AKG N5 Hybrid

Totalt trådløse øretelefoner med suveræn HD-lyd, ægte adaptiv støjreduktion og Zoom-certificeret perfekt opkaldskvalitet

Getting started with your AKG N5 Hybrid

Getting started with your AKG N5 Hybrid

Quick Start Guide

Get up and running in no time with our easy-to-follow Quick Start Guide

Product Registration

Register your product

Do you own this product? Register it here! And claim your warranty or service easily

Register now

Documents & Downloads

Specifications

Strømforsyning
5 V 1,5 A
IP-rating øretelefoner
54
IP-rating opladningsetui
52
Frekvensområde
20 Hz - 40 kHz
Impedans
16 ohm
Følsomhed
101 dB SPL ved 1 kHz
Maksimal SPL
95 dB
Mikrofonfølsomhed
-38 dBV/Pa ved 1 kHz
Maksimal brugstemperatur
45 °C
Enhedsstørrelse
dynamisk enhed på 10 mm/0,39"
Øretelefon
6 g per styk (12 g i alt)
Ladeetui
48,4 g
Bluetooth-version (øretelefon)
V 5.3
Bluetooth-profilversion
A2DP V1,4, AVRCP V1.6.2, HFP V1,8
Frekvensområde for Bluetooth-sender
2,4 GHz - 2,4835 GHz
Bluetooth-sendereffekt
<12 dBm (EIRP)
Bluetooth-sendermodulering (øretelefon)
GFSK, π/4-DQPSK, 8DPSK
2,4 GHz trådløs bærefrekvens
2,4 GHz - 2,4835 GHz
2,4 GHz trådløs transmittereffekt
<10 dBm (EIRP)
2,4 GHz trådløs modulation
GFSK
Batteritype til øretelefoner
VDL1254S7(L) og VDL1254S7® (77 mAh/ 3,85 V)
Batteritype til ladeetui
523428PN4 (660 mAh/ 3,85 V)
Ladetid
2 timer fra tomt batteri
Musikspilletid med Bluetooth slået til og aktiv støjreduktion slået fra
Op til 10 timer
Musikspilletid med Bluetooth og aktiv støjreduktion slået til
Op til 6 timer
Taletid med Bluetooth slået til og aktiv støjreduktion slået fra
Op til 5,2 timer
Taletid med Bluetooth og aktiv støjreduktion slået til
Op til 5 timer
Taletid med 2,4 GHz slået til og aktiv støjreduktion slået fra
Op til 4,5 timer
Taletid med 2,4 GHz og aktiv støjreduktion slået til
Op til 4 timer

Nyd fordelene ved problemfri tilslutning og HD-lyd Perfekt lyd - med arven fra AKG Studio Fantastisk lyd uden besvær Fantastiske lydmuligheder, der matcher dine behov Skabt til perfekt lydlydperfektion

AKG N5 Hybrid TWS-øretelefonerne kombinerer lyd i studiekvalitet med intuitiv touch-betjening. Du får en omsluttende lytteoplevelse, der styrker dit kreative fokus og er let at tage med i hverdagen. Øretelefonerne forbindes let med enhver enhed via Bluetooth® eller en 2,4 GHz USB-C-dongle, der elegant opbevares i det stilfulde ladeetui, når den ikke er i brug. De 6 mikrofoner leverer perfekt opkaldskvalitet under alle forhold, uanset om du taler en-til-en eller i en konferenceapp. AKG N5 Hybrid er desuden Zoom-certificeret. Med AKG Headphones-appen styrer du klassens bedste teknologi til ægte adaptiv støjreduktion i realtid, så du får så mange eller få lyde fra omgivelserne, som du vil. Du vælger også selv, hvor meget du vil høre af din egen stemme under et opkald. Med trådløs HD-lyd og fordybende rumlig lyd bliver din musik mere livagtig end nogensinde før. Den ergonomiske ovale form og spidser i tilpasset størrelse giver dig mulighed for at nyde ekstra klarhed og uforvrænget ren lyd hele dagen, hver dag. Og med 10 timers spilletid* kommer du igennem en hel arbejdsdag, før du skal genoplade.

Tilslut den smarte USB-C-dongle, der er praktisk gemt i ladeetuiet (USB-A-stik medfølger), i enhver enhed for øjeblikkelig og problemfri forbindelse. Med multipunkt-forbindelsen kan du nemt skifte mellem et opkald på din telefon og et Zoom-møde på skrivebordet, mens Google Fast Pair og Microsoft Swift Pair giver en problemfri oplevelse, når du opretter forbindelse til flere enheder. AKG N5 Hybrid-øretelefonerne forbindes via Bluetooth® med enhver Apple-, Android- eller Windows-enhed.
10 mm dynamiske enheder med Diamond-Like Carbon (DLC)-belagte membraner leverer detaljer over en bred skala og fremragende dynamisk lyd med ultralav forvrængning og hurtig transient respons. Bassen er fyldig og nøjagtig, stemmer er klare og præcise, og de høje toner fremstår meget livagtige. AKG N5 Hybrid-øretelefonerne understøtter trådløs lyd med høj opløsning. LDAC sikrer enestående kvalitetslyd i 24 bit. Hver detalje formidles i fantastisk opløsning - og tættere end nogensinde på studiekvalitet.
Sammen med den kraftfulde AKG-referencelyd forvandler AKG N5 Hybrid-øretelefonerne stereoindhold fra enhver enhed til virtuel surroundlyd. Det brede lydbillede og den detaljerede placering af instrumenter og vokal får din yndlingsmusik til at føles endnu mere medrivende. Du får en mere detaljeret, realistisk og fordybende oplevelse.
Brug ægte adaptiv støjreduktion-teknologien i topkvalitet, som kan tilpasses via appen, til at bestemme præcis, hvor meget af omverdenen du vil høre. Med automatisk kompensation registrerer fire mikrofoner automatisk omgivende støj og foretager justeringer i realtid. Eller du kan manuelt vælge dit foretrukne ANC-niveau. Størrelsen og formen af din ørekanal registreres automatisk for at kompensere for lydlækage. Når du ikke vil afbryde dit flow, kan du skrue helt ned for omgivelserne med støjreduktion, der automatisk tilpasser sig lydniveauet omkring dig.
6 mikrofoner fanger hver eneste nuance af din stemme og leverer klar stemmekvalitet med algoritmer til annullering af miljøstøj og ekkoundertrykkelse med to moduler, uden støj og forvrængninger. Det hydrodynamiske vindtætte design reducerer forvrængning fra luftfriktion betydeligt og giver dig en krystalklar opkaldsoplevelse selv udendørs. AKG N5 Hybrid-øretelefonerne er Zoom-certificerede, hvilket garanterer kommunikation af høj kvalitet og fuld funktionel kompatibilitet med den førende videokonferenceapp. Og LED-indikatoren på donglen fortæller dig straks, om din lyd er slået til eller fra.
Åbn AKG Headphones-appen, og brug stemmeindstillingen til at finjustere din stemme til møder, præsentationer eller endda optrædener. Du kan også bruge lydindstillingen til at tilføje mere bas eller diskant til andres stemmer. En lydniveauoptimering justerer andres lydstyrke, så du aldrig behøver at bede nogen om at sige noget eller fortælle dem, at de taler for højt. Endelig finjusterer Voice Aware mængden af din egen stemme, som du hører, når du taler, så du ikke forstyrrer andre ved at tale for højt i en overfyldt kaffebar eller metrovogn.
Lyden stopper automatisk, når du begynder at tale, så du kan få en hurtig snak - uden at tage hovedtelefonerne af. *Ikke tilgængelig med 2,4 GHz-forbindelse
Dine AKG N5 Hybrid-øretelefoner er IP54 vandafvisende, så du fastholder fokus, selvom det begynder at regne. Det ergonomiske Oval TubesTM-design og ørestykker i specialstørrelse giver dig den mest behagelige pasform og den bedst mulige lyd, så du kan holde musikken - eller møderne - kørende hele dagen.
Brug AKG Headphones-appen til hurtigt at vælge underholdnings- eller opkaldstilstande og tilpasse de tilsvarende indstillinger. Du kan også oprette et tilpasset høreprogram med Personi-Fi 2.0.
Tag afsted til dagen uden at skulle genoplade batteriet én eneste gang. AKG N5 Hybrid har op til 40 timers afspilningstid (10 timer i øretelefonerne + 30 timer i etuiet) med Bluetooth® (aktiv støjreduktion slukket) og op til 4,5 timer fra øretelefonerne og 13,5 fra etuiet med donglen (aktiv støjreduktion slukket). Når du har travlt, kan du hurtigt få 4 timers spilletid med kun 15 minutters opladning.