBox-luidsprekers. Geniet van een grotere, gechoreografeerde lichtshow met meerdere PartyLight Sticks voor een geweldige visuele ervaring.

Verkocht vanaf 2024 tot nu

Aan de slag met uw JBL PartyLight Stick

Aan de slag met uw JBL PartyLight Stick

Quick Start Guide

Ga in een mum van tijd aan de slag met onze eenvoudig te volgen beknopte handleiding

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

LED
RGB x 183 stuks
Stroomverbruik
10 W max.
Afspeeltijd
Tot 8 uur
Bluetooth-versie
5.3
Modulatie Bluetooth
GFSK
Frequentiebereik Bluetooth-zender
2400 MHz- 2483,5 MHz
Vermogen Bluetooth-zender
<12 dBm (EIRP)
Afmetingen product (BxHxD)
217 mm x 1081 mm x 217 mm/8,54" x 42,56" x 8,54"
Nettogewicht
1,15 kg
Afmetingen verpakking (BxHxD)
1060 mm x 228 mm x 117 mm/41,73" x 8,89" x 4,61"
Brutogewicht
2,44 kg
Type batterij
Lithium-ionbatterij 9,0 Wh (equivalent aan 3,6 V 2500mAh)
Oplaadtijd batterij
<3 uur
USB opladen in
5V/2A
Lengte USB-kabel
900 mm

Light up the night

Verblind je publiek met de JBL PartyLight Stick. Dit kleurrijke, energieke feestlampje synchroniseert onmiddellijk met elke JBL PartyBox-luidspreker voor een nog beter feest - binnen of buiten - met een pulserend, kleurrijk 360-graden LED-lampje. Versterk de energie van je feest met een verstelbare beweging, snelheid en intensiteit, allemaal eenvoudig te bedienen met de JBL PartyBox-app. De IPX4 spatwaterdichte lamp wordt in minder dan een minuut geïnstalleerd en de 8 uur draadloze oplaadbare batterij gaat net zo lang mee als je feestje. Je vrienden zullen het gevoel hebben dat ze in een futuristische muziekvideo zitten.

De JBL PartyLight Stick synchroniseert automatisch met de JBL PartyBox lichtshow of je muziek, waardoor je feest een geweldige zintuiglijke ervaring wordt.
Verlicht elke ruimte vanuit elke hoek met heldere LED's die zelfs een grote kamer kunnen vullen met hun fantastische gesynchroniseerde show.
Gebruik de JBL PartyBox-app om meerdere JBL PartyLight Sticks te verbinden. Het ingebouwde muziekdetectie-algoritme creëert een nog grotere groepsverlichtingsshow, en dat alles in minder dan een minuut.
Hoewel de JBL PartyLight Stick is ontworpen om te koppelen met PartyBox-luidsprekers, kun je deze ook zelfstandig gebruiken. Met een ingebouwde microfoon en een muziekdetectie-algoritme synchroniseert de JBL PartyLight Stick automatisch met elk muziekapparaat dat afspeelt.
Stel de stemming van het moment in met verstelbare bewegingen, snelheid en intensiteitsniveaus die de vibe van zacht naar medium naar absoluut hoogtepunt brengen.
Ga door en verplaats het feest van het huis naar de achtertuin. De IPX4-spatwaterdichtheid van de JBL PartyLight Stick betekent dat hij bestand is tegen blootstelling aan water vanuit elke richting.
Met de JBL PartyBox-app heb je de controle over de snelheid, kleuren en patronen van je lichtshow binnen handbereik.
Voor de grootste visuele ervaring krijg je meer JBL PartyLight Sticks om te synchroniseren met je JBL PartyBox.