HD 3700

En cd-afspiller i hi-fi-kvalitet, skabt til at levere smuk lyd.

Documents & Downloads

Specifications

IR remote control
Included
Rear-panel 3.5 mm IR control input
1
Rear-panel 3.5 mm IR control output
1
Power Requirement
100 – 240V AC, 50/60Hz
Power Consumption (full power/idle)
< 0.5W
Digital/Analog Converter (DAC)
24-bit/192kHz Cirrus Logic® WM8740
Channel separation
> 100 dB
Power output (Nominal)
20W
Signal-to-Noise Ratio (A-Weighted)
105 dBA
Total Harmonic Distortion DVD/CD
< 0.009% @ 1 kHz
Output Level
2.0 V
Supported audio formats
MP3, WMA
Supported file systems
FAT 32
ID3 text display
Yes

HD 3700 er det definitive svarpå cd-lytning i det 21. århundrede. Takket være en førsteklasses digital-til-analog-konverter får du rendyrket lyd med et overlegent dynamikområde, der eliminerer harmonisk forvrængning. Med slankt design og effektiv lydkontrol er HD 3700 denperfekte makker til stereoreceiverne HK 3700 og HK 3770. Ud over almindelige cd'er afspiller den beslægtede formater som cd-r og cd-rw, og via USB-indgangen kan du afspille MP3- og WMA-filer. Den medfølgende fjernbetjening giver nem kontrol over de mange

HD 3700's førsteklasses digital-til-analog-konverter og Harman Kardons elektroniske design leverer en cd-lydkvalitet, som overgår alt andet.
HD 3700 lyder ikke blot fantastisk – den har også et udseende, der får alle til at stoppe op. Den elegante finish, og det klare VFD-display, der viser oplysninger om musikken (ID3), lyser op i en enhver indretning.
Med den brugervenlige fjernbetjening styrer du let rundt i musikken.
Når HD 3700 kombineres med stereoreceiverne HK 3700 eller HK 3770, leverer den en rendyrket cd-oplevelse i hi-fi-kvalitet.
HD 3700 deler design og fysisk bredde med stereoreceiverne HK 3700 og HK 3770, som vil være det perfekte match.
HD 3700 afspiller ikke blot standard-cd'er. Den understøtter også diskformaterne cd-r og cd-rw, ligesom den kan spille WMA og MP3 fra et USB-flashlager.

FAQs & How-Tos

1 results